Nemusi stačí když to dáš přímo na C:/ nebude to mít mezery nebo diakritiku a pak už jenom dej přiložit soubor.Pokud to budeš zkoušet dávat z plochy tak se to málokdy zadaří protože sou v tý cestě mezery a někdy i diakrtitika Např. C:/windows/documents and settings/řehoř nefunguje ani když umažeš mezery a diakritiku.
Moji nový miláčkové (kufry)
toli přiložený následující obrázek:
Stoun PD napsal:
Zdarec, pokouším se sem dostat fotku svoji brambůrky ale furt mě to nejde. Pročítal jsem návody ale nic, ta fotka musí být publikovaná někde na netu či co? Zkoušel jsem to hodit z céda a nic, nejsem moc zběhlej v PC operacích. Poraďte...
musí bejt malá, mám takovej dojem že do 292 kb .....
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Stoun PD napsal:
Tak to vypadá na problém s velikostí fotky, japak to mám zmenšit?
Klikni na ten obrázek pravým tlačítkem, dej "otevřít v programu", vyber "malování",
jak s ti to otevře, tak dej "obrázek" a změnit velikost a tam dej procenta - vodorovně a svisle
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Mazel pěknej! Jinak já jsem si stáhnul tenhle prográmek http://www.slunec...-enhancer/, nastavíš si tam velikost přesně jakou chceš do maxima a pochopí to každej trotl - i já
MALI napsal:
Mazel pěknej! Jinak já jsem si stáhnul tenhle prográmek http://www.slunec...-enhancer/, nastavíš si tam velikost přesně jakou chceš do maxima a pochopí to každej trotl - i já
Tak za tuhle radu děkuji, i avatar se mě tam podařilo dát, díky MALI
Upravil Stoun PD dne 24.06.2009 12:10
smazak73 napsal:
Nazdárek Stoune jak jde život to jsou problémy s fotkama co ,taky s tím bojuju!
Zdarec, docela to ujde, i s těma fotkama jsem se jakžtakž popral. Včera jsem dal konečně převodovku zpátky tak to musím otestovat, snad už to bude o.k.
původně jsem sem chtěl dávat až nějakou lepší fotku z hezčího prostředí, to by bylo jak se znám bůhví kdy, tak alespoň pár fotek telefonem z garáže... Kamarád odvedl s airbrushem opravdu parádní práci a i když si to tu asi nepřečte, ještě jednou mu děkuju. Ještě chybí dodělat plast vzadu pod sedlem a dodat topcase a hlavně to prokletý plexi...
morabo přiložený následující obrázek:
kdepak, to bylo za náklady od kamaráda. Jen, že jim vozim logo a přímo v laku, tak kdo to uvidí, může si myslet, že je to jejich dílo. Prostě dělám reklamu zdarma, i když... nějakou protislužbu bych požadovat mohl....
Maiali nel Fango!