Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s těmito žárovkami?
http://www.autoprofi.cz/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=110&virtuemart_product_id=2661&Itemid=539
Uvažuji o nich.
Ivoš.
zetor napsal:
Vůbec o tom nepřemýšlej...vyhozený peníze...
..tak napiš nějaký důvod, takovéto vyjádření mně fakt nestačí.
Ono říci: Děláš to blbě. Tak to umí každý, ale jak to dělat lépe, to už chce fištróna. :-)
Nebo čekáš, že budu prosit?
Upravil bmwivo dne 27.03.2014 12:07
Ivoš.
zetor napsal:
Vůbec o tom nepřemýšlej...vyhozený peníze...
..tak napiš nějaký důvod, takovéto vyjádření mně fakt nestačí.
Ono říci: Děláš to blbě. Tak to umí každý, ale jak to dělat lépe, to už chce fištróna. :-)
Nebo čekáš, že budu prosit?
Nesvítí to...Absolutně...!! Stačí...?? Je to asi tak, jako kdyby jsi dal do paraboly čajovou svíčku a vyjel...
ps. jestli si to mermomocí chceš zkusit sám, tak Ti prodám 2x H1 a 2x H3 do přídavných světel...
Jen vyzkoušené...opravdu nejeté...
Upravil zetor dne 27.03.2014 13:01
Ahoj, tak určitě - Osram. Nedávno jsem koupil pro svou 1150GS NIGHT BREAKER UNLIMITED, balení 2xH1 za 405,- , v Autolamp.cz Krátonohy -HK. A včera večer jsem byl mile překvapen, jak to kurne dobře svítí, lépe než NIGHT BREAKER(které přesně nevim) se kterými jsem loni gs koupil, ty šli ven.
JirkaHK přiložený následující obrázek:
JirkaHK napsal:
Ahoj, tak určitě - Osram. Nedávno jsem koupil pro svou 1150GS NIGHT BREAKER UNLIMITED, balení 2xH1 za 405,- , v Autolamp.cz Krátonohy -HK. A včera večer jsem byl mile překvapen, jak to kurne dobře svítí, lépe než NIGHT BREAKER(které přesně nevim) se kterými jsem loni gs koupil, ty šli ven.
To je dobrý, OSRAM zase vylepšil již tak dobrýho najtbrejkra, to jsem ani nevěděl.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black