Jelikož se chci zůčastnit sobotní vyjížďky.Tak všechny předem žádám,aby mě nesvádeli domácími alkoholovými produkty.Jinak opět pojedu leda tak do pr-dele.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Jelikož se chci zůčastnit sobotní vyjížďky.Tak všechny předem žádám,aby mě nesvádeli domácími alkoholovými produkty.Jinak opět pojedu leda tak do pr-dele.
Proto delam vyjizdku podle itinerare.Kazdej si jede sam,nebo ve skupine a vyjede az se na to cejti.Delku predpokladam cca.150km.Bude to okreskama+nejaka soutez,takze rychlostni prumer spis mensi.Presto pokud ti bude stacit vratit se do tmy,tak ti staci vyjet pozde odpoledne,mozna i navecer.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak se poslušně hlásím , dvě osoby(z toho jedna manželka),jedna moto.,dvě noci v ubytovně.Švestka samozřejmostí.Díky.
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!
Kasak napsal:
To dobře znám, takhle jsem skončil vloni...
Pardál prý pojď na jedno a skončil jsem někde kolem čtvrté ráno...
Místo na vyjížďku jsme vyrazili domů a na polňačce hned za Machovem jsem sebou praštil - výsledkem byl rozlámaný kufr a na stehně jelito jako od koně...
No ale pokud vše dopadne dobře, tak to snad letos napravíme a na tu slavnou vyjížďku podle itineráře se konečně dostameme
Vevis nezávazně 1x bubo, 1x bubová, 1x stan, 1x motorka, stravování bez masa, alkoholu tentokrát minimálně
BMW GS = stroj na radost
Tak nam to slusne pribejva.
Bubo myslim,ze smazak by mel byt k dispozici.A ke snidani marmelada.
Ahoj Vevis,
já to mám letos "na hraně" Pokud nás Balkán včas pustí, tak se zjevíme u tebe i s Velitelkou, ale asi až v sobotu a budeme pěkně smrdět z dovolené. Raději se neobjednávám, netuším, jak to vyjde a počítám, že případně kus střechy nad hlavou a něco na přikrytí seženem. Jedeme bez stanu a spacáků, takže i bez mé dobré "pražské" slivky. Už jí je pomálu, vloni se neurodilo. Letos máme hafo jablka, ale polknout se to dá taky, pokud zavítáš v náš kraj, zpije tě do bezvědomí Sebou to tahat týden nebudu. Stejně bych to nedovezl. Znám se
Upravil Medik dne 27.06.2011 21:33
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
U nas se taky loni neurodilo.Takze taky pouze jablko.A letos tady vsechno zmrzlo.Na stromech neni jedina tresen,svestka atd.
Misto na spani se najde a snazte se dorazit!
Jsem velice rád, že se do Machova přihlásil i Vevis. A kupodivu s námi vydrží celý víkend. Vždycky se mi tak nějak zdálo, že brzy večer někam záhadně mizel. Vůbec tomu nerozumím.
Vevis už nic neslubujem lebo ked si neco planujem tak sa mi nic nedari.Ak maš kontak na seba tak ti zavolam až ked budem sedat na mašinu 8.7 abi si vedel že dojdem a počital somnou
vevis napsal:
U nas se taky loni neurodilo.Takze taky pouze jablko.A letos tady vsechno zmrzlo.Na stromech neni jedina tresen,svestka atd.
Misto na spani se najde a snazte se dorazit!
Tak můřeme udělat holport. Mám zatím švestky i jabloně obalené a ruce jenom jedny. Sudy 4 Třeba bychom mohli udělat na podzim opilej víkend spojenej se střádáním budoucích zásob Švestek není nikdy dost Jinak uvidím, jak to vyjde. Jedu s Velitelkou dál prvně, tak netuším, ale Machov bych rád stihl.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Scofield napsal:
Ještě že mám doma pár lahvinek a demižónků toho zázračného moku....
Mediku,na podzim mě nech zase jednu lahvinku do sérky,mám teprve jednatřicet litru různých druhůůů......
Mám pro tebe smutnou zprávu, vysokej tlak jsem přechlastal kombinací švestky a jablka s rumem s lehkou příměsí fernetu, takže tvé zásoby (jenom ty pitné, zbytek je pro bankéře) jsou od půlky července v ohrožení. Jsem tvůj strýc Medik, mám tě rád a dokud je co pít, budu u vás bydlet