kamarade dej si kafesrumem
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Dikes všem,ted sem mel kafebezrumu...čekám jesi nepřestane scat,mam si jet do kyjova pro nový řidičák.V pondělí mě chytli esembaci a zjistili že ho mám 4 roky propadly...To sem neukecal,ještě navíc když sem byl v jednosměrce obráceně. zato může ta vyprsena brnacka co sem po ní koukal místo na značku...
Takže bacha v Brně kolem přehrady udělali jednosměrku a číhají tam na jitrnice co nesledujou značky.
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Dikes všem,ted sem mel kafebezrumu...čekám jesi nepřestane scat,mam si jet do kyjova pro nový řidičák.V pondělí mě chytli esembaci a zjistili že ho mám 4 roky propadly...To sem neukecal,ještě navíc když sem byl v jednosměrce obráceně. zato může ta vyprsena brnacka co sem po ní koukal místo na značku...
Takže bacha v Brně kolem přehrady udělali jednosměrku a číhají tam na jitrnice co nesledujou značky.
Bohusku právě jsem vyprskl na monitor kafebezrumu jak jsem se zasmál,ta vyprsena Brnanda
Tepf pudu před komis.byli to měšťaci a prej semnu nic neudělají...ani za tu jednosmerku sem neplatil....Tak pak hodím report,jak sem nakrmil státní kasu.Zatim 700 za zrychlený řidičák,podal sem to v úterý ráno a dnes to bylo.
Tak si to nezapomeňte zkontrolovat.
Upravil Bohumil dne 04.10.2024 13:51
Kupredu spatki ni krok...