Ukaž ho i zespodu prosím Koukám že máš uplně stejnej vejfuk jen já ho mém od Remuse a ty Akrapovič
Upravil servisak dne 07.09.2011 20:06
... servis a diagnostika BMW Motorrad
PeDR napsal:
Máš pěkný airbrush na nádrži . Kdybys jel do Prahy na máše, přijel bych se mrknout.
To není airbrush, je to jen dobře nalepená folie, ale z 1 metru to nejde poznat tím pádem to mnoho nestojí. Jinak airbrush na tento typ moto bych asi nedával.
PeDR napsal:
Máš pěkný airbrush na nádrži . Kdybys jel do Prahy na máše, přijel bych se mrknout.
To není airbrush, je to jen dobře nalepená folie, ale z 1 metru to nejde poznat tím pádem to mnoho nestojí. Jinak airbrush na tento typ moto bych asi nedával.
U kohokoli, kdo dělá celopolepy aut fólií (jako např. zelený auta MM Reality).
Ale musí být ochotnej to udělat a musí bejt šikovnej, bo je to mnohem větší pakárna než polepit auto
Já mám takhle předělanou červenou motorku na komplet černý karbon...
tak zatim kufr zvlada nastrahy jizni ameriky na 1*. Jeste jednou dik. zrovna jsem na jezeru titikaka.
Držím palce. Podle došlých zpráv se mi zdá, že dostáváte všichni pěkně zabrat. Tak se držte a přivezte spoustu fotek a videa, těším se na promítání. Až se vrátíte z Ameriky a Sadílek z Vietnamu, budou to videový orgie...
Hlavně s focením opatrně, ať z Vás neudělají špiony...
Zdraví Radoskovi
Upravil radosek dne 16.11.2011 08:01