Kasak - asi tak. Jestliže je vše OK, tak za ty prachy s touhle výbavou je cena opravdu nízká a pro potenciálního kupce velice výhodná - divím se, že to lidi za takovýhle peníze pustí z domu. Asi prodávající potřebuje peníze hodně rychle.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
a na co by mě to bylo,když bych s tím na orienťáky nemohl?To je normální krosová koza a ne cesťák.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Volal jsem tam hned ten den,pocitam,ze inzerat tam byl max.hodinu a byl jsem 4-ty zajemce Neni divu,pan rikal,ze motorka je absolutne v poradku,zadna koroze jak nekdy byva na moto z UK a na cene mu pry ani nezalezi,ze pali mosty rikal
3D karbon folie. Na tuning nejen moto vypada zajimave a dobra je snad i cena.
kdyby měl někdo zájem tak mám několik metrů karbonový "tkaniny".. prostě žádná nálepka
Karbonova tkanina, tzn, ze se k lepeni uziva specialni lepidlo a je kvalitnejsi nez ten papir? Jaka je cena teto tve tkaniny?
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
3D karbon folie. Na tuning nejen moto vypada zajimave a dobra je snad i cena.
kdyby měl někdo zájem tak mám několik metrů karbonový "tkaniny".. prostě žádná nálepka
Karbonova tkanina, tzn, ze se k lepeni uziva specialni lepidlo a je kvalitnejsi nez ten papir? Jaka je cena teto tve tkaniny?
v podstatě ano, když se podíváš na tohle videjko tak tam používá přesně to co mám. Nevim teď přesně akýho množství se potřebuju zbavit, budu vědět v týdnu. Cenově to bude o něco dráž než ty folie, ale to je asi jasný :-) konkrétní nabídku ti pošlu
YouTube Video Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
Volal jsem tam hned ten den,pocitam,ze inzerat tam byl max.hodinu a byl jsem 4-ty zajemce Neni divu,pan rikal,ze motorka je absolutne v poradku,zadna koroze jak nekdy byva na moto z UK a na cene mu pry ani nezalezi,ze pali mosty rikal
Rychlejší bere,to dá zdravej rozum....Já už se v té garáži asi ani neotočím....
Abych rekl pravdu tak jsem to typoval na Holoubka nebo pana Rihu,takze jsem se trefil To neva ja se ted v garazi taky skoro nehnu