Lihor napsal:
Jsem se byl dneska po práci na chvíli projet, a dal sem řeč na benzínce s nějakým chlapíkem na gs1100. Při řeči jsme dostali až k Bohemia Around, a tvrdil mi, že loni to někdo zajel za necelých 32 hodin, a údajně to prý jel v kuse. Může to někdo potvrdit? Mně osobně to přijde jako nesmysl, 32 hodin v sedle motorky, s přestávkama jenom na tankování a bez spaní. To se nemůže dát vydržet.
Neco podobneho jsem absolvoval pri navratu z iranu, cca 33 hod jizdy, jen tankovani a wc a 2 hod " spanku " v sedle na parkovisti. To bylo ale skoro porad po dalnici, kolem CR a SR si to nedovedu predstavit.
Lihor napsal:
Jsem se byl dneska po práci na chvíli projet, a dal sem řeč na benzínce s nějakým chlapíkem na gs1100. Při řeči jsme dostali až k Bohemia Around, a tvrdil mi, že loni to někdo zajel za necelých 32 hodin, a údajně to prý jel v kuse. Může to někdo potvrdit? Mně osobně to přijde jako nesmysl, 32 hodin v sedle motorky, s přestávkama jenom na tankování a bez spaní. To se nemůže dát vydržet.
JE TO PRAVDA!
Opravdu byl zajet čas 32 hodin na trase cca 2 tis km dlouhé.
Jak jsem psal, je to výkon z jiné planety.
Mám o tom rozepsaný článek, ale ještě jsem jej bohužel nedodělal.
Tak to bude král železných pr.delí. To bych nedal ani nadopovanej.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz