Lihor napsal:
Jsem se byl dneska po práci na chvíli projet, a dal sem řeč na benzínce s nějakým chlapíkem na gs1100. Při řeči jsme dostali až k Bohemia Around, a tvrdil mi, že loni to někdo zajel za necelých 32 hodin, a údajně to prý jel v kuse. Může to někdo potvrdit? Mně osobně to přijde jako nesmysl, 32 hodin v sedle motorky, s přestávkama jenom na tankování a bez spaní. To se nemůže dát vydržet.
Neco podobneho jsem absolvoval pri navratu z iranu, cca 33 hod jizdy, jen tankovani a wc a 2 hod " spanku " v sedle na parkovisti. To bylo ale skoro porad po dalnici, kolem CR a SR si to nedovedu predstavit.
Lihor napsal:
Jsem se byl dneska po práci na chvíli projet, a dal sem řeč na benzínce s nějakým chlapíkem na gs1100. Při řeči jsme dostali až k Bohemia Around, a tvrdil mi, že loni to někdo zajel za necelých 32 hodin, a údajně to prý jel v kuse. Může to někdo potvrdit? Mně osobně to přijde jako nesmysl, 32 hodin v sedle motorky, s přestávkama jenom na tankování a bez spaní. To se nemůže dát vydržet.
JE TO PRAVDA!
Opravdu byl zajet čas 32 hodin na trase cca 2 tis km dlouhé.
Jak jsem psal, je to výkon z jiné planety.
Mám o tom rozepsaný článek, ale ještě jsem jej bohužel nedodělal.
Tak to bude král železných pr.delí. To bych nedal ani nadopovanej.Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz