servisak napsal:
Ja v sobotu o pulnoci a v nedeli v 11 vecer kdyz mi pujcoval a pak jsem mu vracel vlek na moto
Chtěl bych touto cestou poděkovat Ježkovi za bleskové zapůjčení vleku na motorku. Bylo mu úplně jedno kolik je hodin a zapřáhl ho Servisákovi za auto.
Díky kluci!
Obnovim děkovačku Ježkovi, za práci na mém německé voze Díky aneb jak to bylo v Lucie postrach ulice: Rychle dobře levně (ikdyž radši bych Rychle obře a zadarmo )
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
jednání s tímto člověkem je naprostá nádhera maximální ochota a komfort. Objednal jsem kufry se zámky né za malý peníz přesto nejlepší cena v ČR. Nebál jsem se ani poslat peníze předem. Dodání do 2 dnů. Mohu jenom doporučit.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
falcons napsal:
Obnovim děkovačku Ježkovi, za práci na mém německé voze Díky aneb jak to bylo v Lucie postrach ulice: Rychle dobře levně (ikdyž radši bych Rychle obře a zadarmo )
To máš těžké, když pro tebe je všechno, co není zadarmo, drahé .
Dnes jsem si vyzvednul moje Baby HP2 Sport od Jezka po kompletnim servisu a musim rict ze ten kluk je proste zlatej!..Jezek ví jaky jsem magor a detailista co se tyka mych motorek a hlavne teto HP a musim rict ze odedneska nevozim motorky jinam.Level jeho profesionality a pristupu k motorkam je proste supr...mel jsem pocit jako by delal na svem....a ceny?..uprimne si myslim, ze az moc nizke kdyz vezmu co vsechno udelal...Uprimne a vrele doporucuju.Dekuju jeste jednou Jezku!
díky moc za pochvalu.. děláme co můžeme a umíme. jestli to ale nebude tím, že po předchozím servisu bude každý jiný dobrý....
Upravil jezek dne 04.07.2013 07:46
Díky za dodání sady uchycení plexi a podložek, vše přesně, už se neklepe. Už to drželo pohromadě silou vůle a měl jsem docela obavy, aby plexi vibracemi neprasklo.
Martin