milan enduroskola napsal:
pokud chválím esu, tak protože mi to pro 90 procent uživatelů přijde jako super věc. prostě drhnu o zem, tak zmáčknu čudlík, něco se stane a už nedrhnu, osobně si raději nastavím manuálně super tlumiče, ale na druhou stranu, jsem taky někdy línej to přestavovat, jako třeba teď cestou, tam bych třeba esu bral, chvilku silnice, chvilku offroad
ESA je bozi, treba mne by se hodila denne.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
MikiberG napsal:
Taky se hlásím k dementům a beru ty 2 karikatury jako uvolnění mezi spoty.
Asi by to šlo našlápnout informacemi a reklamou ale jde o to jestli by to bylo koukatelný i pro neortodoxní motorkáře.
Tohle přitáhne třeba další část nerozhodných dementů k motorkám. V dnešní době mít motorku společensky znamená že jsme částečně dementi. Ale mě je to u ppdele.
A pak je možný to vysvětlit povinností proinvestovat část peněz směrem 2 karikatur ... kdo z nás může znát pravou hloubku otázky?
Mě je to fuk. Pořad vnímám jako vyvážený informacemi a jednoduchým humorem. Jen houšť a větší kapky .
Milan: Jj, asi to nebude jednoduchý a černobílý, ostatně jako všechno. Každopádně je dobře, že máte víceméně svobodu a že tam tedy je i prostor pro zlepšování, ale už i stávající testy jsou velmi slušný, mně se docela líbí. A s tím, že na pořad nevydržím koukat v televizi a budu si "přetáčet" mezihru na netu se teda smířím Maiali nel Fango!
Jsem rád za pořad o motorkách v češtině, ale ty figurky, to je podle mě katastrofa... Vypínám u nich zvuk, některý rádoby "hlášky" jsou minimálně přestřelený, nebo s motorkama nemají vůbec nic společného (třeba nedávno ta politika)...
Vjetrnik napsal:
Kazit si páteční večer vosmikilem?
Ještě že nemáme televizi....
mate TV kartu.
takze prelozeno -- "Milanovo testovani mne nezajima a ani si nezapnu notes."
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mě natolik rozčilují ty figuríny nebo co to je, že jsem viděl jen jeden (tuším první?) díl a od té doby jsem to nepustil. Jakkoliv zní test GS800 lákavě, tak ne, prostě to nepřekousnu. Ale i tak díky za upozornění
Chimera napsal:
Mě natolik rozčilují ty figuríny nebo co to je, že jsem viděl jen jeden (tuším první?) díl a od té doby jsem to nepustil. Jakkoliv zní test GS800 lákavě, tak ne, prostě to nepřekousnu. Ale i tak díky za upozornění
Moje řeč.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
milan enduroskola napsal:
to bylo teda zmateně sestříhaný, úplňě se vytratil ten vtip .... ach jo
Ale nebylo to tak špatný, náhodou, jak s Tebou začala slečna cloumat bylo fakt vtipný. A rozhodně Ti to teda slušelo, možná bys tak měl teď chodit do práce Maiali nel Fango!
Chimera napsal:
Poradím jen jedno. Koukej na youtube a posouvej si to, to je v pohodě a máš za 10 minut prohlídlej celej pořad . V televizi to teda taky nezkousnu...
Náhodou povedená groteska.
Motorka ověšená hliníkovýma cerepetičkama na které zbalí hošík první krasavici. To je jako ze života....
Kupujte a děvčata budou šílet.Pája
hrozný, hrozný, hrozný. Loutky tam jsou v součtu dýl než motorky a ty záběry motorek vteřinový, rozmazaný v nájezdu, bolí mne z toho hlava, ani jsem si ty motorky nestačil prohlídnout. To jse se zase nechal nachytat
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Jen můj názor: je to uskákané,roztrhané,Milanovi se nedivím, je tam jak Jouza, Pepa zase srandovní drsňák. Asi jsem nepochopil filozofii a nebo nejsem cílová skupina.Víc se mi líbí prezentace, kde když se o něčem mluví, zároveň se to i ukáže. Možná nás to má vyhnat do motosalonů na prohlídku... .
Prostě, za mně ne-e, ale dík Morabovi.Kdyby to sem nedal, nehecnul bych se na to podívat a myslel bych si, co mi zajímavého uchází.
Novej napsal:
hrozný, hrozný, hrozný. Loutky tam jsou v součtu dýl než motorky a ty záběry motorek vteřinový, rozmazaný v nájezdu, bolí mne z toho hlava, ani jsem si ty motorky nestačil prohlídnout. To jse se zase nechal nachytat
To jsi napsal naprosto přesně, s každým slovem souhlasím.
Jen to bolení hlavy mám spíš z přemýšlení jak je možný, že v pořadu o motorkách se o motorkách skoro nic nedozvíš.
Proč nejvíc drahého času "schlamstnou" loutky?
Koho to přiláká, děcka okolo 15-ti? To tam zas mohli necat JEN ty loutky.
Vůbec nechápu smysl tohoto pořadu protože z podstaty, tedy motorek je tam jen pár minut.
Zlatej Motobar, ten byl o motorkách, motovýbavě, měl rozumnou kameru a střih ale neměl sprostý loutky, že by proto skončil?
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
abych řek pravdu, já bych chtěl točit show o motorkách a ne auto moto revue, pokud chcete technické detaily, tak ty si můžete najít na internetu, podle mě by to měla být sranda, mělo by to být víc o pocitech, ale na to i like bike není stavěnej ...........