mi5 napsal:
Řešíte repase, ale co lidi jezdí na tlumicich úplně mrtvých, to chce taky zmínit. Beru to tak, že aspoň kdo má repasované tlumiče se stará. Ono dát do motorky za 40k tlumiče za 25, je prostě raketa. Já budu kupovat tlumiče komplet, ale je to nějaké řešení, když člověk na to momentálně nemá.
Píšeme tu o 1150 GS, protože původce se spletl a píše do vlákna 650.
R1200GS 08" je minulost >> ADV, HP2, 2V ???
aktuálně ADV 2012 pryč
aktuálně MAX IV 6X6
mi5 napsal:
Řešíte repase, ale co lidi jezdí na tlumicich úplně mrtvých, to chce taky zmínit. Beru to tak, že aspoň kdo má repasované tlumiče se stará. Ono dát do motorky za 40k tlumiče za 25, je prostě raketa. Já budu kupovat tlumiče komplet, ale je to nějaké řešení, když člověk na to momentálně nemá.
Píšeme tu o 1150 GS, protože původce se spletl a píše do vlákna 650.
To vím, ale platí to i obecně, mám doma různé motorky, tak vím o čem píšu. Podívej se do profilu.
J.
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
Zdar kluci, budu to teď taky rozebírat jelikož jsem koupil 650 a je snížená a nejspíš jí snižovali tak že tam dali kratší tlumič.
Chtěl jsem se zeptat co vše se musí sundat na demontáž tlumiče? Asi i nádrž co? (jak je to složitý). A víte někdo délku origo tlumiče v cm od oka k oku? Jako na netu jsem ty tlumiče našel ale nikde tam tu délku už nepsali. (možná jsem blbě hledal jen)
Díky
Samozřejmě tu nadrz sundavat NEMUSIS! staci jen povolit a vyklopit smerem nahoru podsedlovy ram i s tou nadrzi.. staci kus a dostanes se k tomu.. je to vcelku jednoducha prace.. delal jsem to mockrat..
Tyjo tak nwm asi jsem levej . Povolil jsem ten rám ale stejně nechápu jak se k tomu tlumiči mám dostat. Z vrchu to nejde a všude mi vadí ta nádrž i jsem zkoušel sundat zadní blatník ale stejně furt mi vadí nádrž..........
Ahoj,
tak se mi povedlo demontovat ten zadní tlumič. A chtěl jsem se zeptat zda-li poznáte podle čísla jestli se jedná o snížený tlumič nebo ne.
Díky foto v příloze
ctrlop přiložený následující obrázek: