Kubrt napsal:
Ačkoliv jsem kuřák,jsem pro,aby se chodilo čudit ven.Ta rána se nedají vydržet,když mě bolí hlava jak střep
Nemáš chodit spát v botech, to je pak těžký
Já bych vám dal místo cigár lízátka.
Když to je taky kombinace na prdlačku,chlast a sladký po tom taky bolí palice
Jináč přemejšlím že bych se taky aspoň na jeden večír ukázal
Upravil misak dne 09.09.2011 22:48
Jedu? Tedy žiju!
Kubrt napsal:
Ačkoliv jsem kuřák,jsem pro,aby se chodilo čudit ven.Ta rána se nedají vydržet,když mě bolí hlava jak střep
Nemáš chodit spát v botech, to je pak těžký
Já bych vám dal místo cigár lízátka.
Když to je taky kombinace na prdlačku,chlast a sladký po tom taky bolí palice
Jináč přemejšlím že bych se taky aspoň na jeden večír ukázal
Tak já teda nevím chlapci, ale pokud já chci "kouřit", tak snad v teplíčku. Ne?
Venku by vám namrzla prdelka.
Upravil pani hasicova dne 10.09.2011 14:10
Taku akciu si nenecham ujst.Ked nebude pršat alebo snežit tak sa zas ukažem.
Už si nepostavim stan vedla Vevise.Vubec som sa nevispal.
Ale bola aspon sranda.Už sa tešim.Berem dovolenku
zahorak napsal:
Taku akciu si nenecham ujst.Ked nebude pršat alebo snežit tak sa zas ukažem.
Už si nepostavim stan vedla Vevise.Vubec som sa nevispal.
Ale bola aspon sranda.Už sa tešim.Berem dovolenku
Vzhledem k velikosti hospody a poctu prihlasenych mam strach,ze se s ostatnimi budes mackat nejenom ve stanu,ale i v hospode!Kazdopadne pocitej s tim,ze tento sraz bude trochu vice harcore nez minule!A to i kdyz ti nevlezu do stanu!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ostravar ne,ale obcas cepujou Plzen z ne uplne ciste pipy.Ale to by mohlo chutnat podobne ne?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kucí...měl bych na vás prosbu....nemáte někdo možnost koupit tuto klíčenku...?? http://eshopbmw.c...cerne.html Docela by se mi hodila,ale dávat 200 za poštovný se mi nechce....kdyby jste náhodou měl někdo cestu přes nějaký BMW shop a zakoupil mi jí a vzal do Machova....zaplatil bych jí při předání a nebo platbou na účet......
Kdyz vyjde volnej vikend, jako ze furt nevychazi, dorazim s mladym. Ja chlastam pivo, mladej zelenou a hulime jak fabrika.
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
zetor napsal:
Kucí...měl bych na vás prosbu....nemáte někdo možnost koupit tuto klíčenku...?? http://eshopbmw.c...cerne.html Docela by se mi hodila,ale dávat 200 za poštovný se mi nechce....kdyby jste náhodou měl někdo cestu přes nějaký BMW shop a zakoupil mi jí a vzal do Machova....zaplatil bych jí při předání a nebo platbou na účet......
ja si pro ni asi pojedu ted v tydnu, tak kdyztak muzu koupit 2 a bud ji po nekom poslat, nebo dorazim do Machova (ale to neni uplne jisty, mam po prijezdu z dovo silene restu).
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak to je pruser, ja mam v patek 7. 10. zapis na skole, uff, ve dve musim byt v Brne. Doufam, ze mi v sobotu nebude zacinat prvni turnus, kazdopadne jedu tam na motorce a snad pak budu pokracovat do Machova. A sestyho mam byt v Dusseldorfu, no jak ja se dopravim domu na Moravu, to fakt nevim, to bude zase divocina.