Do Slavkova se mi nechtělo,bo to mám moc blízko. Tož zme vyrazili trochu dál,aj s noclehem...Bylo to tak rozumnější... :-)
Mikes přiložený následující obrázek:
V sobotu 13.září v 11.00 je domluvená exkurze do sklárny v Kyjově,tak gdo se bude motat kolem tak se može stavit.
Bohumil přiložený následující obrázek:
To Bohuš:Bohušu nesér kurňa a doval na sraz ke sv.Jurovi do sklárny můžeš kdykoliv.Pokud nemůžeš v úterý vezu kámošovi GS 1200 adv někam tam k Vám do Venóšova Dubňany u Hodonína se ta dědina jmenuje,večer jdeme na škopek zvu tě co ty na to přijedeš?pokud ano platím ti všechny pivatel,mail v osobních zprávách nebo www. cestovniendura.cz
bohumil napsal:
V sobotu 13.září v 11.00 je domluvená exkurze do sklárny v Kyjově,tak gdo se bude motat kolem tak se može stavit.
Sakra Bohušu ale kerý Kyjov? - v rebublice je jich 6 (no asi tuším že protebe ten nejbližší..ale kdyby náhodou... si mě muzes napsat, mám to kósček )
Upravil Otasek dne 05.09.2008 18:50
bohumil napsal:
Bobe,kolegu samozřejmě znám a vím že mu motorku povezeš,jinak v ůterý mám odpolední do 22.00 to už budete chrápat né ?
Ja uz zacinam pochybovat,jestli on ten Bohumil opravdu existuje.Jestli on tady ten administrator Milos nevytvoril fiktivni postavu pro nase pobaveni.
Takovej internetovej Bohus Cimrman!?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To já zas s ním teď mluvil.Možná s ním za chvíli i pojedu pařit.....
Teda,estli vzkřísí motorku.....
Upravil grog dne 06.09.2008 12:02
BMW R 1100GS vzor kačer