Přidám se k medomazníkům,taky moc děkuju Rudovi za vyřízení hadic u PP tunning,komunikace skvělá,vyřízení okamžité,kdyby to Č.Pošta nezmrvila,mohly být doma za 23! hodin od rozhovoru s Rudou,takhle se to o den natáhlo.Koneckonců to nevadí,stejně není teď na montáž čas,ale dostalo mě jak rychle Joe zareagoval,firma vyrobila a pak to zůstane ležet na poště v regále.No,některé věci fungují úžasně,a některé nikdy nebudou...Ještě jednou moc díky Rudo..,Po montáži snad dám vědět jak to šlo nebo ne..
Tímto chci poděkovat Rudovi (Joe) za okamžité vyřízení mé objednávky na spojkovou i brzdové hadice, které jsem měl do druhého dne doma. Brzdové hadičky šli namontovat bez problémů, ale ze spojkovou jsem trochu bojoval. Zadní kolo ven, tlumič ven, spojkový váleček povytáhnout a vyměnit hadičky (práce hodna chirurga), ale bylo to nutné, protože oplet u banja se mi od probíhající korozi začal v prstech pěkně drolit. Po výměně mi spojka začala zabírat pěkně v prostředku chodu páčky (před výměnou až na konci), nevím zda je to způsobeno tím, že hadice je silnější než původní, snad to vysvětlí přítomní odborníci.
Takže, Rudo ještě jednou dík.
erik71 napsal:
Tímto chci poděkovat Rudovi (Joe) za okamžité vyřízení mé objednávky na spojkovou i brzdové hadice, které jsem měl do druhého dne doma. Brzdové hadičky šli namontovat bez problémů, ale ze spojkovou jsem trochu bojoval. Zadní kolo ven, tlumič ven, spojkový váleček povytáhnout a vyměnit hadičky (práce hodna chirurga), ale bylo to nutné, protože oplet u banja se mi od probíhající korozi začal v prstech pěkně drolit. Po výměně mi spojka začala zabírat pěkně v prostředku chodu páčky (před výměnou až na konci), nevím zda je to způsobeno tím, že hadice je silnější než původní, snad to vysvětlí přítomní odborníci.
Takže, Rudo ještě jednou dík.
K Vašim službám
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Ještě jednou diky Rudo za vynikajici komunikaci a rychle dodani brzdovych hadic. Hadice namontovany a jak zmacknu brzdovou packu na poprvé tak i na podesáté, zadne prvotni nafouknuti a potom teprve razantni brzdeni. Jen to odvzdusneni je docela pakarna (mam ABS).Velika spokojenost. Diky Rudo
Hele a co to stoji na R1100GS/850GS? Taky mam z packy takovy jalovy pocit, hadice jsou 20 let stary... Jo a dosahnou i se zvysenyma ritkama o 25mm?
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Slavek-xxx napsal:
Hele a co to stoji na R1100GS/850GS? Taky mam z packy takovy jalovy pocit, hadice jsou 20 let stary... Jo a dosahnou i se zvysenyma ritkama o 25mm?
Ruda (Joe) mi jiz delal hadici delší prave kvůli moznemu zvyseni riditek. Ale tak jsme se domluvili. Cena byla kolem 3200 kč i s podlozkama a postovnym (komplet predek i zadek). Hadice jsem mel taky ještě puvodni rocnik 2001. Pro info napis primo jemu PM a urcite když se domluvite budes mit hadice do dvou dnu doma. Za mne super.
zdenekkkkk napsal:
Ještě jednou diky Rudo za vynikajici komunikaci a rychle dodani brzdovych hadic. Hadice namontovany a jak zmacknu brzdovou packu na poprvé tak i na podesáté, zadne prvotni nafouknuti a potom teprve razantni brzdeni. Jen to odvzdusneni je docela pakarna (mam ABS).Velika spokojenost. Diky Rudo
Nemáš zač :-)
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží