já jsem ranní ptáče podle směn..když mám ranní tak ve 4:40 někdy o hodinu dřív..na odpolední se snažím stávat kolem osmé a po noční se snažím hajan co to jde...
allroad napsal:
Většina vás tady vstává, když hraje " zákruta "
Vstávám mimo SO a NE pře 4tou
Tak doufám, že brzo NEDOSKÁČU
To už mám za sebou...
V raném mládí jsem jezdil u Pošty - typické bylo stát a čekat na svoz mezi 4 až 4.15 ráno před domem, jelikož v tu dobu ještě nefungovala MHD.
Pokud tam človíček ráno nebyl, svoz čekal 1-2 min a smolík - pěkně po svých a se zpožděním :-)
To se to panečku vstávalo... V tu dobu jsem prožíval úvodní fáze vztahu se svojí pevnou vůlí (alias manažerkou volného času) a tak byly návraty od ní často až po půlnoci. To jsem pak ráno měl fakt pocit, že doskáču hodně brzo...
Upravil buboGS dne 21.03.2012 09:06
BMW GS = stroj na radost
to je pravda.. akorat rani ptace muze pres den skakat trochu pomaleji, protoze ma treba v poledne uz leccos hotovo.
Máš pravdu, často si v poledne připadám už docela hotovej
Budík mám na 5:30, vstávám po zprávách v 6 na Čro (budí mě rádio). V práci jsem tak na 7:30 - 8:00, ale doma u snídaně už často čtu maily (a GS fórum )
S prací končím někdy dřív, někdy později, včera návrat v 19:30..., občas to je taky 22 nebo i půlnoc (teď naposled v neděli )
No, každý to máme občas nějak jinak
BMW GS = stroj na radost
...ranni ptace bez lahvace vubec nikam nedoskace...
Nastesti mam vstavani na 4tou ranni uz pouze v hruzyplnych vzpominkach z casu davno minulych. Luxus zacinat rano az v 08:00 mam ovsem vykoupen tim, ze casto koncim hrube po pulnoci, pac vyresit zakaznikuv technicky problem s fabrikou v cine a centralou v ju-es-ej je obcas logisticky orisek....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
coco někdo mě hledal ? Už jsem vstal.....teda Morabo, dnes jsi zklamal....tak dlouho chrápat že se nestydíš F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jsem se probudil hrůzou, že jsem zapomněl připravit nějaký podklady na dnešní ranní jednání... No, už to mám hotový, poslaný na tiskárnu do kanclu, tak už si to jen cestou vyzvednu
Maiali nel Fango!
K Martymu do Rican... 1150GSA.. Cernozluta.. Ysvod, KN, ladak, "power commander" ma upravenou jednotku.. Uz ji chci mit doma...
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
Nespím od dvou, stále přemýšlím. Vyrostl jsem z moto kalhot (směrem horizontálním), no kupovat jen kalhoty nemá smysl, boty se začínají trhat a taky nejsou moc do terénu, o přilbě z roku jedna dvě ani nemluvím, včera jsem zprovoznil novou navigaci a začínám plánovat cesty, čekám na šusplech, dnes jdu obhlédnout kufry, nové funkční prádlo už jsem vyzkoušel....a to se ani nezmiňuji o baťůžku.
Do pr.dele, že já koupil tu enduro motorku a lezl na tyto stránky, je to těžce nakažlivé