t0mas napsal:
ja som tiez medzi plexi givi a povodny strieborny stit vlozil ako podlozky odrezane valceky z gumovej vinarskej zatky + dlhsie sroby.
chranice pacok mam barkbuster ktore su v sade so zvysenin riaditok. trosku sa to pri plnom rajde dotyka ale zamknut ide v pohode.
Nemáš náhodou nějakou detailnější fotku, jak silný podložky jsi tam dal? Když jsem se o něco podobnýho pokoušel, při silnější podložce mi neseděly díry v plexi, zvětšovat se mi ty díry nechce.
Mám stejný plexi GIVI jak tOmas a podložky mám nejmíň jednou takový... REHAU trubičky na podlahový topení, ale díry jsem musel vypilovat.
jardajerman@seznam.cz
já má originál na 04 a nahoře mám gumu tak 4cm a dole 1 cm a konečně mě to nadfoukne, sice mi bylo říkáno, že mi to bede foukat přímo do očí, ale zvolil jsem nejlevněší variantu a jelikož tuhle motorku nemám na okrasu, tak mi to ani nijak nevadí
Dík za všechny Vaše reakce. Nakonec jsme to původní plexi (04) s kámošem zvedli účkama ze silnějšího plechu. Zvlášť u těch dolních šroubů to byla drbačka, ale výsledek je super. Časem dodám fotku.
A TO STACI JEN SILNOSTENA BENZIN GUMOVA HADICKA A DELSI SROUBKY NA IMBUS A PODLOZKY S NATAVENOU GUMOU A JE PO PROBLEMU STACI PAK VOREZAT HADICKU PODLE POTREBY A TIM DOSAHNOUT SKLONU A HLAVNE TO NEDRNCI
Upravil michal krtek dne 29.05.2012 08:40
michal krtek napsal:
A TO STACI JEN SILNOSTENA BENZIN GUMOVA HADICKA A DELSI SROUBKY NA IMBUS A PODLOZKY S NATAVENOU GUMOU A JE PO PROBLEMU STACI PAK VOREZAT HADICKU PODLE POTREBY A TIM DOSAHNOUT SKLONU A HLAVNE TO NEDRNCI
To jsem si právě říkal, jak je to vůbec možný udělat, když tam přece vzniká úhel (u horních šroubů dost velkej)... Proto ty účka
michal krtek napsal:
To jsem si právě říkal, jak je to vůbec možný udělat, když tam přece vzniká úhel (u horních šroubů dost velkej)... Proto ty účka
Tam davám tu gumu z hadicky se to o ni opře a nedrnčí to