Zdravím. Nesetkal se někdo s cvakáním na 6tý převodový stupeň? Vše ostatní jinak v normě,jen na tu 6tku to z převodovky tak nějak polupává a není to závislé na rychlosti a není to pravidelně. R1200GS 2005 najeto 140t. Díky.
MacaXJR napsal:
U mojí R1200GS, r.v. 2004, nájezd cca 67 tis. - při studeném motoru OK, po ohřátí začne být slyšet asi spojka. Při vymáčknutí to přestane, po puštění spojky někdy dál rachotí, někdy ne. Spojka zabírá normálně. Co to je?
Díky
Ahoj kluci,
mam GS r.2004 cca 78 tkm a asi ten samej problem... při volnoběhu, když vymáčknu spojku motor znatelně ztichne - to po pravdě pozoruju cca 4 roky od te doby co jsem moto koupil a to měla najeto 44 tkm. Jinak při jizde nic nepozoruju, vše o.k., spojka pracuje jak má ...
Tak asi budu muset taky "nějakýho" doktora navštívit, nerad bych aby jsem někde zůstal viset - ideálně 500km od domova :-)
Ahoj řešim problem na 1200gs 08,při ohřátí klepala na volnoběh při zmáčknuté spojce klid,rozdělalo se to,byl praskly tlumič,dala se nová hřídel i lamela a po složení na volnoběh klepe,už i studená možná i více než pred tím, uz to bylo i znova rozdělané a vypadá že je vše ok ale klepe a to, že dost,už nevím kam dál kouknout,nenapadá vas někoho co zkontrolovat nebo vyměnit.Diky
servisak napsal:
Divny. Drazkovani namazane vazelinou na spojky?
Jo dokonce pastou MP3 co je psana v manualu,pri druhem pokusu namazano pastou do sachsu co mam na lamely u aut a porad stejny.Dokonce jsem tu mel i novou lamelu od Lucase a taky stejny s Bmw.