tak musím to opěvování vzít z5, po 90 kilometrech se mi udělala na sedačce taková hnusná vlnka. Myslel jsem si že se to srovná, ale byl jsem se an to dnes po týdnu podívat a vlnka je tam pořád,asi si myslíte že je to malichernost ale je to fungl nový a mne to sere, myslím že to bude ještě horší.
Novej přiložený následující obrázek:
[181.21Kb]
Upravil Novej dne 10.03.2012 21:52
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Myslim, ze se to spis zhorsi,nez zlepsi. Ale vedu bych z toho nedelal,jestli budes mit cestu kolem nejakyho calounika,nebo DDT tak ti to za minutku natahne. Jestli mas sponkovacku,tak bych se toho nebal ani sam.
Novej: Určitě bych zavola do DDT. když jsem si vyzvedával sedlo tak mi pan Došek říkal, že kdyby byl nejmeněí problém ať zavolám a upravíme. Neviděl bych v tom tragedii přece jenom každý sedlo je orignál a nemůže všechno vyzkoušet.
To je sice pravda že se to nechá natahnout ale u 12 ten korpus sedla není žádnej extra matroš a nevydrží to moc dlouho to věčný přesponkovávání
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Nevím, jestli za to může moje prdel, ale já nejsem spokojen. I přes to, že jsem to nechtěl snížit, v předu je to nižší a po cca 1hodině mě štípe prdel. Musím se na chvíli postavit, pak to přejde. Manželka na tom klouže a sjíždí na mě. Ale každému sedí něco jiného, já od toho čekal více. Nevím, jak a zda to řešit nebo se s tím smířit. Vždy to může být horší.
https://www.zonerama.com/rop1
rop napsal:
Nevím, jestli za to může moje prdel, ale já nejsem spokojen. I přes to, že jsem to nechtěl snížit, v předu je to nižší a po cca 1hodině mě štípe prdel. Musím se na chvíli postavit, pak to přejde. Manželka na tom klouže a sjíždí na mě. Ale každému sedí něco jiného, já od toho čekal více. Nevím, jak a zda to řešit nebo se s tím smířit. Vždy to může být horší.
Hoď sem fotku.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
brtnik napsal:
Sedla vypadaji pekne, to je bez debat. Ale co to pohodli??????? Je to alespon o hodne lepsi nez original? Boli vas zadek o poznani pozdeji,nebo snad vubec?
Diky
Mám DDT sedadla na 1100GS i na 100GSPD a kupodivu na 11ctce je to super.Zadek mne nebolí vůbec (jej jsem i 1270km v jeden den)
Zato na 100vce je to tragédie po 80km už mě bolí zadek u udělat na tom 500-700 denně je utrpeníV září už jsem to nevydržel a dal zpět origo sedlo a zatím je to jako dřív. o tom přešitém sedadle jsem mluvil s panem Doškem z DDT a nebyl moc nadšený z toho že se to nepovedlo.Nakonec řekl abych to přivezl"že se na to podívá"zatím nebyl čas ale během zimy to tam dám na výzkuma uvidím...
Waltr napsal:
Za mě taky spokojenost, jen bych příště poprosil o zůžení vpředu mezi stehny.
Mam stejnou zkusenost. Nechal jsem si snizovat sedlo na 1150 adv a mezi stehny me prijde docela siroky. Ve vysledku se snizeni nejak zasadne neprojevilo. Asi to necham jeste pres zimu poupravit.
in the land of the blind the one-eyed man is the king
Tak jsem dojel domů.
Sedla jsem tam nechal na přešití ale nejprve mě trošku zarazila cena 7500kč oproti tady tak zmiňovaným 4500 až 5500kč. Nechal jsem si poradit a tak mi tam dají tu jejich pěnu GFH která je prý lepší jak GF10, dále tam bude vyšití loga GS(cenovka 500kč) a malinko sedlo pilota zvýšit a baťúžek bude mít úpravu proti posunu na řidiče takovým malým dromedářím hrbečkem. Tu žlutou z boku jak je na foto tam mít nebudu protože se to prý pak dost špiní a to i v červené barvě.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Teda to pekne lezou s cenou nahoru, nejdriv chteli 2,5-3,5 podle materialu a ted uz 7,5 hmm, za chvilku bude levnejsi si koupit jiny sedla. Jinak ten zlutej pruh by byl hezkej, ja mel cervenej a pravda spinil se,ale zas to slo celkem dobre umejt a i spinavej delal paradu
Upravil xavier dne 03.12.2012 17:28
Aktualne 1250 GSA HP
xavier napsal:
Teda to pekne lezou s cenou nahoru, nejdriv chteli 2,5-3,5 podle materialu a ted uz 7,5 hmm, za chvilku bude levnejsi si koupit jiny sedla. Jinak ten zlutej pruh by byl hezkej, ja mel cervenej a pravda spinil se,ale zas to slo celkem dobre umejt a i spinavej delal paradu
Mě se ten pruh hodně líbí ale prý je nepraktický k vůli tomu špinění. Předpokládám že se špinil hlavně když pršelo nebo při Offu. Čekačka na přešití už je teď 9 týdnů a prý bude hůře v čase předvánočním. Asi mu ještě zavolám a ten žlutej pruh tam nechám dát.