Jaštěricovu práci mohu doporučit, viděl jsem osobně, s každým kokpitem si hrozně vyhrají a Jaštěrica junior dokáže udělat i dokonalé grafické zpracování.
Zdravím Revúcu!
ripper napsal:
Nějaké poznatky z testování? A foto na velké GS by nebylo?
foto na velkom gs dodam ja - coskoro
poznatky tiez uvediem, zatim mam na tom 400 km
a do 80 km/h ma prudenie vzduchu nijak nerusi, potom cim ides rychlejsie tym viac to citit na prilbu na priamo ( mam 194 cm a shubertu C2 - toto ma urcite vplyv na to kam a ako Ti to prudi a ci je to znesitelne ) a pri dialnicnom presune pri 120-130 km/h to uz bolo neprijemne ( odhadujem ze pri vyske do 175-180 cm by prudenie uz bolo nad hlavu teda bez potreby dalsej upravy - pridania plexi ) dalej upresnim ze sedim na XXL sedle - lavici od TT a mam ho na hornej polohe takze to "nefukanie" na prilbu by malo fungovat tipujem do vysky 180-185 cm, ale to tazko sudit lebo prudenie zavisi aj ako je hlava daleko od hornej hrany kokpitu v smere jezdy
Ja dlhaniskobudem toto este riesit nadstavbovym odnimatelnym plexi stitkom, ktory budem pouzivat ako bude treba a sice:
pri presunoch na ceste a cestovani = teda nad 80 km/h bude nasadene
aked vlezem na sotolinku alebo teren za ktorym cestujem do Balkanu a Rumunska, stitok pojde do vaku / kufra a jazdim len zo stavbou
co sa tyka klepania alebo nejakeho kmitania stitu - absolutne ziadne nic take tu nevznika, bolo to tu napadane ze je to hodne tenke a ze to bude sa triast: - omyl je to v poho, lebo je to urobene jednak z profi matrosu a je to funkcne uchytene na motke,
mimochodom kokpit vazi 1,15 kg a to je uz s plnicom a v zakladovke teda nachystane pre lakyrnika - ale tomu dam este cas
jo a cca 120 km bolo za dazda a tiez v poho, som sa bal ze sam tam nazberaju kvapky alebo nejaky obsah vody a bude to na mna nejak flusat ci uz na prilbu, krk alebo hrud - ee nic take nebolo
.... toz tolko zatim
Upravil vlk dne 18.04.2012 18:17
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Dušan a k svojej výške prirátaj aj to zvýšené sedlo v najvyššej polohe od TT.Ten deflektor tak ako sme vraveli bude určite vysoko účinný.
A treba spravit aj offroad test , tak sa pekne prihlás na Sand Relly v Malackách.
jasterica napsal:
Dušan a k svojej výške prirátaj aj to zvýšené sedlo v najvyššej polohe od TT.Ten deflektor tak ako sme vraveli bude určite vysoko účinný.
A treba spravit aj offroad test , tak sa pekne prihlás na Sand Relly v Malackách.
jasterica
Janko - mas svatu pravdu na tento fakt som zabudol, dik za upozornenie - teraz je to uz v texte opravene a "zatim" nahotovo
na off - nevim v com by tu mal byt problem, viditelnost cez stavbu je v poho nijak ma neobmedzuje vo vyhlade a na ceste uz vobec
oproti predoslemu, len o kusok vyssiemu stitu je to prave ze lepsie lebo je to stihlejsie takze mam pred sebou lepsi prehlad
Janči - na sand ma jazdit asi este nedostanete ale mozno raz
jedine ze by si si rezervoval cas na opravu kokpitu lebo ja by som sa v tom piesku valal kazdych 50 m
v offe som jazdil a sice na poli ktore bolo zkultivovane, nie oracina, bolo to super cca 5-10 cm sa kolesa zabarali na vrchnej nacechranej hline a pod tym bol uz pevny zaklad - s tymi Ohlinsami to bolo:
NEBÍČKO NA MOTORKE - krasne to plavalo a zaroven to slo ovladat
Upravil vlk dne 18.04.2012 18:25
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
vlk napsal:
stavba by mala byt komplet hotova v zakladnej farbe a min. polku sezony to budem testovat kym to dam: upravit, alebo do laku - finalne
No kamo sezona skoro za nami tak, sa pochval ako to cele dopadlo myslim testing, vyvoj a zaverečny final.
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
taaaak po dvoch na km slabsich sezonach s touto maskou plati vse co je vyssie uvedene, ale k vyrobe tobinatoru nedoslo - pri vyssich rychlostiach som sa s tym prudenim vzduchu do hornej casti hlavy zmieril
vlk přiložený následující obrázek:
K zaverecnemu finalu ( dat moto do laku podla vlastneho dizajnu ) nedoslo, ÁLE:
s pripravami sa zacina
- kokpit je uz u Dr. jastericu a uz ho aj presnym chirurgickym rezom strihnul
poziadavka upravy-version2 je posunut-predsadit stit vpred,
zrusit tu prevaleninu,
stit zvysit o 3-4cm
slubujem si od toho ze absolutne znegujem to prudenie do hornej casti prilby a tak nejak dizajnovy posun k vacsej lubivosti
..... tak drze palce at se dilo podari at to prejde do finalu: do laku
vlk přiložený následující obrázek: