Podle fotek žádná voňavka, ale ani žádnou vyloženě zradu jsem na ní neviděl. Za tu cenu bych řekl podle fotek velmi slušný.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Zatím děkuji za názory. Po telefonátě s prodejcem má najeto cca 72000 km doložitelné serviskou, což by mohlo odpovídat. Bouračka to prý není, podle VIN r.v. 1/1999, číslo motoru pošle v pondělí, slabá baterka (stála 3/4 roku u prodejce). Tak jsem na vážkách. Jsem z Ostravy a do Č.Budějovic je to přece jen kus cesty. Chtěl bych tímto poprosit někoho z okolí Č.B. zda by nebyl schopen GSo omrknout, ať tam nejezdím zbytečně? Popř. má někdo zkušenosti s tímto prodejcem? Něco jsem vygooglil, ale je to tak půl na půl.
Ještě jednou děkuji za případné věcné odpovědi či kometáře.
Ak si vsimnes kryty sviecok, su uz bez napisu, originalne mali este biely napis "4valve", cize su menene (mozno sa obrusili o asfalt?) a taktiez chyba krytka ramena teleleveru.
Urcite ju dobre prezret, hlavne okolo toho ulozenia ramena telelveru, ci tam nie je prasklina alebo lakovane miesto.
Varan13 napsal:
Jedna moc pěkná 11ctka je tady http://www.motoin...00-gs.html znám majitele, stará se o ní nadstandartně
Myslim,že by to byl ten nejlepší kauf.Je to kluka co dělá mistra v učnáku v brně a ta motorka je vyladěná jak má být.Motorkám BMW velmi dobře rozumí.Doporučuji!!!
Když je hlad,je i husa dobrá.
Varan13 napsal:
Jedna moc pěkná 11ctka je tady http://www.motoin...00-gs.html znám majitele, stará se o ní nadstandartně
Myslim,že by to byl ten nejlepší kauf.Je to kluka co dělá mistra v učnáku v brně a ta motorka je vyladěná jak má být.Motorkám BMW velmi dobře rozumí.Doporučuji!!!
Přesně tak. Je to motorka mého kamaráda, který dělá mistra na ISŠA v Brně. Motorka je opravdu ve výborném stavu a popravdě v dnešní nabídce ojetých 1100GS nemá konkurenci.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
zirafak napsal:
covece dnes jsem byl u tondy a stoji mu tam vymazlena jedenactka po servise a s kuframa a tangbagem, prej ji majitel chce prodat. Kdyztak mu brnkni.
zirafak - to co mám doma a majitel ji chce prodat není 1100GS, ale 1150GS ...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Varan13 napsal:
Přesně tak. Je to motorka mého kamaráda, který dělá mistra na ISŠA v Brně. Motorka je opravdu ve výborném stavu a popravdě v dnešní nabídce ojetých 1100GS nemá konkurenci.
zirafak napsal:
covece dnes jsem byl u tondy a stoji mu tam vymazlena jedenactka po servise a s kuframa a tangbagem, prej ji majitel chce prodat. Kdyztak mu brnkni.
zirafak - to co mám doma a majitel ji chce prodat není 1100GS, ale 1150GS
To bude asi taky mimo rozpočet. Kolik by si majitel představoval?
Varan13 napsal:
A cena je odpovídající? i když je takhle udržovaná? Na můj vkus a 11ctku se mi zdá poměrně vysoká.
Na jedenactku ta cena trochu vyssi je. Z nadstandardu ma vlastne "jen" kufry. Ale i ty se cenej. I kdyz jsou home made, takze tezko rici. Vzhledem k tomu, ze ji zrejme par zdejsich proverenych lidi zna a stoji si za ni, tak si majitel muze dovolit cenu mirne navysist. Na bazaru je myslim za tu cenu tezko prodejna, i kdyz to je zrejme lestenka. Pres zdejsi bazar to je trochu neco jineho. Radeji drazsi a proverenou, nez neproverenou lestenku na bazaru.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Varan13 napsal:
A cena je odpovídající? i když je takhle udržovaná? Na můj vkus a 11ctku se mi zdá poměrně vysoká.
Vkus má každý člověk jiný, proto se k ceně nebudu vyjadřovat (ani mi to nepřísluší a licitovat se dá dneska o každém zboží - třeba po prohlídce stroje majitel něco sleví). Vyjádřím se ke stavu, a ten je na jedničku. Vidím to každou chvíli, co jsou lidi schopni (a za kolik) koupit. Takže za mně ( a to neberu jen u tohoto inzerátu) je lepší koupit klidně starší motorku ve skvělé kondici, pečlivě servisovanou a v originálním stavu než třeba o dva, tři roky apod. novější bastl za obdobnou cenu. Podobně je to i s bouranýma motorkama. Někdo umí opravit bouračku dobře ( a potom není důvod ji nekoupit) a někdo akorát "slepuje" (a to si potom kupující většinou pořizuje bezednou pokladničku).
Upravil Tonda dne 24.01.2012 11:08
Tonda napsal:
Vyjádřím se ke stavu, a ten je na jedničku. Vidím to každou chvíli, co jsou lidi schopni (a za kolik) koupit. Takže za mně ( a to neberu jen u tohoto inzerátu) je lepší koupit klidně starší motorku ve skvělé kondici, pečlivě servisovanou a v originálním stavu než třeba o dva, tři roky apod. novější bastl za obdobnou cenu.
Přesně tak - jestliže ji udržoval pečlivý a věci znalý člověk (jakože asi jo), je to výhra pro nového majitele.
A kdybych neměl svoji 11ku, už bych se býval jel na tuto podívat s úmyslem ji koupit.
A i tak jsem o ní uvažoval jako o druhém stroji - škoda jen, že dcera ještě není tak velká, aby ji bezpečně zvládla, a tak stará, aby ji mohla legálně sedlat. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
MICHAL GS napsal:
Ahoj kde sehnat slušnou 1100GS?!To co je u nás v bazarech je samá vránapřed pár lety jsem bral od Cyrila,ale ted je nějak mimo...
Já dlouho hledal, ale nakonec našel na mobile od Motorrad Zierer, solidní jednání, motorka nemá ani škrábanec, najeto poctivých 41000km a na dalších 10tis. km bez investic, byla čerstvě po inspekci.
Ale co jsem tak koukal, tak to byla snad nejstarší motorka co tam měl (1998)
Ale prostě obecně v SRN je větší výber z pěknejch kousků než u nás, tady jedině koupit nějakýho mazlíka od někoho tady na foru.
MICHAL GS napsal:
Ahoj kde sehnat slušnou 1100GS?!To co je u nás v bazarech je samá vránapřed pár lety jsem bral od Cyrila,ale ted je nějak mimo...
Nazdar Michale Ty taky nevíš co bys chtěl. Měl jsi krásnou 1100GS (tu jsi prodal), pak pěknou 1100S (tu jsi taky prodal), pak přemýšlíš o 1200GS, záhy o 100GS PD a teď tu čtu, že zase 1100GS. Vezmi panímámu a caparty a dojeď někdy na návštěvu - probereme to. Už jsme vás od léta neviděli.