Woodman napsal:
Despres je můj soukromý favorit, ale jestli to fakt bylo tak, jak to vypadalo (že mu Goncalves pomohl a on se něj vybod), tak je to mamlas. Otázka je, jestli se na tom, při tahání jeho motorky, nedohodli...? Ještě by mě zajímalo, jak mohli organizátoři nevědět o takovéhle "šlamastyce" na trase? To bahno, řekl bych, tam muselo už nějaký den být...?
V tom vrtulníku ze kterého je natáčeli letěl mimo jiné i ředitel závodu. Takže to fakt věděli hned.
Myslel jsem spíš, jestli nemohli organizátoři vědět o tom bahně dřív než tam zapadli.
jencekgs napsal:
Mě se líbilo jak to řekl ten s tím zapadnutým. Že se ukáže charakter každého když má pomoct. Je to ale těžké. Ta špička jsou profesionálně najmutí jezdci a ti jsou placeni za ježdění a né pomáhání. Co k tomu víc říct.
Souhlas. Těch situací, kdy by závodník mohl někomu pomoct, tam asi vzniká v každé etapě několik. Jenže, kdyby furt pomáhal, asi by ani nedojel do cíle včas natož na dobré pozici... ale vše má své meze a to, co předvedl Despres, je podle mě překročilo. Jinak dál držím palce Janu Veselému a Štefanu Svitkovi
Upravil Woodman dne 11.01.2012 08:29
Woodman napsal:
Zajímá mě, co zapříčinilo nehodu Lopraise? Podle zpravodajství se mu to stalo na dvaceti kilometrovém rovném asfaltovém úseku...
Píšou,že to bylo na asfaltu,ele podle fotky je tam nějaká kamenitá roleta.Tatra je bez přední nápravy,tak to musela bejt docela dobrá pumelice a několik komrtelců. O příčině nehody se zatim nepíše.
Upravil Kasak dne 11.01.2012 08:37
Když je hlad,je i husa dobrá.
Woodman napsal:
To už se ví, ale proč havaroval...???
Mrkni na http://loprais.cz/ - "Na přejezdovém úseku jsem po velmi těžké a vypjaté první části etapy nechal řídit mechanika Petra Almášiho, kterého bohužel přemohl mikrospánek."
Upravil lukast dne 11.01.2012 08:37
No co říkal večer na CT 4 fotograf Lusk tak se to stalo v plné palbě což je 150km/h a tam stačí aby mu bouchlo kolo.. Měl jsem možnost jet v Liazce KM TEamu a je to taková palba že se to nikomu nezdá..
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Woodman napsal:
Mrkni na http://loprais.cz/ - "Na přejezdovém úseku jsem po velmi těžké a vypjaté první části etapy nechal řídit mechanika Petra Almášiho, kterého bohužel přemohl mikrospánek."
No a už se to víí..
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Woodman napsal:
To snad ne,to je ta nejhorší trestuhodná chyba.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Woodman napsal:
Tak tím je to vysvětleno, dík. Velká, veliká škoda!
hmmm zachrápali všeci ... asi to není procházka růžovou zahradou... každopádně škoda, ale toto bych řekl, že se snad ani ovlivnit nedá když tě to přepadne při ultra únavě..
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Zaspat může každej to je pravda , ale že na Dakaru usne celá posádka najednou ?
To je dost kuriozní situace. A jak už tu někdo nahoře psal - procento nedojetejch ročníků mi příjde hodně velký.
No přeju brzký uzdravení....a zase za rok
milan enduroskola napsal:
no zatím ne, ale stále více žáků si jezdí sami do areálu "zatrénovat", tak čekám kdy se z vesnice začnou bouřit......
...zkusím pohovořit s hajným, údajně má nějaký větší prostor v lese poměrně daleko od vesnic s přijezdem po polní cestě. Výjezdy a sjezdy jsem tam prý taky ( jako v lomu ne ). Motorky zkousne po vyježdených cestách...čtyčkolky pronásleduje s brokovnicí ..15 min. od Černého Mostu, za Starou Boleslaví....nic neslibuju, ale projednám to s ním....
..ať taky jenom nemrmlám..když se mi něco nelíbí
všude dobře.....doma GSA
No, jestli řídil mechanik - říkám si, že zrovna mechanik si asi moc neodpočine a i když je součástí soutěžní posádky, tak se v bivaku hodně věnuje autu. Možná toho naspí nejmíň z posádky, ale to je jenom taková moje spekulace...
A to jsem ani nevěděl, ža Aleš Loprais dojel jenom jeden Dakar - pamatuju si, že dojel třetí při svém prvním startu, že by to bylo všechno?
No já se ani nedivím že usnuli. A jestli vjeli na asfalt po těch stovkách km v terénu tak je ten klid musel uspat hned.
To má darek asi pravdu že mechanik spí nejmíň.
Můj kamarád jel před třemi roky jako mechanik a řidič servisního kamionu a říkal že to co naspal tam za volantem už nikdy nenaspí. Přes noc opravovat a přes den převést auto do dalšího bivaku. Už tam od té doby nebyl a říkal že už nepojede.
Splněný sen moje 1100GS