Petos napsal:JJ. Tu jsem si teď koupil. V bílé barvě. Bohužel jsem s ní zatím nejezdil. Vše funguje jak má, dobře mi sedí. Objednal jsem si ještě Pinlock. Jo a koupil jsem si ji přesně v tom eshopu co píšeš. Pohoda.
Paráda, díky Právě že na hlavě jsem jí měl taky a zdálo se to dobré...
Podivejte se na novou SHOEI. Mam predchozi Multitec a nedam na ni dopustit. Uz jen mechanismus zacvakavani se neda se Schubert srovnat. Ted navic vylepsili otevirani/odklapeni, zapinani presky a tmave vysouvaci plexi. Netizsi helma na trhu!
Shark mozna neni tak kvalitni, ale treba designem je o 2 kategorie vys, a i vyklopena vypada pekne a urcite se vyklopenou pojede lip. Vyklapecky Schubert jsou hroznej kosmohumus dobry prilby to asi budou, ale jeden v tom vypada jak jelito co spadlo z kosmu.
Nikoho jsem se nechtel dotknout,sorry. Me se jen desne hnusi ten design
Ty snad nerozumíš česky ????
nejlepší helma je SCHUBERT potažmo BMW EVO s nějakým sharkem se můžeš jít vyfotit
Jen co to vyguglim, tak Ti to sem hodim.. Shark pouzivaji jezdci v soutezich jako MOTO2..
Pak si myslim, že by ses mel uklidnit! Samozhrejme že česky rozumím, ale ty helmy co tady Ty prezentujez vypadaji jak z "roku vopichej me z boku".. Navic vyklapeni SHARKu je konecne inteligentni na rozdil od jinych znacek.. Otocis to cely uplne dozadu a netrci Ti to na hlave jak satelit!!! To je vše co jsem chtel k Tvemu dementnimu prispevku ríct.. Uvcedom si, že co se libi Tobe se nemusi libit jinemu!!!
Upravil motif dne 25.01.2012 09:26
nejlepší helma je SCHUBERT potažmo BMW EVO s nějakým sharkem se můžeš jít vyfotit
Jen co to vyguglim, tak Ti to sem hodim.. Shark pouzivaji jezdci v soutezich jako MOTO2..
Pak si myslim, že by ses mel uklidnit! Samozhrejme že česky rozumím, ale ty helmy co tady Ty prezentujez vypadaji jak z "roku vopichej me z boku".. Navic vyklapeni SHARKu je konecne inteligentni na rozdil od jinych znacek.. Otocis to cely uplne dozadu a netrci Ti to na hlave jak satelit!!! To je vše co jsem chtel k Tvemu dementnimu prispevku ríct.. Uvcedom si, že co se libi Tobe se nemusi libit jinemu!!!
SHARK není špatná značka ale... zkušenostma se člověk učí jen si jí kup.
Osobně bych vyklápěčku na hlavu nevzal na to se mám moc rád.
SHARK není špatná značka ale... zkušenostma se člověk učí jen si jí kup.
Osobně bych vyklápěčku na hlavu nevzal na to se mám moc rád.
Samozhrejme je vubec otazkou jestli je vyklapecka bezpecna..
Taky nejsem velkym zastancem vyklapecek, ale kdyz do ni jit, tak bych volil tuhle protoze se mi opravdu libi ten system vyklapeni.. ovšem ta Tva je libovka :-)
No mě právě odrazuje ten překlápěcí mechanismus SHARKU kdybych jezdil 70% město pak by to mělo opodstatnění. Takhle mi přijde že bych to měl pořád odklopený a tím pádem je to fakt nebezpečný. Když vezmu v úvahu váhu, tak bych s tím hlavou o zem praštit nechtěl To už bych radši koupil druhou helmu do města typu roof, momo apod. To že se u klasický vyklápěčky nedá jezdit dlouho s odklopenou bradou má dobrý důvod. FYYFF