ahoj chlapi,nedaří se mi to stáhnout a na tomhle mrńavým monitoru se mi to z webu číst nechce...nemohl byste mi to někdo ,kdo to máte, prosím poslat mailem nebo hodit někam na nějaké úložiště? A.
nezobrazil se mi příspěvek...tak tedy znovu...nemohl by mi prosím někdo poslat na mail tuto knihu? Nedaří se mi ji stáhnout a číst to tady u PC není moc pohodlné(malý monitor)
alterego napsal:
ahoj chlapi,nedaří se mi to stáhnout a na tomhle mrńavým monitoru se mi to z webu číst nechce...nemohl byste mi to někdo ,kdo to máte, prosím poslat mailem nebo hodit někam na nějaké úložiště? A.
Po proklikani prvnich stran freeverze, jsem si i tuknul na ebook verzi za tech 5Eur. Verim, ze autor si s tim dal praci a neni to o tom jen tady na foru napsat par radek. Je to zeditovat, vybrat foto, upravit, vyladit texty - no zkratka myslim, ze za tim je nejaka pridana hodnota, kterou je potreba ocenit.
alterego napsal:
Odpověděl jsem mailem ale ještě poděkuju tady ...velké DÍKY !!!
Nemáš zač...
Zetore, mě prosím taky... Jsou tam i fotky nebo ty jsou jen v tištěné podobě? Už tady někdo psal, kde se dá koupit? Trošku jsem tohle vlákno zaspal...
V cem jsi to zaspal? Tohle vlakno nikdo nepromazal. Platba za sosnuti knihy je velmi jednodacha. Za podporu peti Ecky urcite stoji.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu