Hele pane Michale21,kdyby jsi pořádně četl co jsem napsal tak by jsi to nekomentoval...Já jsem nenapsal že někdo tady dělá kvapnou práci,ale že už děda říkal "práce kvapná málo platná".I když taky říkával že potrefená husa se ozve...
Brejle jsou poreseny!Viz foto! snad takhle muzu do sveta! Vyfuky taky prokoukly, ale bohuzel je misty koroze, tak jdou do laku. Stejne to tak na tomhle modelu bylo. Pripraven zbytek dilu na lak. Uz staci jen vyrobit drevene zaslepky na ruzne otvory kvuli piskovani.
Muzu rict, ze sundavat zarezle lozisko rizeni z brejli je fakt chut!
Taky zajimavy videt co za mrdnik je v brzdovych vedenich!!
Michal21 přiložený následující obrázek:
S tím zavařením brýlí to jde , ať už je to dural , elektron nebo jiná hořčíková slitina. Jsou odborníci co to umí.
Jinak Michale všechna čest , stalo se ti to koníčkem.
Radím Ti však nepočítej vložené peníze ani odpracovaný čas , protože nakonec by se Ti z toho zatočila hlava. Mám s tím trochu zkušenost.
To olin. asi by to nakonce varit nejak slo, ale bylo by s tim hrozny litani. Hlavne ale tem zavitum v hliniku moc neverim, kdyz uvazim co to je za dil, jaky tam jsou sily a jak vypadaji horni brejle tak jsem to vzal sroubama skrz. Penize na renovacich uz davno nepocitam. to bych se asi fakt zblaznil. ale jak se rika "kdyz ji milujes......" A s tim casem, nejak jsem si zvykl mit porad rozdelanou nejakou motorku. Nechlastam(moc), netravim cas zvanenim v hospode u piva, proste delam tohle...
Jinak jsem se uz setkal se slitinou hliniku ktera opravdu svarit nesla. Byly to predni vidlice na motocrossovy special CZ.
To scofield: nadrz a blatniky budou jako jediny normalnim lakem. Vybral jsem si bilou. Pripada mi to tak nejhezci. Samozrejme ze to nebudu lakovat v tyle cimre. Hned za zdi mame lakovnu. Vidim to na vlastni design samolepek ve stylu trikolory BMW + logo BMW na nadrzi. CHtel bych je i zalakovat aby to bylo na furt...
Upravil Michal21 dne 16.12.2011 17:15
fakt pekna prace,jsem zvedavej na vysledek.kamos dela ve firme http://www.chemic...i.cz/uvod/ mrkni na to treba ti to pomuze.videl jsem kousky z jejich dilny a neveril jsem vlastnim ocim.
BMW GS 1200 adventure a Babeta.
Diky za odkaz. tenhle zpusob cisteni samozrejme znam. Problem je pro me v tom, ze to musi byt rozebrany. Ja jsem vebuc nevyndaval kliku z bloku protoze je tam vsechno pekne festni a zasahem bych tomu jen uskodil...