taky je možnost že zůstává napínák viset-nějaká nečistota nebo deformace toho bloku -pouzdra napínáku -kamoš to na jednom gs dělal musel ten kanál přebrousit aby to nevázlo;hned jak jsem to viděl tak jsem to na své taky kontroloval jestli to nemá tendenci váznout v nějaké poloze.
no, koukám že je víc možností co s tím může být, jak říkám, je to rozvodem, napínákem, jsem si jist, nejsem hluchej. Když nastartuju, jedu na studenej motor tak je relativní klid. Až když se to prohřeje tak to zlobí.Když uberu plyn, rambajs, když přidám jen lehoulince plyn, napínák vystřelí a je klid.
To Tryskáč.: jaký obrázky mám vidět?Docela by bodli. Ultrazvuk mám k dspozici
Upravil janjarolim dne 20.01.2015 19:57
rád se toulám na dvou kolech
oki a ten ony "metr" ma mit jakej zavit a rozsah tlaku ? a co by mel ukazat ?:-)
Upravil milanek dne 20.01.2015 21:06
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
ta kulička na vstupu by mohla být také příčinou. Otázka je, jesli také jezdí v komůrce, asi by měla, jak jinak tam může pracovat. A ten napínák je dostupný odkud? Nebyl by nákres? děkuji.
ta sada by se mi líbila. Mám o ni zájem, jinak nemám čím měřit tlak a ohledně těch viskozit informci o tom jak co maže, to je fakt dobrý.
tak manometr jsem našel jako náhradní díl k filtraci, pak zývá nějaká flexi hadice, co používáme v robotech a pak něco na připojení na tu zátku. Vidím to též na festo spojku se závitem:-)
Upravil janjarolim dne 21.01.2015 10:17
janjarolim napsal:
ta kulička na vstupu by mohla být také příčinou. Otázka je, jesli také jezdí v komůrce, asi by měla, jak jinak tam může pracovat. A ten napínák je dostupný odkud? Nebyl by nákres? děkuji.
http://realoem.co...&fg=34
pozícia 16 je tá zátka odkiaľ mám /v tom článku/ napojenú hadicu k tlakomeru.
na motorku. Je to menší než otáčkoměr a rychloměr. Neřeknu budík velikosti tachometru v motoráku 810, to je velkej budík To ano, ale tohle je podle mě ok a nemusim k tomu tahat pofidérní hadici, která se může proděravět, potřebuješ mít olej v tý hadici až do tlakoměru, takže když ti prdne hadice, máš vymalováno.
Pod tlakoměrem ještě bude USB zásuvka
Upravil janjarolim dne 24.01.2015 12:56
janjarolim napsal:
na motorku. Je to menší než otáčkoměr a rychloměr. Neřeknu budík velikosti tachometru v motoráku 810, to je velkej budík To ano, ale tohle je podle mě ok a nemusim k tomu tahat pofidérní hadici, která se může proděravět, potřebuješ mít olej v tý hadici až do tlakoměru, takže když ti prdne hadice, máš vymalováno.
Pod tlakoměrem ještě bude USB zásuvka
hadice neprdne-je tam malý tlak-leda by se někde prodřela při blbým vedení místy nevhodnými
janjarolim, ja Ti Tvoj strach z hadíc neberiem, len si daj pozor aby si nemal moto s externým olejovým chladičom a pozor brzdy sú tiež o hadiciach
Inak dá sa tvrdiť, že nemáš celkom pravdu ani v tom že je to menšie ako otáčkomer. Lebo kratšia os elipsy otáčkomeru má rovnaký rozmer ako ten el. tlakomer. Takže z týchto faktov vyplynula moja otázka kam to ch ceš dať?
viď foto:
Okrem toho pozri si aká hrča je snímač k takýmto tlakomerom.
Nevnucujem Ti moje riešenie, len popisujem cestu, ako som riešeniu došiel ja.
No možno dôjdeš k oveľa lepšiemu riešeniu a pridáš sem inšpiratívne fotky .
Tryskac přiložený následující obrázek: