krasne sepsany Tomasi, mas recht,jen lidi prestanou chtit kvalitu jakmile se ukaze cena, pak umi hodit do placu miliony reci jak si jen lidi masti kapsu a vubc,skoda reci.
určitě má recht to nikdo neříká , jen mi přijde hloupost něco koupit přes dvacet koliků a pak vtom jezdit jen na jaře a na podzim. A na léto koupíš něco jiného letního taky komplet za dvacku ? Já nevím jen se vtom snažím trošku vyznat jen kvůli tomu že psí neudělá vyndavací membránu ? Proč když si můžeš nechat ušít i letní komplet ! nebo ?
uz jsem to psal vedle v vlakne o bunde Taiga, resp. Novem modelu, znacne sofistikovanejsim.stoji penize,ale nabizi hodne vcetne odepinaci membrany a zaroven moznost vyresit doplnky a detaily dle kazdeho,pac kazdy chce neco jineho ci jinak provedeneho.
Skromný příspěvek...zkusil jsem toho docela dost,ať se to týká cordury,gore a všelijakých laminátů a membrán...no a nakonec jsem se čirou náhodou dostal k přírodnímu materiálu použitého na bundě (Belstaff tourist trophy),t.j.lnu..používal se na starých hasičských hadicích dýchá to a hlavně při styku s vodou vlákna nabydou,utáhnou a voda nemá šanci proniknout..zatím nejlepší co jsem měl.škoda jen, že nemůžu sehnat kalhoty.
Ero napsal:
uz jsem to psal vedle v vlakne o bunde Taiga, resp. Novem modelu, znacne sofistikovanejsim.stoji penize,ale nabizi hodne vcetne odepinaci membrany a zaroven moznost vyresit doplnky a detaily dle kazdeho,pac kazdy chce neco jineho ci jinak provedeneho.
kde jsi viděl nový model ? Koukal jsem na stránky a žádná informace v nabídce jen stará verze.
Ero napsal:
kde jsi viděl nový model ? Koukal jsem na stránky a žádná informace v nabídce jen stará verze.
Ja mam komplet RST Paragon ll za cca 9t. Ma to nejakou membranu a odepinaci termovlozku. Kalhoty jsem koupil az ted na podzim, takze ve vedru nevim jak se budou chovat.
Ted jsem v tom jel v patek (-5C), mel jsem pod tim jen termopradlo a samozrejme tu vlozku a pohoda.
Bunda je v lete super. Nepromokla ani v delsim slejvaku.
Nemuzu to ale porovnat s nicim jinym.
no nevim nekdo tu psal a slysel jsem to ze odepinaci rukavy je to nejhorsi co muze byt, pri padu to pry povoluje a pak je clovek dost dorenej
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček