Je mi do toho prd ale nechtelo by to informovat vyrobce, ze ty diry nesedi.popr.zaslat spravne roztece,treba by to doladili,seknout se o pul cm je dost....a jeste u kazdeho kusu...podle me do 2 tis to musi vypalit kdekoliv.popr si diry udelat sam...
Michal80 napsal:
Rekordman nejsešto snad já.já čekám od 1.11.2014 co cca 14dnu volam a pořad je zasekanej nebo nemoc atd atd namork1 to zna taky..hledej člen botko ten to vzal na sebe a bude to řesitčus
Ať hledám jak hledám, člena " botko" v seznamu nikde nanacházím...
Potok napsal:
Pánové, zapisuju rekord. Od Motohuricane mám objednané výztuhy od 9.12.2014 a od té doby asi 3 telefonáty a 2 emaily, že nejpozději do 14ti dnů to pošle. Dodnes nic.. Jak tak pozoruji, asi se toho nedočkám. Sezóna začala. A od TT za cca 3700 se mi to zdá příliš. Nemá někdo nákres a rozměry toho bazmeku? Já si to snad udělám sám..
ja osobne som nechcel riesit ziadnu inu ako od TT, kopec problemov, prerabania. Ved nikto nedoda okrem TT taku, ze za polhodku sa da nahodit a jazdit. MAju drahsie doplnky, ale u vystuhy by som nesetril.
Presne vyrobena, overena pevnost a hlavne funkcnost. Pri inych kde sa musia pilovat diere, prerabat to, moze byt aj na skodu, ine pnutie vystuha, prevodovka, podsedlovka a moze byt katastrofa hned na ceste.
ja osobne nedoporucujem inu ako TT
copo@centrum.sk
Kdyby někdo měl zájem. V příloze výkresy a data pro výpalky.
Já osobně si nechal vypálit, naohýbat, dopasoval na motorce, nabodoval elektrodou, nechal provařit od profíka a na práškovej lak.
svozil-petr přiložený následující soubor: prilohy_4247_(1).zip
Můžete mi prosím někdo s R1100GS 98/99 rok výroby s ABS a namontovanou výztuhou vyfotit pravou stranu?
Díky
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Zdravím páni, chcel by som sa spýtať že čo predchádza týmto utrhnutým stúpačkám alebo prasknutým prevodovkám . Mám sa báť vôbec jazdiť po stojačky v teréne alebo na to treba nejaké extrémnejšie podmienky ako napríklad skoky. Mám 105kg a jazdím v kľude šotoliny a ľahší terén teda neviem či mi tieto výstuhy treba. Vďaka za každú radu.
Nevim, podle me by mohlo stacit skocit s kuframa nekde na vetsim hrbu...zeleznicni prejezd z milotic do kyjova tam se skace hezky... zas takova investice to neni, dej to tam a mas klid.
Kupredu spatki ni krok...