Cerveny nedělají.........nemají je už ani v eshopu
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
V eshopu je sice nemaj,asi protoze tam maj porad zlevneny ty ostatni,ale neni to tak dlouho co si znamy cervenou privez tusim z regensburgu a to uz urcite v eshopu nebyla...takze treba se nekde jeste nejaky valej
Ještě pred měsicem v eshopu byla............řek bych že chtějí doprodat ty co moc nejdou ale neberto že tě odrazuju,přeju ti abys ji sehnal!!!Je pěkná a za ty love neber to že.........nejjednodušší je zvednout tel a zavolat jim.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Podivej se prosim,jestli tam maji bundu Pharao Tour vel.XL v cervene barve(to je ta,jak ma Holub.Diky moc
Včera jsem byl v Pasově. Červenou tam neměli ani jednu. Pouze tu šedou a hnědou. Po včerejší zkušenosti ti ale doporučuju aby jsi si tam zavolal předem. Já jsem si jel pro tu Pharao Tibet. Původně jsem chtěl hnědou. Tu tam měli jen 3x v malejch velikostech a naštěstí v černej tam měli poslední XXL. Musím říct že už jsem dlouho v Pasově v Polu nebyl, ale dřív tam aspoň něco měli. Dneska tam mají od každé bundy nebo kalhot pověšenejch 3-5 ks a to je všechno
Pepa BMW R80GS
Takze mam problem... chtel jsem si koupit Offtrack od Revitu, ale bohuzel jsem si vyzkousel R2P od BMW a zcela vazne jsem se zamiloval Ovsem az do te doby, nez jsem zjisti, ze R2P me odepinaci rukavy, coz osobne povazuju za velkou slabinu. Navic co si budem povidat komplet od Revitu stoji pulku toho co R2P.
Koupil nekdo z Vas uz Offtrack a Dakarovy kalhoty do Revitu?
BMW R1150GS MY02
Safra, skoda ja jsem v sobotu pryc. A co dojmy? Dobry? Spatny? Nejake prvni slabe misto? Zatim Revit Offtrack vyhrava, jen zase nemam moc duveru k tomu odepinacimu boku, misto poradnyho materialu, tam bude jen hadrik na dvou zipech :-(
Cayenne bunda me prijde zbytecne dlouha, me se to pak krabati kdyz sedim na motorce a pripadam si jak Michellin. Offtrack je kratsi...
BMW R1150GS MY02
no, dojmy, má to 2 vnitřní vložky, jednu proti vodě, druhou zateplovací, ani jednu jsem nevyzkoušel, začátkem řijna se v tom jel do bechyně a zima mi nebyla. Větrání je taky dost vymakaný, je tam jednak několik zipů a pak jdou odepnout takovýčteverce nad prsama co sou na druk a po obvodě sucháč a pod tim je síťka. Vzadu na ledvinách taková trojkapsa která jde celá odepnout a vozit jako ledvinka, má svůj popruh. pod tou kapsou je normální povná kordůra nebo co. Zatim sem v tom nezmok, v hicech sem jezdil v krunýři takže žádný velký praktický zkušenosti nemám.
jako rozhodně na fajerský postávání vedle novýho adv dost dobrý
říkám si hurikán
Mno dobre, sjedu se dneska jeste podivat na R2P a rozseknu to... Jooo a taky v Autecu rikali, ze kdyz bych si koupil novou moto, dali by me to obleceni "zadara" ... a to se vyplati BMW R1150GS MY02
TomasTT napsal:
Odepínací rukávy vidím jako podstatnou výhodu a ne nevýhodu!
Proc jako vyhodu? Ty to nekdy pouzivas jako vestu? Co to upnuti rukavu udela v pripade padu? prave ty rukavy me od toho dost odrazuji...
BMW R1150GS MY02
Jasně, právě proto, že z toho dělám tu vestu.
Měl jsem v Rallye2 několik pádů včetně hodně velké havárky na silnici a spojení rukávu rozhodně není kritické. Prodřel jsem bundu úplně v oblasti loktů (měl jsem tenkrát sériové protektory a od té doby jezdím s Knox vestou) a měl jsem napůl rozepnuté zipy větrání na rukách, což není dobrá kombinace s protektory v síťce bundy protože se protočí). Ale rukáv se ani nehnul, v tom fakt není problém. A při ježdění v horku často propotím rukávy a pak stačí jen odepnout a vyprat je ve vodě a do rána to uschne.. A oproti třeba Touareg nebo Pharao ta bunda dokonale větrá. Ta nová PRO má horší "ledvinku" a podle mě i barvy (černý ramena v horku = hrůza).
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Z te barvy strach nemam, jsem zvylky jezdit v komplet cernejch hadrech a vedro jsem zatim vzdy ustal... Je pravda, ze tech barev by mohlo byt vic, modra je takova dost cirkusova a cerna mozna az moc klasika... No dneska si to prohlidnu jeste jednou a uvidime.
BMW R1150GS MY02
nemam co dodat, o R2P to rekl vsechno Tomas TT, vcetne bezpecnosti kolem rukavu [protoceni, vetrani, odepinani]
Ja jen dodam, ze mam cernou protoze v tom jezdim i na kliniku a chtel jsem trochu konzervativnejsi barvu nez tu cirkusovou modrou. A le dnes bych si pro zdejsi subtropicke podnebi jiz nebral cernou, je to pravda o tom teplu. Ale jak pisi i jinde, pro ty z vas kterym ta cerna libi, je obdivuhodna trvanlivost celeho materialu ale i barev, tolikrat vyprana v pracce [a manzelka to nesetri, to ne] a presto je absolutne perfektni stav a neni seprana, coz by event. mela narok po rocnim stalem pouzivani [krome tri letnich mesicu]. Nemuzu to same rici o Rev'it, maji ji kamaradi [Cayenne], ale maji rozbite zipy, jsou osuntele a seprane. Myslim ze i zde plati, ze beres drahou, ale podstatne trvanlivejsi vec.
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Mno ja jsem taky rozhodl taky pro R2P kalhoty mam sice od hubika a puvodne jsem chtel i bundu - at to hraje stejnymi barvami ale kdyz jsem zjistil ze origo je jen o 1500 dražší než hubík nebylo očem přemýšlet. Jenom mam ted trosku problem ze mi je v ni zima - presneji na ruce, a to s vložkou a termo hadrama - takže jsem trošku zklamany ale snad to nejak vyresim.U staré bundy z Pola byl problém opačny v létě sauna. Fakt nevim