takhle kratky vlasy jsou neuveritelne sexy
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
OK, zatím jsme v hledání, první sada foto je na deodorant s názvem "Hard Enduro", ale protože jde i mou politickou budocnost, po dohodě s mým image makerem jsme se rozhodli v konečné jarní kolekci více přeferovat metamoderní new wave styl s prvky "retro-sofistica"
a tak nejspíše se bude prodávat ta lahvička s pánskou voňavkou a ponese název
"Gándí"
zde první pokus, zatím bez make-up
Doc přiložený následující obrázek:
[83.24Kb]
Upravil Doc dne 06.03.2012 20:41
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
ala Bruce Willis
Doc přiložený následující obrázek:
[85.17Kb]
[83.93Kb]
[84.69Kb]
Někdo tady měl kdysi napsáno, že výhoda holé hlavy je, že cítíš padat sněhové vločky, nebo tak něco.U tebe to bude teplý deštík, což ti teď mnozí "závidíme", protože tady je kosa jak cyp.Drž se!
jsem zdárně po 2. chemče, (ale trvalo mi podstatně déle, než ze seberu...), měl jsem tam s sebou i laptop a tak jim to asi bylo divné....
začal jsem soupis fotoreportáže z poslední cesty, doufám že se Vám bude líbit, ale je to...dlouhé, chce to tak ještě měsíc (musím to zárověň přeložit i do řečtiny).plus fotky. Doufám že Vás stihnu dřív, než se v v Čechách oteplí a všichni se mi rozjedetete na výlety......
vzhledem k mému celkovému stavu: vše je OK, jde to podle pogramu, nějaké významnější novinky budou asi tak po 4. cyklu chemo, do té doby jenom trpělivost a vůle. Po psychologické stránce se cítím už teď vítěz, beze srandy. Jsem na tom lépe než na začátku, absolutně OK.
Napíšu Vám teď něco velmi zajímavého, co mi proběhlo hlavou teď....
Začíná legendou. Je jedna stará čínská legenda o tom, jak jeden šel v noci okolo známé propasti, ale uklouzl a začal padat..
Jak padal, stačil se zachytit na jedné větvi. Byla noc. Nezbývalo mu než se držet a držet až do rána. Když už mu docházely síly, začalo svítat. Když se s prvním světlem podíval pod sebe, viděl, že byl na jakémsi výstupku v propasti, na jakémsi velikém, širokém schodu. Že je v absolutním bezpečí a že se posledními zbytky sil drží na větvi, ale nohy mají o metr níže jistou půdu...
To ale v Noci nevěděl......
Můj příběh začíná ve chvíli, kdy jsem se rozhodl pustit se z větvě uprostřed noci.
(Risk? Odvaha? Důvěra v sebe sama? Mobilizace všech vnitřních rezerv? Zatím nevím. To jediné, co vím je, že v žádném případě nejde o rezignaci.)
P.S. až mne přestane bavit medicína, třeba se dám na psaní ...