Jednoznačné ano,jen mě mrzí,že se k tomu nevyjádřil ten panáček z druhé strany.Asi nebude vše v pořádku a mrtvej brouk se nehne.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Waltr napsal:
Hele já si nemohu pomoci, možná máte pravdu, ale co cenduro srazy, nějaké oblečení, doplňky atd. Nemáte pocit že taky děla Prezi něco pro lidi. Připadá mi to že je pijavice a o nic jiného než prachy nejde.
Na Preziho akce jsem slysel jen slova chvali!A vubec si nemyslim,ze dela vsechno spatne.Na Cenduru dost lidi vi,ze se kolem Preziho neco deje a velka cast stoji za Prezim.A nedivim se.Dela to od zacatku prakticky stejne.Proste precizni manazerskej pristup,promyslene k dokonalosti dotazene akce.Proste rozjizdi firmu se vsim vsudy.Zklamani jsou hlavne ti,kteri mu nezistne chteli pomoct a nemeli tuseni,ze jde o busines.Ale velke casti to vyhovuje,tak proc ne a myslim si,ze Cenduro pojede dal,par lidi se odhlasi a hotovo.
Ale tenhle web vznikl uplne jinak,vzdy tady byla volnost,minimum cenzury a zisk nebyl prvoplanovy.A proto si to tady spousta lidi zamilovala a nezistne pomahala tenhle web vylepsovat,vymyslet nova vlakna,ankety atd.
Kdysi byl u kazde sekce napsany moderator,ktery ji mel na starost.A treba Cycli odvadel dobrou praci.Swat obcas ujel,ale kdyz mu to lidi dali najevo,tak pochopil,ze asi maji pravdu a jelo to dal.
Nekteri z moderatoru na to prestali mit cas a Milosova chyba podle mne byla,ze misto aby vybral nejake jine,tak je asi zrusil.
A zpusob jakym jsme se dozvedeli o tom,ze Prezi ma neco spolecneho s inzerci byl taky nestastny.Myslim ze uz je to par mesicu co si tady nekdo stezoval,ze ho kontaktoval Prezi a nejak ho usmernoval tusim ohledne inzerce.Sam jsem tehdy do vlakna napsal neco ve smyslu,at se Prezi stara o sebe a Cenduro a tady at neni iniciativni.Az pote nam Milos sdelil,ze do toho ma Prezi co mluvit.Vim,ze je to Milosova vec,ale tohle povazuji za chybu,ze nikdo o Preziho vlivu nemel tuseni.
A kdyz tady dnes ctu nazory,ze co je vam do toho,ten Web je kluků,tak kdyz uz bych pristoupil na to,ze zasluhy clenů nejsou zadne,tak sakra snad ne kluků,ale Milošův!
A kdybych sel do extremu a navrhl udelat z webu akciovku,ve ktere bude mit Milos 51%,tak kdo by mel podle vas dostat treba 10%?Prezi nebo dejme tomu Tonda,ktery sem umistil reseni temer vsech technickych problemu,podrobne fotonavody jednotlivych oprav atd.?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Takovy doplneni k ty signature...
Jde pochopitelne o nadsazku a neni nijak namirena proti clenum, kteri na cenduro v dobre vire chodi a prispivaji. Je to proste symbol odporu a nesouhlasu s Preziho vlivem a vsem jeho jiz dobre popsanym dusledkum. Nejsme proti cenduru, ale jsme proti profitu cendura a jeho vedeni z uspechu bmwgs, ktere z takoveho stavu rozhodne neprofituje.
Maiali nel Fango!
Já nevím... příjdem i že se tu řeší víc věcí za ráz... to jak to má domluvené Miloš a Prezi mezi sebou je jejich věc a do toho by nám jako členům nemělo být nic ne??
jinak já chodím jak sem tak aj na Cenduro a vím že když potřebuju s čím koliv poradit tak jak tady tak i tam se najdou fajn lidi co ochotně poradí bez nějakých trapných připomínek či narážek..je mi jedno jestli si píši s (moravskou)částí a nebo s někým z celé republiky hlavní je že všichni máme jeden a ten samej cíl či dobrej pocit když se můžem jít svést či poznávat krásy okolí ne??
na srazu či akci pořádané tímhle webem jsem ještě nebyl nikdy mi to časově nedopadlo bohužél na akce od cendura jezdím rád protože mi to příjde jak něco jiného a lepšího co jsem zažil a to že Prazi má reklamní doplňky a prodává je..to je jen na něm a jeho snaze..
morabo napsal:
Jde pochopitelne o nadsazku a neni nijak namirena proti clenum, kteri na cenduro v dobre vire chodi a prispivaji. Je to proste symbol odporu a nesouhlasu s Preziho vlivem a vsem jeho jiz dobre popsanym dusledkum. Nejsme proti cenduru, ale jsme proti profitu cendura a jeho vedeni z uspechu bmwgs, ktere z takoveho stavu rozhodne neprofituje.
morabo napsal:
ANO
takto, pevně doufám, to pochopili všichni.
No kdyby byla fotečka panáčka s dírkou mezi očima?Cóó?
Jinak bych chtěl říct,že jsme to o víkendu probrali horem dolem a na nic jsme nepřišli.Nezbývá než protestovat a v odboji nepolevovat.
Rozjela se tu hysterická kampaň, kterou bych tipoval tak u menstruujících blondýn, nebo bab v klimakteriu... Chlapi, o kterých jsem si myslel že jsou nad věcí a v pohodě, pokřikují hesla a vedou kecy až zrak přechází... případně si malují obrázky jak puberťáci v džínách s rozkrokem u kolen...
Týýýjóóó, takové vystoupení z webu na který nepřispívám a nebo ani nevím, jestli jsem tam registrovaný, to je pááánečku kalibr...
Možná byste mohli Preziho i upálit, když už jste ho společnými silami exkomunikovali z BéééeMWééé církve jenom kvůli tomu, že něco dělá podle svého. Jestli to tam dělá špatně, tak se mu na JEHO web vykvajzněte a je to, nee??? Nechoďte tam, nepište tam a pokud takových lidí bude většina, web zajde na úbytě sám...
Proč a hlavně JAK by Cenduro odlákalo členy BMWGS ??? To je manželství, nebo co? Copak se nemůže chodit na jeden i druhý web současně???
A teď pro mě to nejdůležitější:
Kde je problém???
1. Zetor se dohodl s Milošem.,..
2. Miloš - jediný a svéprávný šéf tohoto webu - řeší věc s Prezim...
3. Nikoho nikdo za nic nesmázl ani nebanoval...
4. Cenduro je web těch, kdo tam chodí...
Tak sakra, co blbnete, chlapi...?????
Jdu na panáka Captain Morgan a myslím, že by to prospělo i spoustě dalších horkých hlav...
Upravil radosek dne 04.03.2012 22:14
Rozjela se tu hysterická kampaň, kterou bych tipoval tak u menstruujících blondýn, nebo bab v klimakteriu... Chlapi, o kterých jsem si myslel že jsou nad věcí a v pohodě, pokřikují hesla a vedou kecy až zrak přechází... případně si malují obrázky jak puberťáci v džínách s rozkrokem u kolen...
Týýýjóóó, takové vystoupení z webu na který nepřispívám a nebo ani nevím, jestli jsem tam registrovaný, to je pááánečku kalibr...
Možná byste mohli Preziho i upálit, když už jste ho společnými silami exkomunikovali z BéééeMWééé církve jenom kvůli tomu, že něco dělá podle svého. Jestli to tam dělá špatně, tak se mu na JEHOweb vykvajzněte a je to, nee??? Nechoďte tam, nepište tam a pokud takových lidí bude většina, web zajde na úbytě sám...
Proč a hlavně JAK by Cenduro odlákalo členy BMWGS ??? To je manželství, nebo co? Copak se nemůže chodit na jeden i druhý web současně???
A teď pro mě to nejdůležitější:
Kde je problém???
1. Zetor se dohodl s Milošem.,..
2. Miloš - jediný a svéprávný šéf tohoto webu - řeší věc s Prezim...
3. Nikoho nikdo za nic nesmázl ani nebanoval...
4. Cenduro je web těch, kdo tam chodí...
Tak sakra, co blbnete, chlapi...?????
Jdu na panáka Captain Morgan a myslím, že by to prospělo i spoustě dalších hoirkých hlav...
Dobrý začíná to vypadat jako diskuze kde chtějí lidé věci řešit.
Hele zaprvé si nemyslím že GS forum ze spojení neprofituje....samozřejmě více Cenduro.
Ale už jsem psal co se tady díky preziho objevilo. A myslím si že kdyby byla myšlenka udělána citlivěji (dobrá méně ziskově) získají všichni. Inzerenti větší záběr, lidé více známých, informací, akcí atd..prezi více , teda oba weby více členů, kliků,reklam,peněz...a všichni by byli spokojení.
Strašně moc dělají emoce, známe Zetora, víme co je zač a členů se to dotklo, kdyby to hodil někdo jako první příspěvek- roztrháme ho. Pamatuji si že tady někdo nabídl nějaké zastupování skrze pojištění- no to bylo povyku. A třeba to je Zetorův brácha
Miloš si zaslouží jednou ročně Advíka, a prezi je zloděj. Prezi a nijak tím nesnižuji zásluhy Miloše- byl rozhodně v poslední době aktivnější (ano ne vždy pozitivně)
Tady to jede zásluhou lidí, a dle mě Miloš velmi citlivě zasahuje (spíše nezasahuje)
To je to co Prezimu zatím chybí, i mě občas napsal co by se mělo a co ne- odpověděl jsem mu svoje- dnes si možna vzpomene. Ale pořád si myslím že to chce ubrat plyn, a přidat na objektivitě.
A hlavně hledat to lepší, např. Všimli jste si na Cenduru SOS?
Dobrý nápad, kdo chce dá k dispozici telefon, a nabídku pomoci v případě problémů.
Takže až pojede Hicks roztřílet ceduli Cenduro pod Preziho okna a zadře motor, zavolá na číslo Waltrovi a ten mu přečte všech 132 stran tématu ,,divné zvuky" po té mu najde ubytování a než se motorka opraví zamiluje si Hicks Ostravu a stane se zde předsedou odborového svazu Kovo.
Vážně, myslím že by se mělo spíše přemýšlet co navrhnout Milošovi jako řešení- pár tipů tu je, a poprosit ho ať nad ím pouvažuje.
Marabo zkuz vytvořit téma Fréér plej- etika
Pár bodů co by si lidé představovali pod pojmem ,,náš web"
Asi nejvíce a možná jediné co bych řešil je rozdělení pomoci a reklamy
A třeba se něco uchytí, a třeba to bude pro Miloše akceptovatelné.
Věnujme energii směrem k budování než k rozbíjení.
Dalajláma II
Ale ujištuji tě, že se nezavděčíš všem.
Prosím Tě, Tebe, jako jednoho z výše zmíněných pohodových a vyrovnaných jedinců, Tebe žádám...vysvětli mi prosím, co jsem doposud nepochopil z tun emotivních vět...
Případně jsem schopen si toto vysvětlení přijet převzít osobně...
Upravil radosek dne 04.03.2012 22:22
Jen bych doplnil, že na cenduru je Miloš uveden jako hlavní administrátor, stejně jako Prezi. Asi by to chtělo, aby se vyjádřili oni dva. http://www.cendur...group_id=1
Waltr napsal:
Dobrý začíná to vypadat jako diskuze kde chtějí lidé věci řešit.....
...co navrhnout Milošovi jako řešení - pár tipů tu je, a poprosit ho ať nad tím pouvažuje....
...vytvořit téma Fréér plej - etika...
Pár bodů co by si lidé představovali pod pojmem ,,náš web"
Asi nejvíce a možná jediné co bych řešil je rozdělení pomoci a reklamy
A třeba se něco uchytí, a třeba to bude pro Miloše akceptovatelné.
Věnujme energii směrem k budování než k rozbíjení.
Tak tomuhle rozumím, za tohle hlasuju ANO...
Upravil radosek dne 04.03.2012 22:27
To Vevis a ostatní. Redaktoři nevymreli, jsem tu pořád, akorát na to není už tolik času. Ale i tak tomu dám hodinku dvě za den. Takže upravim linky co dáváte špatně, zamykam diskuse v inzercí kde je zboží již prodáno, přesunuji vlákna tam kde mají být a koukám jestli tu dodržuje pravidla webu ;-) .
Něco někdy možná upraví i Miloš. Na moderatorske diskusi si píšu jen s Milošem. Prezi na dotazy zasadne neodpovídá. Takže nevidím důvod proč by měl moderovat tyto stránky.
Co se týče plateb za reklamu. Věděl jsem že Prezi má na starosti veškerou reklamu a že za to má určitý obnos peněz. Myslím že ani já nemám ve firmě takový prachy za měsíc ;-) co on.
Jo udělal si z toho kšeft se souhlasem Miloše.
Takže pokud se nic nezmění a budu mít čas, budu spravovat fórum nadále jak doteď zcela zdarma . Nikdy jsem za to nic nechtěl, dělal jsem to proto že mě to bavilo a hlavně pro Vás chuligáni :-P Navrhnu Milošovi jak bych si představoval aby to fungovalo hlavně ceny inzerce apod. Hodně komunikujeme přes skype. Chceme aby tohle všechno nemělo žádný vliv na chod webu a vyhrocená situace se co nejdříve dala do pořádku.
Pokud chce Prezi zůstat na tomto fóru, za mě říkám jen jako člen. NE moderátor!!!
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
To Vevis a ostatní. Redaktoři nevymreli, jsem tu pořád, akorát na to není už tolik času. Ale i tak tomu dám hodinku dvě za den. Takže upravim linky co dáváte špatně, zamykam diskuse v inzercí kde je zboží již prodáno, přesunuji vlákna tam kde mají být a koukám jestli tu dodržuje pravidla webu ;-) .
Něco někdy možná upraví i Miloš. Na moderatorske diskusi si píšu jen s Milošem. Prezi na dotazy zasadne neodpovídá. Takže nevidím důvod proč by měl moderovat tyto stránky.
Co se týče plateb za reklamu. Věděl jsem že Prezi má na starosti veškerou reklamu a že za to má určitý obnos peněz. Myslím že ani já nemám ve firmě takový prachy za měsíc ;-) co on.
Takže pokud se nic nezmění a budu mít čas, budu spravovat fórum nadále jak doteď zcela zdarma . Nikdy jsem za to nic nechtěl, dělal jsem to proto že mě to bavilo a hlavně pro Vás chuligáni :-P Navrhnu Milošovi jak bych si představoval aby to fungovalo hlavně ceny inzerce apod. Hodně komunikujeme přes skype. Chceme aby tohle všechno nemělo žádný vliv na chod webu a vyhrocená situace se co nejdříve dala do pořádku.
Pokud chce Prezi zůstat na tomto fóru, za mě říkám jen jako člen. NE moderátor!!!
swat napsal:
souhlas
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Haloo. Co vlastně znamená ta cedule s tím panáčkem. To je nesouhlas a skrytá reklama na Cenduro nebo reklama na Cenduro souhlas s jeho provozem a se vším co se tady děje? Připadá mě to nějak divný???
Jsem z města tvarůžků to už snad mluví za vše neee
swat napsal:
Good.
hele Prezi napsal na Cenduro... na jeho odstoupeni z vlastni iniciativy to zatim moc nevypada myslim.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Waltr napsal:
- byl rozhodně v poslední době aktivnější (ano ne vždy pozitivně)
Tady to jede zásluhou lidí, a dle mě Miloš velmi citlivě zasahuje (spíše nezasahuje)
To je to co Prezimu zatím chybí, i mě občas napsal co by se mělo a co ne- odpověděl jsem mu svoje- dnes si možna vzpomene. Ale pořád si myslím že to chce ubrat plyn, a přidat na objektivitě.
Prezimu zatim chybi?
a jak ho chces v jeho veku reformovat? Jak z nej chces dosat ty prvky tyrana?
Sorry, ale demokrata ja vetsinou poznam a Prezi mi takovy rozodne neprisel.
kdyz uz jsi to tak rozrejpal, tak ok.. podle mne nezvlada tu moc.
Je celkem typickym prikladem cloveka, kteremu jak das do ruky bic a moc, zacne ji po/zneuzivat moc casto.
Nevidel jsem, ze by to bylo nejak moc lecitelne.
Bud jses demokrat, nebo nejses.
Uz jenom smazat nekomu prispevek... to uz chce POADNOU nabubrelost. A urcite i nedostatek respektu k ostatnim.
Upravil hicks dne 04.03.2012 23:29
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2