Jarys napsal:
Tam je někde kousek prodejna PSI myslim
PSI je přímo uprostřed Bosonoh
Aha už sem tudy dlouho nejel
no já taky ne,ale z tý bus zastávky jsem jezdil 5 let domů...teda přesněji na hlavák a pak domů
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
no co dneska napadalo tak odpoledne zase slezlo když pršelo, takže sníh nebude ale je varování na ledovku
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Fanos Rusicka napsal:
Dálnice k Renocaru je zpoplatněná!
Jojo a bacha stáváme tam furt, nebo celní správa.......F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Tak výstava v Praze je pohoda....nikdo...a nic....
I když já si tam vybral a objednal
Nejlepší stánek mají Hells Angels, ale co tam vlastně nabízí mi nějak není jasný......jinak výstava v té zatáčce, co se močí cestou do Chorvatska, je prý taky zážitek.....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Ahoj.
Dnes jsme motoveletrh v Brně navštívili(celkem pět motorkářů).Všichni jsme byli z účasti a výstavnosti zklamáni.Bohužel asi krize dělá svoje.Za 150,- Kč nic moc.
Ahoj.
Dnes jsme motoveletrh v Brně navštívili(celkem pět motorkářů).Všichni jsme byli z účasti a výstavnosti zklamáni.Bohužel asi krize dělá svoje.Za 150,- Kč nic moc.
Ahoj.
reditel přiložený následující obrázek:
reditel napsal:
Ahoj.
hele myslim že to jednou stačí
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Takže,když ty poznatky tady shrnu,tak je to tam tak špatný,až je to tak zajímavý,že se tam skrz lidi nedá hnout ani ve všední den ...Aby to taky zajímavý nebylo,když tam bylo narváno a z toho 5 motorkářů,kterým se to nelíbilo
...no to se chtělo chcát asi hodně lidem,co si zrovna vyrazili do Chorvatska Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA