Emilio Alzamora napsal:
Sociální a zdravotní se snad platí jen jednou,nééé?Takže jestli někdo má více firem nebo je zaměstnaný,tak se sociální a zdravotní nedá počítat do nákladu sem!
Pokud je zaměstnanec, platí za něj zaměstnavatel. Pokud k tomu má svoje podnikání, podává daňové přiznání na konci daňového období a dle něj musí doúčtovat sociální a zdravotní pojištění a v dané lhůtě doplatit. Takže platí. Celkově to dělá cca 15-20% z dosaženého příjmu (daň + ZP + SP)
BMW GS = stroj na radost
sadilek napsal:
Jo,jo závist je svině.Taky si myslím,že reálná čísla jsou někde jinde,ale kdybych takhle přemejšlel furt tak se nesmím koukat na televizi,kupovat časáky,psát do nich články,protože bych si pořád připadal zneužitej.
Jenze tam se to predpoklada a je to evidentni, je to business co ma pravidla. Nikdo se netvari jako kamarad co jen tak tak vyjde
Chapu, ze to ted nejde tak snadno otocit...
Upravil morabo dne 06.03.2012 23:14
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Bubo: jak pise jeden inzerent na prvi strance http://www.bmwgs....ost_221300 plati na cenduru to co je uvedeno pro bmwgs. Navic ty ceniky jsou z roku 2010 a co vim inzerenti si stezuji za posledni rok jeste daleko vic, takze bych to videl jeste na zajimavou valorizaci... A taky to chce jeste zapocitat ty jednotlivy inzeraty, 500 za jeden mesicne od parina a kolik jich sem dava... A patom mozna dalsi jako Zetor, o kterych nevime atd, atd... Ja bych to spis videl daleko, daleko horsi...
Je mi fuk, kolik to je...
Chci, aby to tady fungovalo lépe, než nyní. Ať je výdělek jakýkoliv - to je mi jedno, ale nechci kvůli tomu přijít o Zetora a podobné.
Já myslím že tu nejde o ty peníze, ale o tu nenažranost a mlžení.
Já osobně nezávidím. Nedokázal bych být reklamní manager, nemám pro to vlohy.
Kdyby takové zisky dosáhl na cenduru, tak mi to nebude vadit a možná bych se ho i zastal.
Splněný sen moje 1100GS
Hele at klidne business je, ale v tom pripade poctive priznanej a nekonzumuje od ostatnich pomoc zdarma... A to se ted nebavim o nas s tim hostingem, ale co treba paja1 s kalendari, to by snad bylo byvalo sneslo subvenci.
Maiali nel Fango!
Prvotně nešlo o to, kolik tísíc z toho má prezi, ale že zpoplatňuje kde co, že se cena reklamy na bmwgs SKOKOVĚ ZVÝŠILA a že cenduro parazituje na číslech bmwgs. To jsou ty hlavní příčiny, proč se tu rozjela diskuze.
xljanek napsal:
Ale v teto debate uz nejde o zetora tak toho nechte.
Naopak o Zetora prave jde, protoze tohle vsechno krasne dokresluje celou situaci. I to, jak strasne, primo existencne dulezity bylo to resit a vyzadovat po Zetorovi tu platbu. Kam to vsechno smerovalo a kde by to asi nakonec skoncilo....
Maiali nel Fango!
xljanek napsal:
Naopak o Zetora prave jde, protoze tohle vsechno krasne dokresluje celou situaci. I to, jak strasne, primo existencne dulezity bylo to resit a vyzadovat po Zetorovi tu platbu. Kam to vsechno smerovalo a kde by to asi nakonec skoncilo....
Přesně tak
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
xljanek napsal:
Kamarade ja to dobre vim je to pravda Zetora poznam osobne je to dobry klukkdyz my jsme jezdili na BMW na srazi on jezdil na Juki a zaslouzil bby si uctu. Ja si toho cloveka vazim a meli by jsme to nechat na nem a bud to prijme tak jak to je a nebo si nam postezuje to uz necham na nem ale proc by jsme meli kvuli tomu nekoho napadat. Nejsme predse jedna velka rodina ktera by se mela chranit. Ad on jako nas rodinny& prislusnik k tomu vyjadri svuj naźor a to by jsme meli respektovat!
morabo napsal:
Bubo: jak pise jeden inzerent na prvi strance http://www.bmwgs....ost_221300 plati na cenduru to co je uvedeno pro bmwgs. Navic ty ceniky jsou z roku 2010 a co vim inzerenti si stezuji za posledni rok jeste daleko vic, takze bych to videl jeste na zajimavou valorizaci... A taky to chce jeste zapocitat ty jednotlivy inzeraty, 500 za jeden mesicne od parina a kolik jich sem dava... A patom mozna dalsi jako Zetor, o kterych nevime atd, atd... Ja bych to spis videl daleko, daleko horsi...
presne tak.. nechapu, proc Bubo tak divne argumentuje, kdyz si ani nepece ten cenik.
ty placene prispevky jsou imho, i dle inzerentu se kterymi jsem mluvil, to zajimave.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mrknete na kontakt na treti strance nabidky, koukam, naprosto oddelene projekty
Tohle je fakt fraska...
stačí si přečíst proužek na pravé straně. Tam to máš i s jeho číslem účtu, aby jsi věděl, kam vložit své úspory
toho jsem si nevsiml... cisty hardcore. Milose fakt prestavam chapat...
17 cm
xljanek napsal:
Zetor je jenom zkratka a pojmenování problému. Jde o zachování svobody tohoto webu, nikoliv o Zetora jako takového (i když by ho třeba byla škoda :-) )
Upravil buboGS dne 07.03.2012 05:26
BMW GS = stroj na radost
Jee ja furt remcal at uz date pokoj, ale ted se mi udelalo vylozene mdlo.
Veril bych, ze Emilovi prvnich 7 prispevku vyresilo ten problem s polovicni bulimii a konecne se poblil.
Jak tu probihaly napady ze kazdej posleme nejakou korunu na chod webu... panove pripravte si nekolik vyplat
Upravil Alda dne 07.03.2012 08:08
Juan napsal:
Jednoduché řešení. Jestli nechcete podporovat Preziho biznis, můžete jít do stávky a po dobu stávky jít diskutovat na KTM web. www.lc8adv.cz
Spravne!
Je treba pozdvihnout bonitu i jinych webu,jejichz podobnost okolnosti vzniku je s Cendurem ciste nahodna,lec kvalita a navstevnost oproti nemu tristni...
Darek napsal:
No, co říct. Vždycky jsem byl idealista - a často jsem dostal přes prsty.
Po přečtení prvních příspěvků tohoto vlákna je to tu zase...
Jinak díky neznámému "Anonymous".
Díky??? No já nevím... Místo aby se smysluplně řešilo co a jak dál, tak se řeší kolik si Prezi nahrabal...
Ano, díky mu (jim). Proběhla tu spousta různých náznaků, ale tohle jsou konkrétní fakta (alespoň doufám, že to není podvrh...) - s tím už si člověk dokáže udělat solidní názor.
Nevadí mi, že si Prezi nebo Miloš vydělají na svých webech. Dali do toho nějakou energii, čas, peníze - jsou šikovní, tak ať jim to něco vrací.
Mrzí mě ta nesymetrie nebo nevyváženost či jak to nazvat. Jsou tu členové, kteří pro ostatní něco nabídli nezištně, prostě jenom aby pomohli a nesetkalo se to s pochopením ze strany provozovatele (resp. všichni ukazují na Preziho). A já bych rád tu nezištnou pomoc tady zachoval, přijde mi to milejší než přístup "Něco nabízíš? Tak zaplať ze reklamní prostor, ať už je to cokoliv".
No, je to citlivé téma, je třeba zase najít rovnováhu, co a jak v inzerci platit, aby byli všichni (nebo alespoň většina) spokojení. Jak oficiální prodejci, tak drobní inzerenti.
Věřím, že tu rovnováhu najdeme
morabo napsal:
presne tak.. nechapu, proc Bubo tak divne argumentuje, kdyz si ani nepece ten cenik.
ty placene prispevky jsou imho, i dle inzerentu se kterymi jsem mluvil, to zajimave.
Protože se to zbytečně posouvá jinam, než je pro tohle fórum důležité. Když se vrátím k tomu psů, co moc štěká, tak mu právě někdo hodil buřta, aby byl od něj klid. Pikantní by ovšem bylo, kdybys to buřta házel ty sám :-)
Upravil buboGS dne 07.03.2012 08:29
BMW GS = stroj na radost
bubo napsal:
Protože se to zbytečně posouvá jinam, než je pro tohle fórum důležité. Když se vrátím k tomu psů, co moc štěká, tak mu právě někdo hodil buřta, aby byl od něj klid. Pikantní by ovšem bylo, kdybys to buřta házel ty sám :-)
Bubo nesouhlasim... jednoduse mi prijde, ze Preziho hajis divnym zpusobem a varis ted z niceho.
Nakonec -- ty taky chodis dost na Cenduro, ne?
17 cm