Spea - ToM napsal:
Docela zabava cist nektere prispevky viz. TomElefant750. Co se tyce pravnika z cizi zeme, tak s tim bohuzel neuspejes.
Cetnici stavej predevsim na rovnym prehlednym useku proto, protoze jenom na rovnym prehlednym useku muzou oboustranne bezpecne zastavovat a odstavovat auta/motorky.
Hm, pouč mně. Nejsem neomylnej, jen jsem něco nastudoval a snažím se o to podělit.
Ty jen křičíš do tmy, já z toho nepoznám jestli něco víš nebo jen štěkáš.
Čau, Tom
Sorry, ale o tomhle vlakne si myslim sve. Ze k tomu neco vim, to asi jo. Podle me, jedina dobra rada v tomhle pripade je sklopit usi, bejt slusnej a modlit se, ze u spravniho nenarazi na strelce a vyfasuje co nejmin. A ver tomu, ze pokud to nevyfasuje ted, tak do pul roku tam bude kvuli bodum stejne. Body mu nikdo neodpare. Takhle to bude mit za sebou. Ty tvoje spekulace jsou k pousmani. Kazdopadne, nic proti tobe. Neznam te.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Badu napsal:
nebo oblíbené pokládání přechodů na 4proudé rychlostní silnice, kde z ničeho nic najednou ze 100ky je 50ka , bohužel peníze na to aby se postavil můstek pro pěší někdo ukradl :c/ a myslím, že bezpečnost pěších je to poslední na co ty lidi mysleli, když navrhovali ten přechod
A na co jiného tedy mysleli? Lávky či podchody jsou ideální, ale "trochu" nákladnější varianta. A většina řidičů má před přechodem respekt, píšeš to i ty o sobě.
Na právníka kašli. Udělal jsi průser, za který by Tě v civilizované cizině rovnou ukřižovali (pominu-li, že v civilizované cizině nikoho nenapadne dvojnásobně překročit rychlost...) Běž tam, posyp si hlavu popelem a přijmi to, co tě čeká. To znamená papíry do čistírny a pokuta.
Já si na problém s Českou kanceláří pojistitelů vzal právníka, ten mi "poradil" abych jim zaplatil a řekl si za to "ze známosti" o patnáct stovek...
Právníci jsou bezpáteřní novodobé hyeny, které Tě oškubou i když ví, že Ti nepomůžou...
Buď chlap a nes svoji zodpovědnost...
jeste, ze o tech civilizovanych zemich nic nevis.
ne vazne... musis mi temer na vsechno tak kr.tensky nazory?! PROBOHA.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
moje zkušenost je že většinou měřej, tam kde je snadné změřit a jen málokdy tam kde je potřeba aby měřili. Ale samozřejmě, za své problémy si můžu sám, to uznávám.
Badu napsal:
NN, když si vyberu osobu z Japonska, která mě bude zastupovat, tak to aby ho obeslali, zabere spousta času, on se může třeba 2x omluvit že se ke stanovenému datu nemůže dostavit. Vzhledem k rychlosti práce úřadů když něco potřebuji si dokážu představit že tohle zabere rok a pak to bude promlčeno
Takhle to nefunguje. Přečti si co píše swat a nastuduj si na netu jaký je postup při tom řízení. Zbytečně vymýšlíš složitosti.
Jinak s těma nesmyslnejma značkama to tady ještě neni tak horký. Kdo byl v Albánii, ví, jak maj všude ty 20tky atd. Měřej taky často, ale jak jsme se dozvěděli, cizince maj zakázáno "otravovat". Vyzkoušeno
jardajerman@seznam.cz
moje zkušenost je že většinou měřej, tam kde je snadné změřit a jen málokdy tam kde je potřeba aby měřili. Ale samozřejmě, za své problémy si můžu sám, to uznávám.
Misto, ktery by bylo potreba merit, neni vzdy misto vohodny k mereni, tedy hlavne k odstaveni merenyho auta.
Spea - ToM napsal:
Docela zabava cist nektere prispevky viz. TomElefant750. Co se tyce pravnika z cizi zeme, tak s tim bohuzel neuspejes.
Cetnici stavej predevsim na rovnym prehlednym useku proto, protoze jenom na rovnym prehlednym useku muzou oboustranne bezpecne zastavovat a odstavovat auta/motorky.
Hm, pouč mně. Nejsem neomylnej, jen jsem něco nastudoval a snažím se o to podělit.
Ty jen křičíš do tmy, já z toho nepoznám jestli něco víš nebo jen štěkáš.
Čau, Tom
Sorry, ale o tomhle vlakne si myslim sve. Ze k tomu neco vim, to asi jo. Podle me, jedina dobra rada v tomhle pripade je sklopit usi, bejt slusnej a modlit se, ze u spravniho nenarazi na strelce a vyfasuje co nejmin. A ver tomu, ze pokud to nevyfasuje ted, tak do pul roku tam bude kvuli bodum stejne. Body mu nikdo neodpare. Takhle to bude mit za sebou. Ty tvoje spekulace jsou k pousmani. Kazdopadne, nic proti tobe. Neznam te.
Stejně tak neznám já tebe a proti tobě nic nemám - ale můžeš mi napsat jedinou "úsměvnou" věc ke spekulacím o protahování až k promlčení (tj. jeden rok od přestupku)? Nikde jsem nepsal že je to jistý, ale je to možná cesta jak nepřijít o noty.
A moc nechápu tvou myšlenku "pokud to nevyfasuje ted, tak do pul roku tam bude kvuli bodum stejne. Body mu nikdo neodpare" - buď bude přestupek pravomocně prokázán a pak je jasně daný "papíry pryč, pokuta a body", nebo do roka prokázán není a pak nejsou ani body.
Čau, Tom
moje zkušenost je že většinou měřej, tam kde je snadné změřit a jen málokdy tam kde je potřeba aby měřili.
Důvod proč tomu tak většinou je, popsal výše Spea. Ale určitě to není pravidlem, bydlím kousek od školy a gymnázia, a pokud u nás měřili, tak v blízkosti přechodů. A jistě naše čtvrť není v tomto vyjímečná.
JardaFGS napsal:
Tohle Ti teda nezávidím a rozhodně ani nepřeju...
Jinak s těma nesmyslnejma značkama to tady ještě neni tak horký. Kdo byl v Albánii, ví, jak maj všude ty 20tky atd. Měřej taky často, ale jak jsme se dozvěděli, cizince maj zakázáno "otravovat". Vyzkoušeno
Potvrzuji, vyzkoušeno osobně u několika hlídek a ještě nám mávali na pozdrav
swat napsal:
Hloupost. Dostaneš výzvu k zaplaceni pokuty a odevzdání ŘP . Proti tomu musí tvůj právník podat odpor. Předloží plnou moc k zastupování atd. atd. Neblazni udeláš ze sebe akorát vola .
Nedostane "výzvu", ale "příkaz", proti němu může podat odpor sám asi pěti slovy - " Ve věci příkazu č.j.xxx podávám odpor" a pak následuje klasický správní řízení.
Co tam máš dál.
Čau, Tom
smazak73 napsal:
...Nás akorát zastavili a ptali se na kolik příjde mašina v eurech u nás....
...běžná otázka všude na cestách...
Zajímavé, že čím dál více na jihovýchod, tak ta cena je nižší....
Přesně, vždycky řikám, motorka je už stará , ale většinou se mně ani neptaj, protože hned běžej k tátově 12tce , pitomci, vůbec tomu nerozuměj
Upravil JardaFGS dne 14.03.2012 22:35
jardajerman@seznam.cz
hicks napsal:
No koukam, že ty toho o civilizovaných zemích víš asi o hodně víc...
98km/hod na 50km/hod autem ve FR na výjezdu z obce a auto zajištěno na skoro týden do vyšetření přestupku, bez jakékoliv možnosti domluvy (v autě byl jen jeden řidič). Holt šikana "nevinných řidičů", vyzkoušeno.
Tohle vlakno bude tak 50/50. Jedna strana lidi, pro ktery jsou policajti jen skodna potoze se nad veci nedokazou zamyslet hloubeji a na vsem, co delaji hledaji jen zlo, kdy spatni jsou jen prave ti policajti. ... a ti druzi.
Hornoměcholupskou jezdím poměrně často. A poměrně často tam stojí. Přeju co nejmenší trest, ber to jako poučení. Jestli tě auto "živí", tak je prostě koko.tina tohle riskovat.
hicks napsal:
No koukam, že ty toho o civilizovaných zemích víš asi o hodně víc...
98km/hod na 50km/hod autem ve FR na výjezdu z obce a auto zajištěno na skoro týden do vyšetření přestupku, bez jakékoliv možnosti domluvy (v autě byl jen jeden řidič). Holt šikana "nevinných řidičů", vyzkoušeno.
ja spis reagoval na tu ptakovinu, ze by si to na zapade nikdo nedovolil.
kazdopadne ns vsude je tak restriktivni situace, jako v CH ci mozna francii, Uk.
naopak.. treba SK je horsi nez u nas...Bosna zapolicajtovana.. Srbsko taky dost.
Skotsko blby, ale nad Invernessem ani noha.
Spanelsko.. vetsinou muzes jet celkem kudlu, zvlasg ve vnitrozemi.
Nemci nejezdej pomalu... Sever italie pohoda.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2