Sak v pohode. Ona 650 ma nastesti tak akorat vykon na nezpevnene cesty, takze neni nutno, aby clovek mel super gumu, s trochou citu na spojce se na Saharach/E-07 vyskrabes vsude, kde neni bezedne bahno. Ceske vesnice v Rumunsku maji jako prijezdove komunikace povetsinou sterkovou cestu - stav se postupne zhorsuje, pribyvaji vymlete koryta atd, ale to neni ani pro nalozenou motorku problem.
E-07 jsou přijatelný kompromis - cena/výkon/nájezd
V létě jsem na nich dal trasu. Maďarsko-Chorvatsko-Bosna-Černá Hora-Albánie-Makedonie-Řecko-Bulharsko-Srbsko-Rumunsko-Maďarsko-Slovensko-ČR.
Jak už bylo několikrát na netu řečeno, dá se s ní jít uplně v pohodě na stupačku. Bláto, kamení, polní cesty, lesní cesty jsem taky projel a E-07 mne zatím dostaly úplně všude. Maximálně to bylo na úkor nějaké fyzické námahy a snížení rychlosti.
Upravil geofre dne 12.12.2012 09:44
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
tak když to bereš takhle, tak se dá jet všechno i na slickách:-) taky se to dá na úkor větší fyzické námahy a menší rychlosi.
Proto řeším pořádnou gumu, abych se nevysílil už na poli, když mě čeká ještě dlouhý výjezd
E07 , ty Hacka se mi sjeli dost rychle na vsechn motorkach co sem mel , ale na F800 sem to jeste netestoval
Upravil schrek dne 07.01.2013 15:46
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček