Neboj,tam sroubovak do ruky nedostanu.A svarim pouze bodovou svareckou a to se nauci snad i cvicena opice.
Jinak kontrola kvality je dost vysoka.Za smenu svarim pres 3000 bodu (na kazdem kusu 18)a nikde nesmi chybet ni jeden.Kdyby se to s chybou dostalo az do skodovky,tak je to za kazdou chybu 1000kc z vyplaty dolu.
Vevis ty uz netranzitis?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to Smazak: a proč by nereagoval....třeba se ho Tvé řádky dotkly...
Jinak v tomto má Hicks pravdu.
Opravdu dost věcí nabízených v TT jinde prostě nekoupíš a rozhodně pár věcí je tam výborně vymyšlených. A některé z materiálů také jinde neseženeš, takže se nediv za reakce....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
smazak73 napsal:
Mě se nelíbí prezentace ....všechno je zvláštních materialů a od TT je vše nej......dělá tohle Wunderlich nebo SW motech ??????
tak mezi TT a SW Motechem ja tedy vidim celkem rozdil...
---
a Wunderlich se snazi sam sebe prezentovat podobne myslim...
A leccos od TT fakt z kvalitnich materialu myslim je.
Milý pane Hicksi ...Nechápu proč reaguješ????
Jasně jsem napsal ...TO: Tomas TT ,.....že ty jsi tiskový mluvčí Touratechu
zlepsuju si karmu a vyjednavaci pozici na slevy do TT
---
krome toho v par vecech opravdu pravdu nemas.
mam od TT celkem malo veci oprti ostatnim.... ale nevyrabet tak brzo plexi, pripadne drzak a tu kapsicku na mobil, tak bych nemohl nektere dulezite eci pouzivat tak, jak to delam uz par let. a bez plexi bych se tenkrat v 2008 doslova po*ral.
mmch... ja byl v TT kdysi jeste se skutrem, kdyz byli na zahradnim meste, nebo co to bylo. Prace kvuli te odpruzene kapse na leteckejch silentblocich (to ty rad
na miste mi to upravili pro pridelami na zrcatko Aprilie.
17 cm
smazak73 napsal:
Mě se nelíbí prezentace ....všechno je zvláštních materialů a od TT je vše nej......dělá tohle Wunderlich nebo SW motech ??????
---
---
mam od TT celkem malo veci oprti ostatnim.... ale nevyrabet tak brzo plexi, pripadne drzak a tu kapsicku na mobil, tak bych nemohl nektere dulezite eci pouzivat tak, jak to delam uz par let. a bez plexi bych se tenkrat v 2008 doslova po*ral.
mmch... ja byl v TT kdysi jeste se skutrem, kdyz byli na zahradnim meste, nebo co to bylo. Prace kvuli te odpruzene kapse na leteckejch silentblocich (to ty rad
Dobře jak chceš speciálně pro tebe navrhnu držák na navi odpružený
a zkusim to vyrobit dej mě čas
Plexi na moto TT nevyrábí mají tuším Puig a to jsou italové jak vyšitý
Nevím o jakou kapsičku jde máš foto jak ti to předělali
Upravil smazak73 dne 29.03.2012 07:12
smazak73 napsal:
---
---
Dobře jak chceš speciálně pro tebe navrhnu držák na navi odpružený
a zkusim to vyrobit dej mě čas
Plexi na moto TT nevyrábí mají tuším Pluig a to jsou italové jak vyšitý
tak to se pletes.. TT ma nejakou maloseriovku plexi pro 800 a bylo k dispozici hodne brzo po spusteni modelu...
kapsicku vyfotim
17 cm
Pise se to Puig a jsou ze Spanelska, resp. to jsou katalaci...
To jen tak kdyz uz se tu pitvame v detailech
Jestli pro TT vubec delaji, nebo ne, to netusim, ale myslim ze hlavni o co slo a co treba prineslo tu casovou na zacatku uvedeni 800 a byva to tak, co jsem si vsiml u dalsich modelu, meli k dispozici pro vyvoj moto jeste v predserii. Coz o urcitem postaveni svedci.
No a kdyz uz jsme u toho, ja objednaval plexi u zmineneho wunderlichu, i ve fabrice mne nekolikrat ujistovali jak uz jde do vyroby a ROK A PUL, jsem se ho nedockal. Pak jsem to vzdal. Za par mesicu dorazilo a vypadalo uplne jinak nez puvodne melo...
Upravil morabo dne 29.03.2012 07:11
Maiali nel Fango!
A btw je Puig bezpecne nejcastejsi katalansky prijmeni, jako nas Novak, takze firma asi nese jmeno zakladatele.
Upravil morabo dne 29.03.2012 07:20
Maiali nel Fango!
Tak se omlouvám za mystifikaci....není to puig (to jsou opravdu špaňelé) ale jakás neznámá firma Powerbronze to jsou italové teda teď jsem to zjištoval.
Nicméně podstata zůstává stejná že TT plexi nevyrábí
Edit: tak podle pana gogla jsou to angláni ..na krabici má ale italy ...tak to mě hlava nebere
Upravil smazak73 dne 29.03.2012 08:00
Jestli není jedno, kdo jim jej vyrábí...hlavně že je k sehnání a dodání třeba do týdne...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Tarmac napsal:
Tady je slíbené foto krytu od TT,tímto nechci nikomu křivdit či něco podobného,pravděpodobně asi vada materiálu bo to prasklo při povolování šroubu co drží kryt.
Mam to vlasove praskly temer ve stejnem miste,asik si to necham svarit,jestli to pujde,po trech letech to uz asik melo narok...
Pise se to Puig a jsou ze Spanelska, resp. to jsou katalaci...
To jen tak kdyz uz se tu pitvame v detailech
Jestli pro TT vubec delaji, nebo ne, to netusim, ale myslim ze hlavni o co slo a co treba prineslo tu casovou na zacatku uvedeni 800 a byva to tak, co jsem si vsiml u dalsich modelu, meli k dispozici pro vyvoj moto jeste v predserii. Coz o urcitem postaveni svedci.
No a kdyz uz jsme u toho, ja objednaval plexi u zmineneho wunderlichu, i ve fabrice mne nekolikrat ujistovali jak uz jde do vyroby a ROK A PUL, jsem se ho nedockal. Pak jsem to vzdal. Za par mesicu dorazilo a vypadalo uplne jinak nez puvodne melo...
Píše se to katalánci...když už to pitváme v detailech...
Upravil 3axap dne 29.03.2012 13:05