Tak jsou tu zase Velikonoce a kdo by se chtěl přidat a posílit malou kolonu GS tak odjezd je v pátek na Moravu a celej víkend bude probíhat v okolí Vsetína nějaké hrady zříceniny atd. večer buřty na ohni apod.
pavelgsxrv napsal:
Tak jsou tu zase Velikonoce a kdo by se chtěl přidat a posílit malou kolonu GS tak odjezd je v pátek na Moravu a celej víkend bude probíhat v okolí Vsetína nějaké hrady zříceniny atd. večer buřty na ohni apod.
pavelgsxrv napsal:
Pavliku a f kolik je a odkud odjezd??
Správná otázka, zatím je to tajný jak Tajemnej hrad v Karpatech
červenej Elf
pavelgsxrv napsal:
Tajné to není ale upřesním to asi až ve čt.nebo v pá. já budu v pátek v práci jen do 12.00h tak nějak po obědě bych chtěl v klidu vyrazit přeci jen to tam mám asi 330 km
Upravil pavelgsxrv dne 16.04.2014 10:01
pavelgsxrv napsal:
Tajné to není ale upřesním to asi až ve čt.nebo v pá. já budu v pátek v práci jen do 12.00h tak nějak po obědě bych chtěl v klidu vyrazit přeci jen to tam mám asi 330 km
tak pátek se blíží tak kdyby se chtěl někdo přidat pište nebo volejte
O víkendu budu na Valašsku, v okolí Valašských Klobouk, tak když budete mít nějaký časový rozvrh, rád se připojím a posílím kolonu GS o moji maličkost
BMW R 1100GS
LeosJ napsal:
O víkendu budu na Valašsku, v okolí Valašských Klobouk, tak když budete mít nějaký časový rozvrh, rád se připojím a posílím kolonu GS o moji maličkost
Opiš si na mém profilu tel. a klidně se můžeš ozvat a přidat
Tak už mám zbaleno a za pár hodin vyrážím na GS směr Asie teda Morava opět tak kdyby se chtěl někdo přidat nebo jen o víkendu svézt od odpoledne už budu jen na tel.
Dnes to chci vzít na Slapy, někde u Rabyně je chata, kam jsem jako dítě jezdíval s rodiči na tehdy podnikovou chatu. Chtěl bych ji najít a podívat se, jak se to tam za těch 25 let změnilo.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350