cvrnda napsal:
Ahoj ve spolek, mám dotaz k Anakee 2.
Mám nově obuté pneu a po cca 200km se mi ohoblovaly (viz foto) hrany na vzorku. Bylo to teda při jízdě ve dvou.
Doteď jsem jezdil pouze silniční gumy, takže s těmito nemám zkušenost, tak bych chtěl vědět jestli je to normálka
Jo nevim kolik jsou nafoukané, ale přezouval to servisák, takže předpokládám, že správně.
Dej sem fotku se záběrem celého dezénu. Možná bych něco měl, ale chci vidět pohled na celou šířku pneumatiky
Upravil joe dne 12.04.2015 23:14
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
cvrnda napsal:
Ahoj ve spolek, mám dotaz k Anakee 2.
Mám nově obuté pneu a po cca 200km se mi ohoblovaly (viz foto) hrany na vzorku. Bylo to teda při jízdě ve dvou.
Doteď jsem jezdil pouze silniční gumy, takže s těmito nemám zkušenost, tak bych chtěl vědět jestli je to normálka
Jo nevim kolik jsou nafoukané, ale přezouval to servisák, takže předpokládám, že správně.
Dej sem fotku se záběrem celého dezénu. Možná bych něco měl, ale chci vidět pohled na celou šířku pneumatiky
Tak jsem to nafotil, zbytek dezenu vypadá ok.
cvrnda přiložený následující obrázek:
To jsem zapomněl dneska změřit, takže zítra zjistim.
Asi na jednoho. Ale stejně, že by to hrálo až takovou roli?
Tak jestli to máš na jednu atmosféru tak je to sakra málo má tam být tak 2,4 ve předu a 2,7 v zadu +- podle zatížení. a roli to hraje sakra velkou.
Co myslíš?Myslel jednoho atmosféru nebo jednoho jezdce?
Někdy je to tady vážně neskutečný
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jednu atm. tam nemám určitě. To už je tak málo, že bych si toho všimnul. Nic méně ty gumy jsem nechal obout ve čtvrtek a v sobotu jsem se jel project a takhle to vypadá. Našel jsem na netu nějaké fotky kde jsou ty hrany taky zaoblené, ale né tolik naškubané.
DOT je tam 0414
Možná to bude jak píše PavelDR.
Najedu ještě pár km a uvidim co to bude dělat.
Ještě změř to foukání a mám poslední dotaz - jak si s tím jel, dal jsi tomu čočku nebo pohoda (a nelži :-) )
Upravil joe dne 13.04.2015 20:33
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
ahoj, přemýšlím že bych dal anakee 2 na letošní výlet do Alp, ale všiml jsem si že tu Mr GS psal o oproblemech s adhezi v zatáčkách. má s tím někdo další stejnou zkušenost? nemohlo se pouze jednat o vadu jednoho kusu?
Saturnin napsal:
ahoj, přemýšlím že bych dal anakee 2 na letošní výlet do Alp, ale všiml jsem si že tu Mr GS psal o oproblemech s adhezi v zatáčkách. má s tím někdo další stejnou zkušenost? nemohlo se pouze jednat o vadu jednoho kusu?
díky za názory :-)
Ja si myslim, ze jsem je odrbal kvuli tumu, ze bylo malo nafoukano pro dva pasazery.
Najel jsem s nima teda jenom tech 200km, ale zatiim spokojenost. V zatackach drzej jako prikovany. Da se to s nima klopit krasne. I manzelka drhla v naklonu v zatacce botou o asfalt.
Saturnin napsal: