Já chápu co tím Emilio myslí, ale ať na tu pozici dřel nebo ne, tak okrádání státu, čili celého národa, mi prostě vadí. Víš není úplatek jako úplatek. Uvidíme co přesně bude tohle (jestli se to někdy dozvíme), ale podle mě by ho měli zavřít už jen za věci co vyváděl, když šéfoval Lékařský komoře.
Problem je, a uz jsem to zminoval i tady, ze tohle je podle me konec demokracie. Vetsina ma moc, ale zaroven vetsina jsou ti, kdo chteji malo prace, hodne penez, velke jistoty, nejake davky, nizke dane pro sebe a vysoke pro ty "bohate ****y".
Jake je reseni nevim, volit stare zname ne pro xichty, ale kvuli programu, je jedna cesta (moje), ale je tam porad stejny zverinec. Volit nove strany je riziko, to co predvedli cisti a spravedlivi VV je toho dukazem (stejne tak drive zeleni).
Co dalsiho? Bude rust vliv extremistu, levych i pravych. Budou pribyvat zoufalou bezmoci snad castecne obhajitelne, nicmene nesmyslne a v konecnem efektu nic neresici ciny radikalu (Bejvik).
Jaky vliv mame na deni v EU? Nulovy. Co se zamitlo v referendech, to se pak prohlasovalo v parlamentech. Vule lidi je zrejma, presto ji nikdo nezohlednuje. Stejne tak mensi a mensi vliv mame i na to, co se deje "doma". Reseni podle me neni, pomalu se vracime (z druhe strany) do naruce velkeho bratra. No a nakonec nas, oslabene a demoralizovane, zkolonizuji nasi arabsti, asijsti nebo cerni souputnici.
Dokud se nezačne věšet a střílet, tak mě to ani moc nezajímá, protože situace již dávno nemá smírné řešení. Tedy dle mého názoru. V tom našem ďolíčku jsme všichni tak nějak stádně ovladatelní a předpokakaní, takže se musí s revoltou začít někde vedle, aby se toho chytla i ta tlupa voříšků, co obývá toto slzavé údolí.
A jeden sRath jaro nedělá. Policie je k ničemu, armáda k smíchu a lid tupý. To se to potom krade a vládne.
PŘESNĚ TAK! JSEM PRO. Ale pokud se to bude řešit JEN tlacháním na netu,tak se NIC NEZMĚNÍ. Takže kdy a kde se sejdeme? A kdo dodá zbraně a střelivo?
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Medik napsal:
Dokud se nezačne věšet a střílet, tak mě to ani moc nezajímá, protože situace již dávno nemá smírné řešení. Tedy dle mého názoru. V tom našem ďolíčku jsme všichni tak nějak stádně ovladatelní a předpokakaní, takže se musí s revoltou začít někde vedle, aby se toho chytla i ta tlupa voříšků, co obývá toto slzavé údolí.
A jeden sRath jaro nedělá. Policie je k ničemu, armáda k smíchu a lid tupý. To se to potom krade a vládne.
PŘESNĚ TAK! JSEM PRO. Ale pokud se to bude řešit JEN tlacháním na netu,tak se NIC NEZMĚNÍ. Takže kdy a kde se sejdeme? A kdo dodá zbraně a střelivo?
Munice není problém.....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
alesvagner napsal:
Problem je, a uz jsem to zminoval i tady, ze tohle je podle me konec demokracie.
já si právě myslím, že tohle je ukázka toho jak se přeci jenom posunujem k trochu lepšímu. né zase kdo ví jak, ale kdo si na tohle před pár lety někdo troufl, he? vono to nakonec nějak půjde a jak se říká na každé prase se voda vaří, takže jen tak dál a houšť.
ale taky souhlasím, že jaký národ, takoví představitelé.. dnes bohužel. Chci věřit, že se změníme (asi jsem ještě moc idealista).
R1100GS
alesvagner napsal:
Problem je, a uz jsem to zminoval i tady, ze tohle je podle me konec demokracie.
já si právě myslím, že tohle je ukázka toho jak se přeci jenom posunujem k trochu lepšímu. né zase kdo ví jak, ale kdo si na tohle před pár lety někdo troufl, he? vono to nakonec nějak půjde a jak se říká na každé prase se voda vaří, takže jen tak dál a houšť.
ale taky souhlasím, že jaký národ, takoví představitelé.. dnes bohužel. Chci věřit, že se změníme (asi jsem ještě moc idealista).
Ja jsem nemyslel, ze zatceni Ratha je konec demokracie. Myslim si, ze to jou posledni desetileti.
Problem je, a uz jsem to zminoval i tady, ze tohle je podle me konec demokracie. Vetsina ma moc, ale zaroven vetsina jsou ti, kdo chteji malo prace, hodne penez, velke jistoty, nejake davky, nizke dane pro sebe a vysoke pro ty "bohate ****y".
Jake je reseni nevim, volit stare zname ne pro xichty, ale kvuli programu, je jedna cesta (moje), ale je tam porad stejny zverinec. Volit nove strany je riziko, to co predvedli cisti a spravedlivi VV je toho dukazem (stejne tak drive zeleni).
Co dalsiho? Bude rust vliv extremistu, levych i pravych. Budou pribyvat zoufalou bezmoci snad castecne obhajitelne, nicmene nesmyslne a v konecnem efektu nic neresici ciny radikalu (Bejvik).
Jaky vliv mame na deni v EU? Nulovy. Co se zamitlo v referendech, to se pak prohlasovalo v parlamentech. Vule lidi je zrejma, presto ji nikdo nezohlednuje. Stejne tak mensi a mensi vliv mame i na to, co se deje "doma". Reseni podle me neni, pomalu se vracime (z druhe strany) do naruce velkeho bratra. No a nakonec nas, oslabene a demoralizovane, zkolonizuji nasi arabsti, asijsti nebo cerni souputnici.
Jo, bohužel to vidím úplně stejně. Musela by se zase objevit nějaká výrazná pozitivní osobnost, která by dala lidi dohromady. Sami o sobě neudělaj nic, stejně tak jako my budeme jent tlachat tady, ale k ničemu se jako spolek (kromě ježdění a srazů) nedobéřeme. Problém je, že pokud se situace bude vyvíjet takhle dál (Ráth je jen kapka v moři, musí jich být stovky výborně krytých systémem) tak si ani nezajezdíme. A samozřejmě historicky dokázaný je i to, že z těchto a podobných situací vzešli osobnosti typu Hitler atd. To určitě nejni cesta, kterou bych chtěl do budoucna jít, raději bych tatíčka Masaryka. Ale jak na to? Nové opravdu demokratické straně dnes nikdo neuvěří a prosadila-li by se, bude zničena zbytkem vládnoucího chléva. Kvéry v rukou, to už tady parkrát bylo, naposled měly RG a LM pásky na rukávech - takhle opravdu ne. Tak jak ale kurňa?
To s tím Hitlerem je bohužel pravda, a analogicky se tímto směrem může obrátit i řešení neudržitelné cikánské otázky (čti "nepřizpůsobivých skupin" ... tohle naštvání se podle mě brzo půjde dát porovnat s protiždovskou náladou v 30. letech v Německu ...
/Flare
alesvagner napsal:
Doporucuji dokoukat cele a az pak si udelat zaver. Pripadne si precist par textu od nej.
PS: ma to ceske titulky YouTube Video
kaspar napsal:
Doporucuji dokoukat cele a az pak si udelat zaver. Pripadne si precist par textu od nej.
PS: ma to ceske titulky
Hodne zajimave, diky za odkazy. Jenomze tohle uvazovani, nebo uzvazovani vubec, je dnesnim lidem vetsinou uplne vzdalene. Lidi nepremysli, nevnimaji souvislosti nebo "neresi". Otazka nemecke historie a toho, jak je dnes potlacovana a co je lidem vnucovano je dalsi problem, ale hlavne nemecky.
Očekávám, že Rath začne brzo kopat kolem sebe a teprve pak se dozvíme spoustu zajímavých věcí, jak to s rozdělováním dotací chodilo.. Myslím si, že to hlavní teprve vypluje na povrch a to se pak budem divit i ušima..
Já teda na Ratha a podobné lidi koukám trošku jinak.....
Vždyť se stačí nad tím zamyslet.....
Člověk,který celý život dře jako vůl,pracuje mraky hodin deně,nechodí do hospody nebere drogy a studuje do dlouhých ranních hodin a podobně,tak si tu svojí odměnu prostě zaslouží!
Každej má tu možnost se tam dostat a když jim ty lidi peníze cpou,tak proč si je nevzít,je to něco za něco.....Proč sakra nezavoláte kriminálku napřiklad na instalatéra,kterýmu váš soused dal flašku slífky,že příjde na opravu o týden dřív......Úplatek,jako úplatek!!!!
Psaním se to blbě vyjadřuje,ale když je někdo šikovnej,tak mu nezáviďte!
Když nějaký firma má na to dát milionovej úplatek a pořád se jí vyplatí práci udělat,tak by člověk byl blbej,aby si ho nevzal,je to stejný jako flaška,vše dobrovolné.....
Nikomu nic nechybí a nebo někdo zaregistroval ve správách,že někomu chybí 7mil kč?
Prostě na to koukám jinak a i když já osobně něco chci,tak by mě ani nenapadlo jít s prázdnou......
V bufetě za okýnkem si koupíte pivo za 15kč vrátí vám přesně a nemusíte nic říkat,ale v lepším hotelu dostanete pivo do hezké skleničky,zapálí vám na stole svíčku,vymění popelník po prvním cígu,dobrá nálada,hudba a při placení se čeká,že k sumě dáte i malé spropitné.......proč číšníky nikdo nezatýká,že mají úplatek nebo ve stavebnictví,že vám hodí nádeník cement do auta????(v resturaci se platí firemníma kreditkama,takže stejný případ)
Tajně jim to závidím,ale přeju jim to,protože to nemají zadarmo........ale jsou i tací,co závidějí,nepřiznají to a ještě jim to nepřejí nedej bože,když se kejchnou v hospodě a jdou domu,tak zničí podobně úspěšným lidem majetek....
Ale cooo,proč to tu píšu,je to jen můj pohkled a hlavně stějně vůl zůstane volem a pařez pařezem........(prázný sudy nejvíc duněj.....)
Nezapomeňte taky zdrbnout Martina Romana z ČEZu.......A taky si dávejte bacha na úplatky ať nepříjdete do řeči.........
ty jsi se čoveče pomátl.....peníze chybí všude a za to co měl v krabici třeba novej přístroj pro děti do němocnice..kuwa to jsou názory...mě poser
Emilio, nápad sice dobrý, myšlenku to má. Ale rozdíl je v tom, že číšníkovi a v obchodě dáš dýžko sám rád. To ten někdo mu 7 milionů dal taky rád, ale on za ten úplatek projebal třeba sto miliónů ze státní pokladny, kam peníze museli dát občané z daní. A ti určitě ne moc rádi vyhodili jimi vydělané peníze do vzduchu nebo spíš někomu jinému do kapsy. Jednoduššeji řečeno: někdo mu dal 7 milionu ze své kapsy, ale Rath rozdal mnohem větší obnos,ael ne ze své kapsy. To je to nepříjemné na úplatkách
Lítat dál....a výš....a dál!!!
Medik napsal:
Dokud se nezačne věšet a střílet, ...
No, já jsem připraven.
A pro ty, co potřebují a nebo chtějí zbraň - po Praze i jiných městech se potulují pěší dvojice a cestující ve vozech, kteří jsou k ničemu, jsou ozbrojení a pro střelivochtivé řádně označeni, aby si je nespletl nikdo se slušným člověkem. Říkám jim obecní (městské) zásobování občanů zbraněmi a střelivem. Dvě rány a máš dvě piostole a 4 zásobníky a když chvilku počkáš, přijedou další 4 až 8 pistolí A skoro zadarmo, jenom si odebereš část zaplacených daní (výpalného).
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
...Náš kamaráth demokrath udělal si doktoráth.
Kolikráth si musel přáth o národ se postarath,
až byrokrath na kvadráth začal lidi nasírath.
V hlavě měl zkrath, státu krath, i EU chtěl odírath,
občany by mileráth poslal na dlažbu žebrath.
Když šel prachy provětrath, troufli si ho vyšťourath.
Zbývá už jen zapírath, nevědomost předstírath,
kňourath, kárath, vydírath, šance vidět umírath,
a dřív než přijde slunovrath mříže budou zavírath.
Hlavně to však tentokráth zase celý neposrath...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."