Gratuluji!! Ani jsem netušil, že se s 8" koly ještě dělá, já kupoval od Ivoše v r.2009 poslední Gorilly od Jinchengu a pak nastoupil SkyTeam a ten záhy přešel na 10".
Po pravde nevim co je to za vyrobce. Nechal jsem to na nem, jsme kamaradi bambilion let a ma mou plnou duveru Rekl jsem mu co potrebuju a on vybral nejlepsi reseni
Carpe diem
To jo, Ivoš má spoustu zkušeností. Zeptej se ho co je to zač, zajímalo by mne to.
Budeš Gorillu nějak upravovat? No, pokud ne, časem k tomu dojdeš, já taky původně myslel, že ji jen stříknu do GS barev. A pak začala pracovat fantazie, Ivošovy zkušenosti a naše stále rostoucí požadavky... Sled následujících, rychlých událostí byl tento:
Upravovat asi budu jen ten kit na75ccm a dam na to tlumice. Budou na tom jezdit jen kluci jeden 9 a druhej ma 19 a predpokladam ze mu to bude brat taky. Ja mam 196cm a 140kg takze pochybuju ze me to uveze a i kdyby tak moje kolena by to nedaly.
Carpe diem
Tak vcera mladymu najezil jezisek Gorcu a te radosti co bylo to jsem jeste nevidel
Byl jsem rad ze je mu teprve 9, protoze kdy byl strsi tak bych se bal ze ho klepne.
Od rana uz tady litaji s brachou po okoli a malej se uci jezdit. Kupodivu to uveze i mne i kdyz se mi kluci smali ze vypadam jako kdyz Cibulkovy utekl medved
Proste povedene vanoce
Carpe diem