Ahoj, jako asi většina majitelů osmistovky i já ji pomalu dolazuju k obrazu svému .. TT už jsem navštívil a pár věcí pořídil a ještě mi chybí dvě věci: hlavní stojan a zadní plotna. Obojí uvažuju vzít od Wunderlichu. Pro stojan už jsem prakticky rozhodnutý, ale ta plotna mi vrtá hlavou .
Top case nechci, budu jezdit jen s mrtvou tetou a tahle plotna se dá roztáhnout, takže by teta měla mít oporu po celé délce . Otázka ale je, jak moc je ta plotna v roztaženém stavu pevná? Aby se mi pod plnou tetou na krajích neprohýbala?
Takže se ptám: má někdo z vás zkušenosti s plotnou Vario? http://www.wunder...id=8500298
Dík za reakce.
HonzaTA napsal:
Ahoj, jako asi většina majitelů osmistovky i já ji pomalu dolazuju k obrazu svému .. TT už jsem navštívil a pár věcí pořídil a ještě mi chybí dvě věci: hlavní stojan a zadní plotna. Obojí uvažuju vzít od Wunderlichu. Pro stojan už jsem prakticky rozhodnutý, ale ta plotna mi vrtá hlavou .
Top case nechci, budu jezdit jen s mrtvou tetou a tahle plotna se dá roztáhnout, takže by teta měla mít oporu po celé délce . Otázka ale je, jak moc je ta plotna v roztaženém stavu pevná? Aby se mi pod plnou tetou na krajích neprohýbala?
Takže se ptám: má někdo z vás zkušenosti s plotnou Vario? http://www.wunder...id=8500298
Dík za reakce.
HonzaTA
co se ti nelibi na originalnim stojanu? dobre se motorka zveda.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
HonzaTA napsal:
Dík za reakce.
HonzaTA
co se ti nelibi na originalnim stojanu? dobre se motorka zveda.
prostě se mi nelíbí tvarově .. Wunderlich dělá klasický a přijde mi prostě hezčí .. jinak jsem měl možnost "otestovat" zvedání a shazování motorky z origo stojanu a musím říct, že zvedala se krásně, ale shazování mi dělalo potíž a párkrát jsem motorku na tom stojanu posunul po asfaltu, než se sklopil .. i když, to je asi otázka cviku
to Hicks: to je preci jasny, ze jakmile je doplnek original Motorrad, tak nema preci konkurenci....original Motorrad je proste original Motorrad........ze?
Vjetrnik napsal:
to Hicks: to je preci jasny, ze jakmile je doplnek original Motorrad, tak nema preci konkurenci....original Motorrad je proste original Motorrad........ze?
tak samozrejme trochu kriticky k prislusenstvi BMW Motorrad jsem... ale jenom trochu
btw: kazdy neni značkový promiskuit...
17 cm
jaraxi mas bod.. ma to i vyhrivani a vypada to moc pekne.
17 cm
...ještě že jsem se předregistroval a tuhle nádheru dostanu s 30 procentní slevou
... Já teda beru bez vyhřívání, nechápu, jak může být nekdo takový masochista, aby si koule, které se potí samy od sebe, ještě přihříval. Možná je to způsob, jak připravit vejce na tvrdo...
jinak stále nabízím za směšné peníze svody na BMW F 800 GS s vykuchaným katem a originál koncovku, pokud by někdo chtěl vyrazit do zemí, kde benzín není od šejků.
Já mám remuse svody a koncovku a origo už rozhodně potřebovat nebudu.
jarax napsal:
...ještě že jsem se předregistroval a tuhle nádheru dostanu s 30 procentní slevou
... Já teda beru bez vyhřívání, nechápu, jak může být nekdo takový masochista, aby si koule, které se potí samy od sebe, ještě přihříval. Možná je to způsob, jak připravit vejce na tvrdo...
se slevou? a to uz je pase, nebo muzu taky?
btw: vyhrivani pro spolujezdce... mne hreje motor a laska k memu motoru
17 cm
jarax napsal:
se slevou? a to uz je pase, nebo muzu taky?
btw: vyhrivani pro spolujezdce... mne hreje motor a laska k memu motoru
Jo tak... tak to jo. Zenskym to udela dobre a chlapi tam nemaji co delat
randolf napsal:
Jo tak... tak to jo. Zenskym to udela dobre a chlapi tam nemaji co delat
Jarax jezdi s pritulenym chlapem vzadu? Mne se nechlubil... tobe jo?
17 cm
jezdim dost po praze a couračky ... takže o teplo není nouze (odspodu), jinak pokud to po dálnici valím 200 tak motor také pěkně topí jinak bych ještě uvítal blastery --- libi se mi tyto na http://www.maxbmwmotorcycles.com/fiche/MainDiagrams.asp?mospid=50779
prostě mít pořádnou trubku před rukama .. ale to jsou jako origo BMW ? nebo ja ted nevim jak to maji s nahradnima dilama .. moje posledni navsteva v Autecu... neochota a nikdo nic nevi ... tak sám nevim ... kazdopadne tyto blastery chci
Jedu i když jízda dále zdá se býti nemožná !
Bulvic napsal:
jezdim dost po praze a couračky ... takže o teplo není nouze (odspodu), jinak pokud to po dálnici valím 200 tak motor také pěkně topí jinak bych ještě uvítal blastery --- libi se mi tyto na http://www.maxbmwmotorcycles.com/fiche/MainDiagrams.asp?mospid=50779
prostě mít pořádnou trubku před rukama .. ale to jsou jako origo BMW ? nebo ja ted nevim jak to maji s nahradnima dilama .. moje posledni navsteva v Autecu... neochota a nikdo nic nevi ... tak sám nevim ... kazdopadne tyto blastery chci
to te chci videt jak jedes s osmikilem 200 po dalnici jinak nez kousek
17 cm
Bulvic napsal:
Do Autecu ani nepáchnu.Udělej si výlet do Vídně.Většina doplňků je skladem,obsluha vlídná,ceny mírné. Origo Handschutz mi vyšlo kolem 3.600,-Kč.
Mikes
Nově s KTM... :-)