Cycli napsal:
Nazdar lidi. Ještě jsem to celé nečetl, ale sraz stránek se tvoří. Vybírám lokality, protože se ještě nějaké naskytly. Jarní sraz nevyšel z důvodu obrovského přeplnění termínů jinýma akcema na který jste vy lidičky ze stránek chtěli jet, tak jsem se s Milošem dohodl, že ho přesunem na podim. Respektive asi září, říjen kdy už budete mít povětšinou po dovolených. Víc bych k tomu nechtěl prozradit, protože si místo srazu budete muset vyluštit z rébusů a indícií. Termín se dozvíte včas. Chci aby to mělo trochu úroveň (aspoň doufám) takže to není až tak uplně jednoduchý kam ten sraz zasadit. Mělo by to být v zemi, kde nebude taková velká jazyková bariéra. ( 4esko, Slovensko, Polsko, Rumunsko - Banát, u DOCa na dvoře nebo tak něco )
Super, tohle by byl proste sraz se vsim vsudy.
HM, tak to mi nepomůže ani svěcená voda abych to našla:-) Chjo, že já sem s neobjednala "tenkrát" trošku orientačního smyslu:-)
..termíny asi nejsou,ale zdá se, že Aldova snaha zorganizovat něco v duchu letního víkendového srazu,přešla do podzimního období Cycliho srazu.Což je celkem zásadní manévr.Jsem bojovník za léto,navrhuju se také vyjádřit k variantě-léto nebo podzim.
Topol napsal:
..termíny asi nejsou,ale zdá se, že Aldova snaha zorganizovat něco v duchu letního víkendového srazu,přešla do podzimního období Cycliho srazu.Což je celkem zásadní manévr.Jsem bojovník za léto,navrhuju se také vyjádřit k variantě-léto nebo podzim.
Navrhuji léto i podzim, stejně pár lidí nepřijede protože jim bude termín s něčím kolidovat, takže budou mít další možnost.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
... vůbec tady někdo napsal, že se mu příčí slovo sraz, tak co to nazvat jako setkání :-) když slyším sraz, tak vidím, plno krve ožralých typů co jezděj v kempu po zadním, nebo se představím sraz puberťáků z Xchatu a poblité záchody v místě konání
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Topol napsal:
Taky mam ten pocit, ze se moje snaha presunula k reseni Cycliho planu.
Nejspis (doufam) budou akce 2. Znovu ale pripominam, ze se v tomto threadu neplanuje sraz, ale maly neorganizovany setkani.
Anketa je hodne vyrovnana a vzhledem k tomu, ze Cycli ma v planu zari - rijen, osobne bych tuto akci hodil hned na prvni termin - 19.-20.7.
Bude to od sebe dost daleko, navic bych videl jako vyhodu, ze na Cycliho srazu by se uz par lidi znalo a misto rozkoukavani by se mohli opravdu bavit.
Pokud se nebudu rochnit na stavbě nebo v klávesnici v práci, pokusím se oživit tu starou jebku, opláchnu půllitr a dorazím. ;-) Termín je mi jedno, nevím co bude zítra. Jen to sem hoďte dostatečně zřetelně,aby to ani slepoň jako já nepřehlédl.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
allroad napsal:
Vidím to jako na nezávazné setkání s "Aldou" .....
Aldo, nikdy se nepodaří vybrat termín, který bude pasovat všem.
Navrhuji dnes napsat: - konkrétní datum + místo setkání...
Datum upresnim uz hodne brzy, cekam na vyjadreni Cycliho a Milose.
Opravdu bych nejradsi ten cervenec, pokud opravdovy sraz bude na podzim. At je to daleko od sebe.
Misto uz je nejspis jisty - mam potvrzeni 20 chatek, hafo mista na stany, restaurace v arealu. To je to nejdulezitejsi.
Upravil Alda dne 22.05.2008 15:57
Topol napsal:
Taky mam ten pocit, ze se moje snaha presunula k reseni Cycliho planu.
Nejspis (doufam) budou akce 2. Znovu ale pripominam, ze se v tomto threadu neplanuje sraz, ale maly neorganizovany setkani.
Anketa je hodne vyrovnana a vzhledem k tomu, ze Cycli ma v planu zari - rijen, osobne bych tuto akci hodil hned na prvni termin - 19.-20.7.
Bude to od sebe dost daleko, navic bych videl jako vyhodu, ze na Cycliho srazu by se uz par lidi znalo a misto rozkoukavani by se mohli opravdu bavit.
100% JSEM PRO !!! Akci "Setkání s Aldou" bych provedl 19.-20.7.2008 protože je větší pravděpodobnost příznivého počasí (i když nic neni jistý) a Cycliho akce bude jen jeho větší a dokonalejší varianta. To první setkání bych bral jako seznamovací a nanečisto.
ano jak již bylo řečeno, léto má spoustu výhod, to bezesporu, ale je taky třeba vzít v potas, že v létě v jakymkoliv kempu je sezona, tudíž spousta jinejch lidí, kdyby bylo extrémně pjekný počasí, tak bude i plné hopsoda, nevím jaký má Alda zkušeností s tamní občerstvovnou, ale abychom z toho pak nebyly otrávení, ono takových 20 lidí navíc u okýnka...
teda jako nejsem žádnej sejček
Když jedu, tak jedu.
jenca napsal:
ano jak již bylo řečeno, léto má spoustu výhod, to bezesporu, ale je taky třeba vzít v potas, že v létě v jakymkoliv kempu je sezona, tudíž spousta jinejch lidí, kdyby bylo extrémně pjekný počasí, tak bude i plné hopsoda, nevím jaký má Alda zkušeností s tamní občerstvovnou, ale abychom z toho pak nebyly otrávení, ono takových 20 lidí navíc u okýnka...
teda jako nejsem žádnej sejček
Všude bude něco... Když bude vyhovovat počasí,tak bude špatný termín,když bude dobrý počasí a termín,tak bude nahovno hospoda,když bude pěkný počasí,všem bude vyhovovat termín a hospoda bude super,tak tam budou třeba komáři...
Zkrátka NIC NENI JISTÝ. To je na tom přeci zajímavý NE? Nechme Aldu ať to dotáhne do konce a uvidí se. Když to tam zná a jezdí tam,tak asi určitě ví jaká je tam hospoda a když budou zamluvený místa,tak se neni čeho bát. A jak znám Aldu,tak by nás netahal do místa,kde se nedá dobře najíst a napít. Zatím až na jednu vyjímku to bylo vždycky zkušeně vybráno.
no dobře, už mlčim, já jen že vždycky když jsme někde eělali takovouhle akci, jsme se snažili vyhnout prázdninovejm temínům. Jinak nic, mně na termínu nesejde. rozhodně se do toho nechci montovat, jen jsem chtěl přidat názor
Když jedu, tak jedu.
jenca napsal:
no dobře, už mlčim, já jen že vždycky když jsme někde eělali takovouhle akci, jsme se snažili vyhnout prázdninovejm temínům. Jinak nic, mně na termínu nesejde. rozhodně se do toho nechci montovat, jen jsem chtěl přidat názor
JO V POHODĚ. Každej názor je dobrej. Jen říkám,že nic neni jistý a radši bych nemaloval čerty na zeď když nevíme jak to je...
No a ještě by se to setkání mohlo zpestřit malým blešákem. Možná má mnoho z vás doma věcičky ať už na GS či na sebe, které už nechce. Já například, páč jsem zelenáč, nemám nic a tak bych nakupoval. A pak mě napadá, že kdybych znal kemp, kde se vlétě schází dvakrát do měsíce (v sobotu) lidi odsud, tak bych měl trasu na výlet. Takové méně plánovoné setkáníčka.Ale i na podzim to může být hodně zajímavé, bo kdyby dojeli fšeci(600 lidí) tak tam můžeme založit novou politickou stranu např OGS
www.lc8adv.cz
Juan napsal:
No a ještě by se to setkání mohlo zpestřit malým blešákem. Možná má mnoho z vás doma věcičky ať už na GS či na sebe, které už nechce. Já například, páč jsem zelenáč, nemám nic a tak bych nakupoval. A pak mě napadá, že kdybych znal kemp, kde se vlétě schází dvakrát do měsíce (v sobotu) lidi odsud, tak bych měl trasu na výlet. Takové méně plánovoné setkáníčka.Ale i na podzim to může být hodně zajímavé, bo kdyby dojeli fšeci(600 lidí) tak tam můžeme založit novou politickou stranu např OGS
Nepočítej s tím,že budu s sebou stěhovat nějaký krámy. A do politiky nejdu,protože nejsem na to dostatečně velkej parchant...
Ale udělat nějaký místo třeba kemp,nebo hospodu takovým místem setkání neni blbej nápad. Jenže to asi bude fungovat spíš regionálně,než celorepublikově.
Juan napsal:
Nepočítej s tím,že budu s sebou stěhovat nějaký krámy. A do politiky nejdu,protože nejsem na to dostatečně velkej parchant...
Ale udělat nějaký místo třeba kemp,nebo hospodu takovým místem setkání neni blbej nápad. Jenže to asi bude fungovat spíš regionálně,než celorepublikově.
proč regionálně? Dyť ta republika je malinká na GS. Šak by tam nemuseli být vždy všichni. No když sebou vezmeš třeba blinkry, tak je vyhandlujem za slivovicu. Nemyslel jsem stěhovat garáže do kempu.
www.lc8adv.cz