Chcem sa opitat či nahodou nevíte či byvajú v piatok cesty ucpané na Prahu a Česku Lípu lebo planujem ísť na sraz tímto smerom lebo to poznám a mislím si že to bude najrychlejšie ale keby mi to nahodu nevyšlo odísť skorej z prace
Vita napsal:
to randolf: Pokud pojedu, (vidím to tak na 95%) tak bych jel už taky v pátek. V sobotu odpoledne musím vyrazit k domovu. Kamaráda postihla 50 a tak to bude slavit... Nebylo by ale lepší vyrazit už o něco dřív? Je to přece jenom kousek cesty, po dalnici asi nepojedeme, páteční provoz...
No vsak jet po dalnici by mne ani nenapadlo :) Mas asi pravdu, ze jestli vyjedem v cca 15:30 a pojedeme treba sest hodin, budeme tam tak tak za svetla... takze nemam nic proti tomu dat ten sraz uz ve dve, pokud to bude vsem vyhovovat.
Docela pohoda vypada cca tato trasa a je to odhadem na sest hodin: http://www.mapy.c...%20Liberec
zahorak napsal:
Ja chcem vyrazit z blavy okolo 14 00 hod.Ked sa domluvíme tak by som sa pridal.To by som tam mohol byť okolo 15 00 hod .Musím sa zo šéfom dohodnút.
Zahoraku, Vita ma pravdu, ze bychom to meli asi naplanovat o trosku drive, jestli chceme jet na pohodu a nespechat. Takze cca 14:00 v Brne by mohlo byt tak akorat.. co myslis?
Dobre.Skusim sa zariadit podla vás.Bolo by fajn ísť společne.Už to musím dohodnút s kamošku a zo šéfom.To musím ísť z Blavy aspoň medzi 12 hod lebo nerad chodím na miesta stretnuťia posledný.
Já bych chtěl jet taky v pátek okolo 15ti hodin.Asi tudy http://www.mapy.c...%9Bd%C3%AD
Upravil abbe dne 05.07.2008 16:24
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
to randolf: ta trasa je fain, taky jsem to tak nějak myslel. Když se potkáme ve 14 hodin tak bychom mohli ve 1430 vyrazit. Ještě vymyslet místo srazu - viděl bych to někde na výjezdu z Brna směrem na Svitavy, je to na trase a třeba zahorak to nebude muset hledat někde ve městě. Napadá mě taková malá benzinka na kopci kousek za Globusem. Pokud někdo projede Brnem jakoukoliv trasou směr Svitavy tak musí Globus míjet, tím pádem by to nemusel hledat...
Musite mi dat nejaki kontak na vás ked pojedem aby som sa ozval keby som sa nahodu netrafil na misto stretnuťia alebo nahodu meškal aj ked to u mňa neni zvykom
To Pražáci + okolíávám návrh sraz u me v pátek Horky nad Jizerou je to 33 sjezd dálnice Praha - MB ve smeru na Liberec.malé občerstvení kávička,dortík,kofola, cigaretka a potom společne kolonka na sraz v Jablonném.Je to pouze návrh pokud ne pište kde a v kolik budete odpoledne projíždet kolem MB rád se k vám přidám
Vita napsal:
to randolf: ta trasa je fain, taky jsem to tak nějak myslel. Když se potkáme ve 14 hodin tak bychom mohli ve 1430 vyrazit. Ještě vymyslet místo srazu - viděl bych to někde na výjezdu z Brna směrem na Svitavy, je to na trase a třeba zahorak to nebude muset hledat někde ve městě. Napadá mě taková malá benzinka na kopci kousek za Globusem. Pokud někdo projede Brnem jakoukoliv trasou směr Svitavy tak musí Globus míjet, tím pádem by to nemusel hledat...
do prdele, ja vam tak zavidim....
je to 30km od meho rodiste
na koupaku v Jablonnem [tehdy novem] jsem v 6 letech poprve odhodil nafukovaci vestu
kdybysem byl bysem ted na dovce v Cesku, mel bysem to byl byval blizoucko
doufam ze jste si to pekne zapili - a tri pivka za mne
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic