Tomasi, ja to vubec neberu jako kritiku, nebo jako negativni kritiku. Ja jsem rad ze te to vubec zaujalo. Nepsal jsem nikde ze Rallye je urceno pro blbnuti po lese, ani ty nase motorky nejsou urceny pro blbnuti po lese... a presto obcas blbnem. Ja budu velice rad kdyz to vylepsime a pujde to spravnym smerem, a i ted si myslime ze pro ucely bezneho jezdeni je to dostacujici... a ze se to jmenuje Adventure Pro neni asi dulezity. Ja sam nikdy v Rallye nejezdil, jezdil jsem v Alpinestars atd. A ROCKWAY neni horsi. Reissa, Cordura, YKK zipy, nejsoou spatne materialy, to vetrani na hrudi je na druky a suchy zip, limecek je neoprenovy..... Ono nikdy nebude nic co by mohlo splnovat vsechny potreby, vyndavaci vlozka ma vyhody, membrana v bunde taky. Ono se da rict, ze je samozrejme dobre aby jsi vsechny zipy mohl ovladat za jizdy atd. Jenze proc vlastne. Jestli jedes na tyden do Rumunska, tak stejne zastavis aby jsi se napil atd....tady asi nehraje roli kazda vterina. A tohle neni obleceni na Dakar. A cena je myslim primerna tomu co to umi jak to vypada.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Hm, takova civilizovana debata a konstruktivni kritika se moc libi...
Tom je fundovany a skoda ze vlastne nemohou spolupracovat, to bychom se dockali perfektniho produktu za logicke ceny
Pres vsechny eventualni namitky ale neni mozne nebrat v uvahu i velky cenovy rozdil, za ty penize asi nic lepsiho nikde nenajdes, v mezich budgetu jde myslim o vynikajici hadry... bravo
hodne uspechu!!
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
xavier: snažím se vysvětlit, že rozdíl ve vložce dělá podstatnou část rozdílu ceny. Takže když se vynechá vložka, mělo by to být funkčně alespoň srovnatelný. Rallye2 už se nedělá, takže kdyby byla adekvátní náhrada, určitě by to lidi chtěli. A jednoznačně s vyndavací vložkou, to je jasné. Stahovací pásky jsou OK. Límec jsem psal, přijde mi to strašně nedotažený, tohle vypadá jako od pákistánců. Ten lem je hrozně důležitý. To samé upevnění větracích otvorů (jsou to větrací otvory) na hrudi. Jestli to nejsou větrací otvory, tak to je ovšem úplně jinak a to by bylo úplně divný, proč tam jsou ty látky s dvěma druky. Není to z fotek poznat, jak se to má jako uchytit v otevřené poloze. Na Rallye2 je sucháč kolem dokola pro zavřenou polohu a jeden druk šikmo nahoru pro zavřenou a dá se to změnit naprosto poslepu, protože do toho místa z většiny enduro přilem není prostě vidět a nedovedu si představit, že tam budu šachovat se dvěma druky aby to neplápolalo. To není jasné, jak to mysleli.
Vypadá to líp než Pharao a líp než Revit bych řekl ale není to ještě na té úrovni jako Rallye2 (neporovnávám vložku - jen vlastní bundu)
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Ako pise Doc, paci sa mi tato forma civilizovanej debaty, kritiky a komunikacie.
Taktiez sa mi oblecko od ROCKWAY pozdava, teda zatial len z fora a ich stranky. Moj nazor je ze kvalita/cena je v sulade a vyuzitie oblecka si musi urobit nazor kazdy sam s tym ze ocakavam pravdivu podporu od vyrobcu / predajcu.
TomasTT: prosim Ta vysvetlis mi konkretnejsie co vytykas límcu na bunde?
adventure73-pardal: ako je to na Slovensku? daju sa tvoje produkty niekde osahat, vyskusat?
vlk napsal(a):
Ako pise Doc, paci sa mi tato forma civilizovanej debaty, kritiky a komunikacie.
Taktiez sa mi oblecko od ROCKWAY pozdava, teda zatial len z fora a ich stranky. Moj nazor je ze kvalita/cena je v sulade a vyuzitie oblecka si musi urobit nazor kazdy sam s tym ze ocakavam pravdivu podporu od vyrobcu / predajcu.
adventure73-pardal: ako je to na Slovensku? daju sa tvoje produkty niekde osahat, vyskusat?
Ahoj, ja na tom makal asi 8 mesicu, ted to je 14 dni konecne u me na sklade. Zacinam s Cechama, na slovensku nemam zatim nikoho ale budu postupne oslovovat a urcite se na strankach www.rockway.eu seznam prodejcu bude .
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
TomasTT napsal(a):
xavier: snažím se vysvětlit, že rozdíl ve vložce dělá podstatnou část rozdílu ceny. Takže když se vynechá vložka, mělo by to být funkčně alespoň srovnatelný. Rallye2 už se nedělá, takže kdyby byla adekvátní náhrada, určitě by to lidi chtěli. A jednoznačně s vyndavací vložkou, to je jasné. Stahovací pásky jsou OK. Límec jsem psal, přijde mi to strašně nedotažený, tohle vypadá jako od pákistánců. Ten lem je hrozně důležitý. To samé upevnění větracích otvorů (jsou to větrací otvory) na hrudi. Jestli to nejsou větrací otvory, tak to je ovšem úplně jinak a to by bylo úplně divný, proč tam jsou ty látky s dvěma druky. Není to z fotek poznat, jak se to má jako uchytit v otevřené poloze. Na Rallye2 je sucháč kolem dokola pro zavřenou polohu a jeden druk šikmo nahoru pro zavřenou a dá se to změnit naprosto poslepu, protože do toho místa z většiny enduro přilem není prostě vidět a nedovedu si představit, že tam budu šachovat se dvěma druky aby to neplápolalo. To není jasné, jak to mysleli.
Vypadá to líp než Pharao a líp než Revit bych řekl ale není to ještě na té úrovni jako Rallye2 (neporovnávám vložku - jen vlastní bundu)
Ano je to vetraci otvor, ano je na suchý zip a na druky. otevreny drzi na rukach,zavreny na suchaci a drukach. Ano za jizdy to pujde udelat tezko, ale v pripade velke nutnosti a nemoznosti zastavit ( treba na dalnici, to zavrene drzi na suchy zi samo)
Tomasi proc je dulezite jestli to delaji Vietnamci, Cinani, Pakistanci nebo indove? Toje prece otazka firmy jak si to ohlida a kam zada vyrobu. V Cine jsou prece supr sici dilny kde maji technologii kterou v evrope nenajdes. V Pakistanu vyrabeji tolik obleceni na motorky jako ne jinde ve svete. Vetsina firem sije v techto zemich, kvuli pomeru ceny a kvality. Vim ze GS boty mam z Rumunska....
vlk napsal(a):
dotaz není na mě, takže jen přidám "mluvící" fotku Rallye2Pro:
adventure73-pardal:
a ještě jednu k těm pakošum => není to o zemi původu hotového výrobku, ale o zemi původu myšlenky. pakistánec asi moc enduro nejezdí, jak je zřejmé z některých jeho výrobků. to neber osobně, protože já Tvé myšlence udělat něco pro nás fandím. připojuji se však také k názoru, že by stálo za to, opsat vzor (RP) ve funkčních detailech daleko víc. je to ale názor čistě pro enduro, cílová skupina současné podoby "adv pro" je, jak jsi psal, jiná. honě zdaru!
to adventure73-pardal:
Ja bych s dovolenim doporucil jeste jednu vec.... a to je dost vyrazna retus fotek na webu. Odraz v brylich, kde je videt nejaka kancelar, nebo mozna i obyvak s lidmi, uspinene boty, z nichz trci slama a zaslapane nekonecne pozadi nepusobi vubec dobrym dojmem.... Retus ti nezabere tolik casu a vysledek bude i lepe pusobit...
Jestli se mohu také přidat s několika náměty, co si myslím, že na trhu trochu chybí:
- uvítal bych takovýto typ oblečení, kde by se dalo pořídit bez vnitřní "nepromokavé" vložky čistě na opravdu hard enduro jízdu
- takové, které by se oblékalo přes chráničové komplety, takže verze i bez vnitřních integrovaných chráničů by mohla být
- odepínání rukávu je určitě fajn, stejně jako sepnutí s bundou, což u endurokalhot (krosových) nejde
- dobrá ochrana míst, která při pádu po asfaltu trpí (odolná Cordura) - zadek(mohl bych díky Hicksovi vyprávět), kolena, lokty, ramena
- odvětrání na zádech mít umístěno tak, aby větralo i ve chvíli, kdy má člověk na zádech CamelBak s pitím
Jinak to řešené nevypadá špatně, u černého kompletu by nebylo od věci ubrat černé a přidat třeba šedé či stříbrné, aby v tom nebylo na slunci takové vedro.
Vjetrnik napsal(a):
- dobrá ochrana míst, která při pádu po asfaltu trpí (odolná Cordura) - zadek(mohl bych díky Hicksovi vyprávět), kolena, lokty, ramena
ja jenom nakouknu do zdanlive nevinneho threadu .. A CO NEVIDIM
Tak pro vsechny osmikilare -- az povezete nekdy majitele dvanactky treba do garaze, dej pozor, at vam neautorizovane neopusti motocykl (=vyskoci za jizdy)... oni proste na takovyhle zaber motoru NEJSOU ZVYKLI
Upravil hicks dne 27.02.2010 13:29
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
petrs napsal(a):
to adventure73-pardal:
Ja bych s dovolenim doporucil jeste jednu vec.... a to je dost vyrazna retus fotek na webu. Odraz v brylich, kde je videt nejaka kancelar, nebo mozna i obyvak s lidmi, uspinene boty, z nichz trci slama a zaslapane nekonecne pozadi nepusobi vubec dobrym dojmem.... Retus ti nezabere tolik casu a vysledek bude i lepe pusobit...
na to fakt pozor..... chtelo by to vic profesionality, jinak odradis kandidaty na nakup provizornosti, kterou vidi na fotkach a bude se bat i produktu
Doc napsal(a):
na to fakt pozor..... chtelo by to vic profesionality, jinak odradis kandidaty na nakup provizornosti, kterou vidi na fotkach a bude se bat i produktu
potvrzuju, na me to pusobilo dost blbe a kdybych shanel neco jineho, co se netyka vylozene hobby a po cem pasu uz dlouho -napr. kdybych vybiral tiskarnu do firmy, lekarnu do auta nebo kladivo do dilny, proste neco ceho jsou vsude tuny - tak bych tvoje stranky hned zavrel a sel bych jinde
navodilo to ve me dojem amaterismu a za svoje penize bych chtel kvalitni a funkcni vyrobek
PS: toto neni vysmech, ale KONSTRUKTIVNI kritika
Makni na tom, klidne investuj nejakou tisicovku do profi webu a ono se ti to casem vrati!
PS2: skoda ze jsi z druheho konce republicky, nove hadry potrebuju a cena je velmi lakava, jen se mi kvuli tomu nechce jet 450 km tam a 450 zpatky na omrknuti.
Doc napsal(a):
potvrzuju, na me to pusobilo dost blbe a kdybych shanel neco jineho, co se netyka vylozene hobby a po cem pasu uz dlouho -napr. kdybych vybiral tiskarnu do firmy, lekarnu do auta nebo kladivo do dilny, proste neco ceho jsou vsude tuny - tak bych tvoje stranky hned zavrel a sel bych jinde
navodilo to ve me dojem amaterismu a za svoje penize bych chtel kvalitni a funkcni vyrobek
PS: toto neni vysmech, ale KONSTRUKTIVNI kritika
Makni na tom, klidne investuj nejakou tisicovku do profi webu a ono se ti to casem vrati!
PS2: skoda ze jsi z druheho konce republicky, nove hadry potrebuju a cena je velmi lakava, jen se mi kvuli tomu nechce jet 450 km tam a 450 zpatky na omrknuti.
Ted myslite kvalitu webu nebo fotek? To me zajima.
Jinak obleceni se da zaslat a kdyz nebude tak vymenit. My se tady na tom muzem domluvit, ale i tak ze zakona mas narok vratit neposkozene zbozi objednané v eshopu do 14 dnu a bude ti vracena plna cena. Jen platis postovne, coz je cca 2 x 120,-Kč.
fotek urcite, web ujde, ale urcite jde udelat lepsi
Doc přiložený následující obrázek:
[18.84Kb]
Upravil Doc dne 27.02.2010 17:52
Web je v pohode,zase neblaznete. Ty fotky myslim taky staci,naopak casto u obleceni nenajdete tak detailni foto,ale teda v tech brylych toho odrazu jsem si nevsiml,to by vyretusovat chtelo i kdyz od nakupu by mne to stejne neodradilo.
Za ty penize necekam web jako u bmw a ani hadry jak u bmw....
Vjetrnik napsal(a):
Jestli se mohu také přidat s několika náměty, co si myslím, že na trhu trochu chybí:
- uvítal bych takovýto typ oblečení, kde by se dalo pořídit bez vnitřní "nepromokavé" vložky čistě na opravdu hard enduro jízdu
- takové, které by se oblékalo přes chráničové komplety, takže verze i bez vnitřních integrovaných chráničů by mohla být
- odepínání rukávu je určitě fajn, stejně jako sepnutí s bundou, což u endurokalhot (krosových) nejde
- odvětrání na zádech mít umístěno tak, aby větralo i ve chvíli, kdy má člověk na zádech CamelBak s pitím
Vjetrniku, vzdyt takova bunda, kterou ty chces je normalne v prodeji: