Radarka mi jaksi unikla,byl jsem na Nordkappu,takže rád se zúčastním.Za mě jednoznačně vepřo knedlo zelo.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
no pokdu mi to nebude kolidovat s ukoncenim sezony Olomouckych motorkaru tak urcite bych se pridal potrebuju najezdit jeste km a dobrych 900km bych najel
ještě by možná chtělo napsat, jestli je omezen počet účastníků vzhledem ke kapacitě penzionu
Počet účastníků určitě omezený není. Resp. pokud se všichni spokojí s chatkami. Kdo by chtěl spát v pensionu, kontaktujte paní majitelku a rezervujte si pokoj. Samozřejmě se odkažte na naši akci.
ZMĚNA, pište mi i registrace do pensionu, nějak to pořeším za vás...
Upravil xHackerM dne 06.08.2012 21:35
Připiš si tam i mě 1+1,kdyby jela i Martina,dám včas vědět.Od pátka do neděle,ubytování + polopenze.Když budu sám,tak se k někomu nacpu na pokoj.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Super,tady v tom kraji se motam hodně často. Letos a loni byl U Jakuba muj synek ve školce v přírodě. Rádi se zúčastníme-2 motorky,4 lidi,stačí chatka,vyjížďka onroad.
rubigs napsal:
Super,tady v tom kraji se motam hodně často. Letos a loni byl U Jakuba muj synek ve školce v přírodě. Rádi se zúčastníme-2 motorky,4 lidi,stačí chatka,vyjížďka onroad.
Nechci vrtat a ani se mi nechce číst celé vlákno,ale na úvodní stránce jsem nešel odkazy na zajímavá místa v okolí.Máte tam i zámek v Lednici,Kolik tam jede lidí na vyjížďku?Jestli jsem něco nepochopil,tak se předem omlouvám.