tom_P napsal:
Taky tam co si je objednal? Taky tam jedu přezout zítra odpoledne
Dorazí mi PPL-kou , přezouvat budu u nás v kámošově servisu. Uvažuju ale, že bych si objednal ještě jednu sadu, páč se blbě shánějí a když, tak za znatelně vyšší cenu.. Myslím že poměr cena/výkon je u nich bezkonkurenční..
Upravil bluesbery dne 29.08.2012 19:30
cecil napsal:
. Právě pro tu jistotu, že se na mě nevy..., kdyby by byl opravdu nějaký problém. A vo tom to je !!!
A ještě jedna věc, velikost cestovatele se neměří počtem samolepek na kufrech a ani tím, kolik naplánoval itinerářů ...
Máš pravdu, velikost cestovatele se mimo jiné měří i ochotou pomáhat jiným členům výpravy, což se u Pavla blížilo limitně k nule... Proto nechápu, proč se ho zastáváš..
Naopak Lochman pomáhal kde se dalo, nejenom v poušti, když jsme se postráceli..
Tom-P : nechápu, proč tady Palovr začal s pindy kdo kolikrát spadnul a dalším zaplevelováním vlákna, já jsem si celou cestu užíval a i přesto, že někdy nebylo vše podle mého gusta (to je snad normální..), považuju ji za jednu z nejlepších, které jsem absolvoval
Já Saši nezapleveluji vlákno. Je to stejné jako se někdo ptá jaký je volný přechod nebo ta a ta silnice je průjezdná.... Tak stejně musím férově napsat pokud někdo s váme pojede aby se připravil na to ským tam pojede!!! Když jsem se kvám přidal neznal jsem nikoho. A první co bylo Lochman jel ve předu a vůbec ho nezajímalo co je vzadu, stejně jako Tebe. Držel ses ho jako veš kožuchu i když v Zagoře měl už dost pomalé jízdy a ujel. Jel jsem poslední a na každého čekal stím že vy ve předu nebudete na někoho přeci čekat, až teda jsem se s radkem ztratil. Tada já bych se neztratil pokud bych se na něho nevysral. Tebe pak jen zajímalo aby Tě všichni vyfotili jak zapozuješ ale kdyby si aspon jednou řekl, kluci tak já vás třeba taky na oplátku vyfotím, a to bylo tak ze vším. Potom vypadáš jak geroj který toho má naježděného a ono ****, máš jen dobré fotky.A ted z vaší arogancí najedeš do pouště a si hrozně nasraný když zapadneš každých 50metrů a né že Ti nikdo nechce pomoct, ale třeba to v ten moment nejde. Můžu Tě ujistit že mě znáš velmi málo na to ubych Tě nechal nekde v poušti. Jenže s Lochmanem jste už měli nervy v prdeli a to se projevilo na celkové atmosféře.....
pokud se bude debata ubirat timto smerem, odstranim tohle vlakno. sasa s tomem jsou jiz stejne domluveni. jestli nekdo neco proti mne ma, jsem v patek k dizpozici na trpytce. jinak mobil, pm. ucastnici zajezdu maji veskere me kontakty k dizpozici.
Zdar chlapci, vypadá to, že jste se na Azerbajdžán vyprdli... podle mne je to rozumné.
Gruzie je fakt bomba, pije se tam ,jí se normální maso(ne jen kuřata a kozy), mají gruzínak a dobré víno, je tam relativne levne, moře, hory........
Přeju Vám šťastnou cestu, málo pokut v Turecku a pěkné počasí!!!!
Zdenda
Jo a ještě poslední názor-nevím, jestli se vracíte Tureckem nebo Ruskem(jde li to)...Prý jedete celkem kvapík... V případě, že Tureckem jel bych do Ankary autem s motorkama na vozíku. Nemusíte platit za každého pořád dokola mýtné,známky,benzín, sjedete gumy a navíc dálnice je dálnice a dva tisíce kilometrů po jedné cestě tam a zpět není zrovna bůhvíco..... pumpa, dálnice, pumpa, dálnice.....
Ale je to jen subjektivní názor a už nebudu otravovat svýma myšlenkama, čus bus a užijte si to!!!!
Zdenda
Jedeme tureckem obě cesty ,přesun po dálnici takovou dálku je nutné zlo.. Ale autem už to řešit nebudeme, aspoň to rychleji uběhne. Vloni jsem si při skoro stejné cestě pomáhal dostatkem dobré hudboy z F4 S těma pokutama v turecku máš recht, ještě jich tam pár visím..
Upravil bluesbery dne 30.08.2012 06:57
bluesbery napsal:
Jedeme tureckem obě cesty ,přesun po dálnici takovou dálku je nutné zlo.. Ale autem už to řešit nebudeme, aspoň to rychleji uběhne. Vloni jsem si při skoro stejné cestě pomáhal dostatkem dobré hudboy z F4 S těma pokutama v turecku máš recht, ještě jich tam pár visím..
Doporučuji k přečtení před cestou Lidové noviny ze 4.září, konkrétně str.24 .
citace - "Arménský prezident Serž Sargsjan, sám z Náhorního Karabachu, pak vyzval Armény, aby se připravili na válku."
Další propadlej BMW
Pepa napsal:
citace - "Arménský prezident Serž Sargsjan, sám z Náhorního Karabachu, pak vyzval Armény, aby se připravili na válku."
Nesmíš věřit všemu co říkaj v televizi(v novinách)
Pepa napsal:
Nesmíš věřit všemu co říkaj v televizi(v novinách)
presne tak, prestan cist tu AlJazeeru a Blesk.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2