jarax napsal:
mám v garáži Mitas E09 zadní 2x, přední 1x a E07 přední, skoro neopotřebované, prodám to vše za 1000 Kč (Praha). Já teď jezdim TKC jako univerzál silnice/lehký off, pokud tvrdej off tak Stonemaster zadek, předek Mitas C21, takže tyhle mitasy nechci ani vidět
díky za tip, jen ty MEFO Stone Master nemůžu najít v rozměru 150/70R18 :-(
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
jarax napsal:
mám v garáži Mitas E09 zadní 2x, přední 1x a E07 přední, skoro neopotřebované, prodám to vše za 1000 Kč (Praha). Já teď jezdim TKC jako univerzál silnice/lehký off, pokud tvrdej off tak Stonemaster zadek, předek Mitas C21, takže tyhle mitasy nechci ani vidět
díky za tip, jen ty MEFO Stone Master nemůžu najít v rozměru 150/70R18 :-(
Taky je ve 150 nedelaj, to se pak hleda blbe. Jak 17, tak 18 jen 140.
Maiali nel Fango!
zdarec, sice tam budem taky nováčci, ale myslím, že se nějak zapojíme, hlásím tedy dva lidi, v anketě jsem naklikl jen jednoho. Poví mi tu někdo jak to zhuba probíhá, teda krom toho večírku, ten si snad i umím představit. Dodo
Dodo- napsal:
zdarec, sice tam budem taky nováčci, ale myslím, že se nějak zapojíme, hlásím tedy dva lidi, v anketě jsem naklikl jen jednoho. Poví mi tu někdo jak to zhuba probíhá, teda krom toho večírku, ten si snad i umím představit. Dodo
Je to na pohodu žádnou obavu celý den jezdíš a učíš se ovládnout motorku tak, aby si nedělala co chce potvora. Pak se jede volný off s projížďkou po motokrosové trati atd.