Té černé moc nevěřím, těžko říct, jestli je na podobné úrovni jako brynýr na zbraních, který dnes vydrží prd a nebo něco jako PVD černění na hodinkách, to e lepší, ale taky nevydrží všechno a hlavně se nedají škrábance rozleštit. Takže půjdu do stříbrného, černá tomu ale moc sluší a je asi i "taktičtější".
Ale pozor!! Jak jsem koukal na ceny, tak některé obchody mají na demo fotkách starší model. Někde jsem četl, že v roce 2013 došlo k modernizaci, pozná se to mj. podle tvaru pouzdra na straně kde jsou čepele ale prý tam jsou i další vylepšení. Pochopitelně bych chtěl novější model, tak to budu muset ještě ověřit... Pokud se nepletu, tohle by měl být starší model:
Ivan přiložený následující obrázek:
Sugre je super! Novejsi model ma vymenne brity z tvrdokovu na stipackach. LM Ti vyreklamuji i bez CZ kodu a jakehokoli dokladu. Staci jen vyplnit na www.leatherman.cz reklamacni formular, vytisknout a poslat s kudlou a adresu jejich showroomu. Reklamace se prakticky resi tak, ze ti poslou novy kus... To je ta vyhoda!
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Taky z toho mám strach že to bude pak doskrabane... Ale už ho neplanuji dal prodávat takže mi to vadit nebude.. Aspoň na něm budou vzpomínky ted mi psali že odesláno.. Pak napíšu jakou verzi mám.. Ale asi spíš tu starší.. Ale to mi zas tak nevadí
Zdar. Já mám již přes rok LEATHERMAN REBAR a naprostá spokojenost. Mám provedení v nerezu, výměnné břity s prima nylonovým pouzdrem. Není to sice všemocné nářadí ale jako nouzovka neocenitelná věc.
Někdo má auto, někdo moto.....já si zvolil BMW....aneb co má kola musí mít i modrou vrtuli(na kapotě)
BURE napsal:
Sugre je super! Novejsi model ma vymenne brity z tvrdokovu na stipackach. LM Ti vyreklamuji i bez CZ kodu a jakehokoli dokladu. Staci jen vyplnit na www.leatherman.cz reklamacni formular, vytisknout a poslat s kudlou a adresu jejich showroomu. Reklamace se prakticky resi tak, ze ti poslou novy kus... To je ta vyhoda!
OK, díky. Teď mi volali z jednoho obchodu, kde mají Surge za dobrou cenu, ale kde mají na stránkách foto staršího modelu. Fyzicky mají nový model s výměnným břitem kombinaček, ještě zjišťují, jestli adaptér na bity, který mají, je redukce z těch plochých na běžný 1/4" šestihran. Jestli ano, objednám to a 2 multifunkční Gerbery ve stavu nových nabídnu k prodeji, jeden v edici Bear Grills, druhý ten samý, ale ne v této edici. Tak kdyby měl někdo předběžný zájem...
Upravil Ivan dne 15.01.2016 13:02
Adaptér je skutečně na 1/4" bity a cokoliv s tímhle upnutím, čímž se možnosti dramatický rozšiřují (holt máme obchod s nářadím), navíc ty výměnné pilky. Takže objednáno - Surge.A jednání s www.nuz.cz bylo zatím velmi příjemné.
BURE napsal:
OK, díky. Teď mi volali z jednoho obchodu, kde mají Surge za dobrou cenu, ale kde mají na stránkách foto staršího modelu. Fyzicky mají nový model s výměnným břitem kombinaček, ještě zjišťují, jestli adaptér na bity, který mají, je redukce z těch plochých na běžný 1/4" šestihran. Jestli ano, objednám to a 2 multifunkční Gerbery ve stavu nových nabídnu k prodeji, jeden v edici Bear Grills, druhý ten samý, ale ne v této edici. Tak kdyby měl někdo předběžný zájem...
Za kolik tam mají ten Surge, prosím?
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Docela se mi líbí, že je možnost použít j jiné bity a nástroje než jen ty jejich placaté (ikdyž by jim to zvedlo tržby).. Fakt je vidět že si potrpí na kvalitu a dávají možnost své nástroje naplno využít
Jine bity pouzijes jen s jejich adapterem za petikilo, takze s tim kseftem to nebude tak spatny...
No s postovnym těžko! 450 je u me porad petikilo! Cumim na tyhle cingrlatka docela dlouho... Ty bity (sadu 21ks oboustranných) sezenes u nas za 700 i s postou. Vyhoda je, ze jsou krasne skladny. Nevyhoda je, ze material na nich je prumerny a nejdou koupit jednotlive, kdyz nahodou nejakej zku*vis... Na platicku s bity je napsano MADE IN TAIWAN. Patrioti z U.S.A. skratka a dobre nejsou, to co byvali...
Upravil BURE dne 16.01.2016 11:02
Jak jsem koukal na youtube, dost lidí si dělá ten adaptér z úplně obyčejného, zbroušením na plošku, cena 30 korun. Já si ho objednal, i s ním zaplatím 3200,- a to je stále dobrá cena za věc do kapsy, která zvládne skoro všechno, má výměnné standardní bity, pilky, oříšky z golasady a má 25 let záruku.
Já s poštou zaplatil 2300..uvidime jestli mi přijde ten novější nebo starší (o to mi až tak nejde) a jak píšeš není problém koupit klasické prodloužení a ubrousit (mám doma asi 4 tak to hned můžu vyzkoušet) popřípadě dělám na CNC takže můžu odfrezovat aby to bylo hezké a přesné
Magmar napsal:
Já s poštou zaplatil 2300..uvidime jestli mi přijde ten novější nebo starší (o to mi až tak nejde) a jak píšeš není problém koupit klasické prodloužení a ubrousit (mám doma asi 4 tak to hned můžu vyzkoušet) popřípadě dělám na CNC takže můžu odfrezovat aby to bylo hezké a přesné
kde si ho nasiel za tuto cenu?
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
přesně tak... byla to aukce na eBay.. podle toho co je tam napsane tak se jedna o zboží ktere bylo vraceno v té 14 denní lhůte.. takže nové.. jen nevim která verze to bude ale jak již jsem psal o to mi zase tak nejde jinak jedna se o černou verzi která se u nás prodává za 3tis a vic
Tohle je pro zajímavost náročnější test LT Surge, už jsem tu o něm psal. Nepřijde mi, že by mu dávali moc zabrat prací, i když také, ale určitě utrpěl shazováním z okna a přejížděním autem. Je zajímavé, že i přes některá poškození dostal výborné hodnocení, konkurence asi tolik nevydržela. Co si o tom myslíte?: https://www.youtu...LHgoppV_K8
Na jedné videorecenzi klipu na opasek jsem narazil i na "nedostatek". Když se klip nacvaknul a tlačilo se na něj u volného konce do stran, mírně se pootáčel i s rohovým krycím dílem pouzdra. Ten drží šroub, který drží multitool pohromadě, asi musí být utažen "tak akorát" a při tlaku na páce (=délka klipu), se díl pootočí (asi i díky ne 100% spasování sousedících dílů).