Kubrt napsal:
Aha,koukám jak pevně si stojíš za tím,co píšeš... až to musíš mazat... Nechci se s Tebou hádat a už vubec nemám za potřebí Tě konfrontovat,nestojíš mi za to.Jen by sis měl ale uvědomit,že by se taky někde,někdy mohlo stát,že Ti jedna přiletí a nebudeš ani tušit odkud to přijde.Ber to jako kamarádskou radu,né jako vyhrožování
jses proste cu*ak, na to se nic jineho napsat neda.
A je moc pekne videt v jakem prostredi se pohybujes.
vychladni puso
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Imho hezounku klídek a běž si dát tvou oblíbenou milku je good
Hicks je prostě Hicks a jinej nebude kdo ho nezná nepochopí,bude bojovat proti celému světu + všem.
Jenček,Kubrt + allantiHicksovéamatujte si podle něj má pravdu vždy jenom on + Aláh a je proto zbytečné se sním hádat přesvědčovat ho je to zbytečný a nekonečný story na foru.Až se sním setkáte na srazu u šopáku uvidíte,že se sním dá normálně bavit o útulku pro zvířata,sponzorovaných slepicích + o čemkoliv,protože na vše zná odpověd je to prostě brouk pytlík,atd,ale hlavně ne o ženských,protože imho podle topIQ 8kilaře gs je to snima ztráta času jako se bavit se všema komu je více jak 40
Docu:v jednom máš pravdu pokoru u něj nikdy nenajdeš vždy musí mít recht.
Hezkej večer tlustochu a vyper si konečně to zaolejovaný RP2 jako top managerovi ti to nesedne
ty jses ale voprsklej... kdybys nebyl furt zamatlanej od toho veprovyho, uz mas na krku fatwu
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ač teda musím uznat, že holka má můj respekt, asi si buď neuvědomovala co všechno by se ji mohlo samotné stát a zřejmě jí poháněla ryzí naivita, která ji dala křídla, jsem velice rád, že měla takové štěstí a vrátila se domů vcelku. A k tomu všemu nám dala příležitost se nad tím pobavit... a já se bavím nad příspěvky velice.
Všiml jsem si, že Hicks je tady asi sprosté slovo, ale já se nad jeho vyšším (nic proti méně slovně nadaným) způsobem vyjadřování, slovními ohyby a dobrou slovní zásobou hodně bavím :-D
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Doc napsal:
co jsem zde členem někde napsáno? Někdy jsem se tím chlubil? Nekdy jsem to (i nepřímo), dával najevo? Nikoli. To je rozdíl mezi námi dvěma.
hele Doci to delas vzdycky ze vystrilis veskerou munici tak nejak mimo?
ja jsem pro ilustraci uvadel, ze ve 20ti kdekdo, TEDY I JA, pacha lecjake vykony a v TOM KONTEXTU ten jeji vykon proste nijak extra myslim nevycuhuje.
v tom je Tvůj problém
Tvoje !ilustrace "OPĚT" ilustrovala Tebe, náhoda?
Ty jsi nepsal KDEKDO, Ty jsi napsal HICKS
kdybys skromněji a stručněji napsal, že ve 20ti kdekdo pacha lecjake vykony a ten jeji vykon proste nijak extra myslim nevycuhuje a ani se NEzmiňoval o sobě, možná by to vyznělo úplně jinak, co myslíš?
Pozor na EGO, někdy se bere dopředu víc než je zdrávo a předbíhá Tě
hicks napsal:
Doc napsal:
kurnik Doci... nejses uz na ty fora trochu starej?
Tak to nevím, zatím mě z žádnýho nevyhodili, ani pro věk, ani z jiného důvodu.
Teď, jen co se oklepu z tý rakoviny, možná mi srazej dvacel let za odolnej organismus tak se zase vejdu lépe...
hicks napsal:
Doc napsal:
kurňa chlapi obětujte se někdo a dejmu mu svoji dceru!!!!!
myslis, ze na mne jako 2 baby budou mit pozitivni vychovnej efekt?
to je nazor do pranice
mnóó´, já se bojím, že ta dosavadní Ti nedělá to správné ranní zrcadlo:
"Řekni, kdo je na celém světě nejchytřejší?"
"Řekni, kdo má ve všem pravdu:"
"Řekni, která motorka je nejlepší:"
"Řekni, kdo umí nejlépe řídit?"
"Řekni, kdo je nejkrásnější?"
a ona místo pravdy Ti dělá jenom Tvůj stín a Tvoji ozvěnu:
"Ty, Ty, pořád jen Ty a 800GS a Ty a jenom Ty jste nejlepší!"
já bych si představoval takovou mladou vjetrníkovou (jestli taková existuje),
jak by Ti odpovídala:
"Jó, jseš docela dobrej, ale táta to klopí víc, ale vaděj mu válce, má je tam pro bezpečnost, aby to nepřeháněl"
"Ale táta má 1200 a myslím že mamka sedí pohodlněji než já na týhle vysoký koze, proč to má tak vysokou prdelku, když stejně opravdový enduro neděláš, jen se tak tváříš?!?"
"Ale táta byl v Tvým věku rozumnější a moudřejší a pokornější a to se mi líbí víc!"
Upravil Doc dne 25.08.2012 07:04
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
hele Doci... na mne nejvic plati chytrej, ferovej diskuter s prehledem.
tim naprostym a nepochopitelnym uletem s Jelitrnikem jsi prave dokazal, ze jim ani omylem nejses.
ja chapu, ze si s Vjetr rozumite napr v nazorech na Islam (oba jste celkem islamofni, ze), ale jeste nez zacnes mit kecy na mne, zamet si pred vlastnim prahem.
a za dalsi.. mas plnou hubu tolerance, ale abys toleroval muj jinej nazor na tu holcinu a hromadu veci, to ne.
jses groteskni, ale to tak trochu naivni pravdolaskari obcas byvaji. chces toleranci, ale sam ji moc nenabizis.
Upravil hicks dne 25.08.2012 08:17
17 cm
a za dalsi.. mas plnou hubu tolerance, ale abys toleroval muj jinej nazor na tu holcinu a hromadu veci, to ne.
.
tady mi krivdis, naopak, napsal jsem Ti priklad, jak bys byval vyjadril svuj nazor (jiny, odlisny a bude tolerovan), aniz se budes rozkecavat opet o sobe a svych uspesich. Mas to o kousek vys znovu si to precti, dokonce je to od zacatku v boldu, abys to neprehlédl
skoda ze nerozumis legraci, asi jsem mel pro vetsi nazornost za tou vjetrnikovou dcerou pridat alespon 3 smejici se emoticony, aby Ti to doslo snaz, a zrovna vjetrnika jsem vybral prave z toho duvodu (legracniho), ze se do sebe vzdycky postuchujete ohledne motorek
no nic, nic ve zlem, nechame to tady, ja v podstate rekl co jsem chtel a jestli i Ty, tak toho nechame nez to vyboci z mezi debat do osobniho napadani
treba se neumim dobre vyjadrovat nebo to nepada na urodnou pudu nebo nevim, zvedam hledi a opoustim pole
vyresime to treba nekdy pri pivu
Upravil Doc dne 25.08.2012 09:14
Ahoj Hicksi,
Když jsem si z jara koupil 8kilo a napsal na tohle forum, byl jsi první, kdo mi poradil a já si říkal, jaký jsi super kluk. Postupem času, po čtení tvých příspěvků ale musím měnit svůj názor. Tvoje JÁ už přerůstá hranice snesitelnosti a nediv se,že většina lidí na foru má z tebe fobii nebo legraci. Tvoje vyjadřovací schopnosti s používáním cizích slov na českém foru (s použitím slovníku to dokáže každý ****) a urážení ostatních mi nepřijde adekvátní slušného, vzdělaného člověka.Přijeď na třpytkaření, dáme řeč a třeba změním názor . Mě je už 67 , procestoval jsem 114 zemí ,autem, stopem a na motce, leckde jsem se domluvil, tak věřím, že se domluvíme i my dva. „karel loprais „
KUKY se vrací
KUKY napsal:
Ahoj Hicksi,
Když jsem si z jara koupil 8kilo a napsal na tohle forum, byl jsi první, kdo mi poradil a já si říkal, jaký jsi super kluk. Postupem času, po čtení tvých příspěvků ale musím měnit svůj názor. Tvoje JÁ už přerůstá hranice snesitelnosti a nediv se,že většina lidí na foru má z tebe fobii nebo legraci. Tvoje vyjadřovací schopnosti s používáním cizích slov na českém foru (s použitím slovníku to dokáže každý ****) a urážení ostatních mi nepřijde adekvátní slušného, vzdělaného člověka.Přijeď na třpytkaření, dáme řeč a třeba změním názor . Mě je už 67 , procestoval jsem 114 zemí ,autem, stopem a na motce, leckde jsem se domluvil, tak věřím, že se domluvíme i my dva. „karel loprais „
tak to moment, ja samozrejme JSEM super kluk
ja chapu, ze jsi uz neco zazil, ale nevim, jestli znas historii tohohle fora. Ja tu mam stabilni fanklub tak 10, 15 lidi, ktery se vetsinou sleze do jakekoli flame, ktere se ucastnim. Jako rozenej pacifista jsem samozrejme do tech hadek temer vzdy nasilne vtazen
Ono kdyz se treba takovej Jencek priplete do 30ty hadky z rade a pokazdy ma kecy (aniz bych si ho ja jako prvni vsimal), jsem zvedavej, co bys mu napsal.
Krom toho jest velmi doporuceno nebrat moje prispevky uplne vazne... vzdyt je to prece forum a drsnej humor a rejoani tu bylo vzdycky ...
17 cm
Doc napsal:
tady mi krivdis, naopak, napsal jsem Ti priklad, jak bys byval vyjadril svuj nazor (jiny, odlisny a bude tolerovan), aniz se budes rozkecavat opet o sobe a svych uspesich. Mas to o kousek vys znovu si to precti, dokonce je to od zacatku v boldu, abys to neprehlédl
ta puvodni citace asi byla trochu obtizneji pochopitelna, a mohl jsem ji asinapsat jinak.
kazdopadne v pricipu jsem chtel rict, ze ten trip te holciny podle mne nijak extra nevybocuje z toho, co 20ti leti lide delaji. a uvadel jsem svuj vlastni pripad, ze dokonce i Hix byl v tom veku dost aktivni a tak nejak to povazuju za ca normalni.
Je fakt, ze nevim, jakasoucasna generace 20ti letejch je... ale my jsme byli myslim celkem od rany.
20 jepodle mne uz docela.. dustojnej... vek.... zvlast na babu
---
a to nemluvim o tom, ze na rizikovy chovani jsou nase.. + slovensky, ukrajinsky, polsky, rusky holky expertky.
ono staci jet ve 20ti casto s mizerou jazykovou vybavou jako au-pair, nebo podobny gatarbeiter k nejakym dostmoznauchylum do UK, Statu, Novy zeland apod.
Ja se v tomhle za nase zensky fakt docela stydim... nasim exportem totiz vetsinou (dobre, zlepsuje se to) neni vzdelana a kvalifikovana pracovni sila.. jsou to pokojske, delnici na stavbach, upinaci motorek na lodich a au-pair, co pravidelne kouri mistnim .....
mam sestru ve Skotlandu a cesky tam maji fakt dost otresnou povest... snad jedine pozitivni, ze Polky jsou udajne jeste horsi.
takze jak rikam... holka ma bod, ale celkove z toho vsechno... a to i v celkovem kontextu, mam proste dost rozpacitej dojem.
jedna vec je neco opavdu umet, druha hrat ruskou ruletu.
17 cm
Tlustochu a jak začínala tvoje ségra v Scotlandu asi taky u fritůry v Kfc nebo si hned narazila bohatého skota
Víš proč tam ty naše mladé holky jezdí.taky třeba,že mají v Kolíně v tescu 8000kč netto a třeba,chtějí změnit svou situaci naučit se jazyk poznat jinej kraj,takže neházej všechny do jednoho pytle.
Přijed v pátek na třpytku,koupím ti jahodovej juice, už se na tebe těším,jo a vem si nějakej jinej svetr než ten tlustej proužkatej,v jiném jsem tě letos ještě neviděl
Nevím jestli je to téma v prvním příspěvku to o co tu jde. Ale za mě je to celkem slušný výkon. Nečetl jsem její komentář, takže pokud se tam vysloveně nechvástá (ale i na to by měla asi trošku nárok) tak zvedám palec. Je to slušný výkon, opravdu myslím že není moc žen které takto vyrazí. A to atˇ už je všude kolem 112 a internet.
Ten zbytek mi vykouzlil ůsměv. Hicks není v pořádku, ale každý máme nějaký zádrhel. On prostě tenhle, potřeuje bojovat a naučil se i vítězit...po svém. Prostě se dosadí do pozice vítěze. Možná něco z mládí, starší sourozenci, šikana ve škole, nezájem holek..kdo ví.
Tadyhle bych to viděl na ty holky.
Je od vás pěkné že se učastníte jeho virtualního světa, a pomáháte mu v něm najít kousek štěstí. Jsou totiž mnohem horší varianty jak všem ukázat (se) a bohužel ne vždy virtuální.
Waltr napsal:
Nevím jestli je to téma v prvním příspěvku to o co tu jde. Ale za mě je to celkem slušný výkon. Nečetl jsem její komentář, takže pokud se tam vysloveně nechvástá (ale i na to by měla asi trošku nárok) tak zvedám palec. Je to slušný výkon, opravdu myslím že není moc žen které takto vyrazí. A to atˇ už je všude kolem 112 a internet.
Ten zbytek mi vykouzlil ůsměv. Hicks není v pořádku, ale každý máme nějaký zádrhel. On prostě tenhle, potřeuje bojovat a naučil se i vítězit...po svém. Prostě se dosadí do pozice vítěze. Možná něco z mládí, starší sourozenci, šikana ve škole, nezájem holek..kdo ví.
Tadyhle bych to viděl na ty holky.
Je od vás pěkné že se učastníte jeho virtualního světa, a pomáháte mu v něm najít kousek štěstí. Jsou totiž mnohem horší varianty jak všem ukázat (se) a bohužel ne vždy virtuální.
Waltre chtel jsem ti napsa delsi odsavec, ale prejdu rovnou k veci.
jses taky cu.rak.
jses cu.rak proto, ze si vicemene pokazdy prihodis jak je nekde nejaka rezba se mnou... tomu se dokonce rika podvratactvi.
jses cu.rak protoze vytahujes tak ****ni argumenty jako baby, coz je navic zrovna tema, o ktery jsem zatim taknejak nemel nouzi ale vetsina z nich by si o hlupaka s minimalnim rozhledem a povahou ratlika neoprela ani kolobezku.
jses cu.rak protoze teoretizujes o naprostejch nesmyslech o kterych nemas ani paru
a naposledy
jses cu.rak protoze jsi porusil primeri mezi nama.
takze.. na.er si... a venuj se radeji samohane nad fotkou nejaky pekny jihopsoncky ovecky... jde ti to urcite o dost lip, nez rozumovani na foru
Upravil hicks dne 25.08.2012 18:26
17 cm
Bob napsal:
Tlustochu a jak začínala tvoje ségra v Scotlandu asi taky u fritůry v Kfc nebo si hned narazila bohatého skota
Víš proč tam ty naše mladé holky jezdí.taky třeba,že mají v Kolíně v tescu 8000kč netto a třeba,chtějí změnit svou situaci naučit se jazyk poznat jinej kraj,takže neházej všechny do jednoho pytle.
Přijed v pátek na třpytku,koupím ti jahodovej juice, už se na tebe těším,jo a vem si nějakej jinej svetr než ten tlustej proužkatej,v jiném jsem tě letos ještě neviděl
Bobe kazdej nemusi zacinat v KFCcku, kazdopadne segra tam byla na skole.
jinak o cem chces se chces bavit? tebe snad zajima nejaky tema pro chytry kluky?
17 cm
Kdyz ty s Waltrem zacnete filozofovat, to by snad kazdej byl v tu chvili radsi Breivikem
17 cm
ja myslim, ze bu se to vlakno melo zamknout, nejak to preteka pres hranice,
H zacinas byt vulgarni a to je skoda
Upravil Doc dne 25.08.2012 18:52
Ja se musim smat tady to vypada jak na dikuzi na seznamu. Muj nazor je ze ted ji plno lidi rika jaka je borka ale.kdyby se ji neco stalo tak zas budou psat ze byla blba a nemel sama jezdit. Za me jo dobry ale co ze bych z toho padal tak to ne.