Opět chvála na Milana, byl jsem teď u něho dvakrát jednou na výměnu tlumičů Wilbers a nyní na velkém servisu. Naprostá spokojenost, mám úplně jinou motorku - jako novou
Velké díky Mildovi,v září servis a seřízení a zjištěné špatné lanka,plyn a sitič,dnes provedena výměna a seřízení, nádhera, úplně jiný stroj,Milda zabodoval a bylo to na počkání,Mildo velké díky
Přidávám se k veliké pochvale a šikovnosti Milana - domluvil jsem u něj servis kamarádovi pro jeho motorku 1200GS a naprostá spokojenost. Sice kamarád byl nejdříve smutný z toho, co je na té motorce po zásahu u Trsáků jinak, ale Milan je poctivý, udělal domluvený velký servis a i věci navíc, jako nápravu po Trsákách. Takže kamarád velice spokojený, že se našel servisák Servisák, který pracuje poctivě a může se mu dívat pod ruce při jeho práci.
Takže za nás veliká pochvala pro Milana. Ondra
Upravil maser dne 19.04.2020 09:14
Milana znám od kolegy potřeboval jsem radu a servis, Milan myslím si rád, bez zbytečných keců dohodnul čas kdy mám přijet, pomohl, zkontroloval a poradil a hned na počkání. Veliký dík, Milan je jeden z důvodů, proč jsem se vrátil k BMW. Pokud budeš mít cestu kolem českého ráje, zvu tě na oběd... ????
Moje bramborka se rozhodla, že se bude hádat a vypadalo to jako když se ten motor chce rozpadnout, hádal se, chcípal, dusil, střílel, kouřil ....
Zavolal jsem Milanovi a i přes to, že byla neděle a doba oběda tak mne nejenom neposlal do (_!_) , ale vyslechl mě a asi jsem zněl hodně zoufale, protože mi řekl abych dorazil. Měl jsem to k němu z motosrazu cca 180km. Přijel jsem vyměnil svíčky i obě cívky sladil válce a ještě mi uvařil kafe. Pokud jsem to ještě neřekl ... v NEDĚLI ...
Takže Milane, ještě jednou velké díky
Máš u mě pivo a panáka či tři, až se někde potkáme na srazu
Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992
Sniper napsal:
Pánové musím se podělit o svojí dnešní zkušenost.
Moje bramborka se rozhodla, že se bude hádat a vypadalo to jako když se ten motor chce rozpadnout, hádal se, chcípal, dusil, střílel, kouřil ....
Zavolal jsem Milanovi a i přes to, že byla neděle a doba oběda tak mne nejenom neposlal do (_!_) , ale vyslechl mě a asi jsem zněl hodně zoufale, protože mi řekl abych dorazil. Měl jsem to k němu z motosrazu cca 180km. Přijel jsem vyměnil svíčky i obě cívky sladil válce a ještě mi uvařil kafe. Pokud jsem to ještě neřekl ... v NEDĚLI ...
Takže Milane, ještě jednou velké díky
Máš u mě pivo a panáka či tři, až se někde potkáme na srazu
Jako vždycky nikoho neodmítne i když permanetně nestíhá a má toho strašně moc,telefon drnčí pořád Maruška musí mít nervy ze zlata,kdokoliv kdykoliv zavolá vždy se snaží pomoc,poradit za mě + všechny ostatní velké díky Mildo
Aby to nebylo líto i ostatním vždy poradil a díly vždy dodal včas BmwGsa Adv1.s.r.o
100% spokojenost s dodávkou ND + komunikace Ondráš Mariánek Bmw Renocar
Vždy poradí a Bmw dobře oservisuje moravská legenda Toník to je náš Servisák ve Venóšlandu
Spokojení budete u David Gruber motorrad slušnej mladej kluk zapálenej do Bmw okolí Brna když Toník také permanetně nestíhá jedte tam.
Nemůžu zapomenou ani na Motomantech.
No a nakonec legenda se zlatýma rukama,ale ten má snad rozebranou motorku i u paní v kuchyni je Ivan Čech Čechi pan machr s velkým M.Díky Ivane
Jo a ještě bych zapoměl a on by mě to až se potkáme vyčítal legendární kafesrumem Bohumil z Vetéřova,ale tem ná rád moto max do 1150 GS a to do 2002 jak říká bez posilovača
Všem těmto jmenovaným mockrát dík za spolupráci rady pomoc všem co to potřebují.
ale má pravdu Bob jeden.. Milan servisák je určitě jeden z těch asi tří-čtyř dobrejch v Praze. Sám s ním konzultuju a jak píšeš - vždy ochotně poradí.. kdykoli.. Tonda určitě nejlepší ve východní části republiky, Cechi jakbysmet!! Honza Žlábek a na západě TomR1 - Tomáš Gregor. V Přelouči - Štěpánově Láďa Dokonal - Dolamoto.. Je dobře že to zlatý jádro je pořád stejný..
ale má pravdu Bob jeden.. Milan servisák je určitě jeden z těch asi tří-čtyř dobrejch v Praze. Sám s ním konzultuju a jak píšeš - vždy ochotně poradí.. kdykoli.. Tonda určitě nejlepší ve východní části republiky, Cechi jakbysmet!! Honza Žlábek a na západě TomR1 - Tomáš Gregor. V Přelouči - Štěpánově Láďa Dokonal - Dolamoto.. Je dobře že to zlatý jádro je pořád stejný..
Joooo, Slávek ve Štěpánově je dobrej, i Poldik co u něj dělá, ale jsou zasekaný až to hezký není...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Joooo, Slávek ve Štěpánově je dobrej, i Poldik co u něj dělá, ale jsou zasekaný až to hezký není...
Moc se omlouvám Tomášovi ze západu 100km na dálnici D5 Blatnicešikula no a jako každej šikula je tak bussy,že už raději Bmw nechce vidět,zkrátka nestíhá.
Toho Ládu ze Štěpánova neznám,ale je dobrý mít takové lidi s echt gold rukama k Bmw Motorrad
tak super ta tipy ... mohu si házet kostkou kam dorazit
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
tak super ta tipy ... mohu si házet kostkou kam dorazit
No, spíš kdo bude mít čas Teď v sezóně by je lidi zdrali z kůže.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak já jen doufám, že je zas tolik nebudu potřebovat, nic proti nikomu nemám , je jen dobré vědět, kam se otočit,když bude třeba.
Tak sice jsem urgentně nepotřeboval pomoci, ale ráno jsem napsal smsku a poslal foto co to má být, tel. rozhovor jsem nechtěl, jelikož jsem nevěděl zda mám tím problémem Milana otravovat. a světe div se, hned odezva...opravdu čumím a smekám tím to přístupem.