Hele když je u toho Rudovýho actionpro sd21 napsáno, že to umí 60 fps v 1080i ( ne 1080p) to co znamená?
viz: Sportovní Full HD kamera SD21 PRO patří k absolutní špičce mezi sportovními kamerami, tvarem připomíná úspěšnou Gopro Hero 2, jíž je rovnoceným konkurentem ve všech ohledech. SD21 využívá nevýkonnější chipset na trhu Ambarella A5. snímková frekvence až 120fps (60 fps - 1080i)
Nějak tomu laicky nerozumím.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Je to vcetne dvou nalepovacich drzaku,ten prohlej se lepi na helmu.Doobjednal jsem origo drzak na riditka+drzak na stativ. Ted resim kartu ale sem z toho jelen, mela by to byt SDHC 64 GB max a Clase 10.
Puvodne(dnes po porade s drahou polovickou) sem chtel tu edici Black ale bude az pristi mesic a prodejce rikal ze video kvalitou u te white a silver vyjde +- na stejno,tak sem vzal tuwhite
Upravil LukyGs dne 14.11.2012 13:39
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
swat napsal:
Hele když je u toho Rudovýho actionpro sd21 napsáno, že to umí 60 fps v 1080i ( ne 1080p) to co znamená?
viz: Sportovní Full HD kamera SD21 PRO patří k absolutní špičce mezi sportovními kamerami, tvarem připomíná úspěšnou Gopro Hero 2, jíž je rovnoceným konkurentem ve všech ohledech. SD21 využívá nevýkonnější chipset na trhu Ambarella A5. snímková frekvence až 120fps (60 fps - 1080i)
Nějak tomu laicky nerozumím.
Z Wikiny
1080p je soubor HDTV videorežimů s vysokým rozlišením, tzv. FullHD, které jsou charakterizovány 1080 horizontálními (vodorovnými) liniemi vertikálního (svislého) rozlišení a progresivním scanem, což znamená, že obraz není prokládaný, jako v případě klasického 1080i zobrazení. Označení předpokládá širokoúhlý poměr 16:9, z kterého plyne rozlišení 1920 × 1080 (2.1 megapixelů).
V některých případech odkazují označení jako Full HD či 1080p na schopnost přijímat 1080p signál a zobrazovat ho v původním rozlišení min. 1080 čar, stejně jako na schopnost zvětšení obsahu o menším rozlišení na 1080p. HD ready certifikační logo společnosti DIGITALEUROPE u certifikovaných TV sestav vyžaduje podporu formátů 1080p24, 1080p50, a 1080p60 a krom jiných požadavků také původní rozlišení 1920×1080 pixelů. Počet snímků za sekundu je definován v názvu, za písmenem „p“ - tzn. 1080p30 přehrává 30 progresivních snímků za sekundu.
tohle je podle me video od RUDY -YouTube Video
Upravil swat dne 14.11.2012 16:15
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
jen sem myslel ze tam das i to video z patku z toho sjezdu dolu co sem videl tak je tam jen ten sjezd z GOPRO, jinak pekne video
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
jen sem myslel ze tam das i to video z patku z toho sjezdu dolu co sem videl tak je tam jen ten sjezd z GOPRO, jinak pekne video
Z pátku jsem bohužel našel jenom krátké sekvence. Jako na potvoru se mi v tom sjezdu vybila baterka a druhý zdroj byl na Radarce. Točilo to jenom v krátkých oknech cca 5 sekund, to jsem zjistil až doma.
Joe chcem sa opytat docital som sa ze ta tvoja kamerka Actionpro SD21 Pro ma vstavny G senzor ktory sa da vyuzit na automaticke zapnutie a vyp kamery ked to 3 min stoji sa to samo vypne a ked sa znovu pohnes tak sa to o tie 3 min vrati a automaticky nahrava funguje to ? alebo je to nejake extra prislusenstvo dik
Jakou kartu a jaké velikosti koupit do Go Pro 3? 32GB nebo 64GB, samozřejmost je klase 10. Těch 64 GB je dost málo, a z těch 32 GB mám strach že se na ní moc nevejde
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
bubocbr napsal:
Joe chcem sa opytat docital som sa ze ta tvoja kamerka Actionpro SD21 Pro ma vstavny G senzor ktory sa da vyuzit na automaticke zapnutie a vyp kamery ked to 3 min stoji sa to samo vypne a ked sa znovu pohnes tak sa to o tie 3 min vrati a automaticky nahrava funguje to ? alebo je to nejake extra prislusenstvo dik
Jsi mne docela překvapil. Podrobný návod k obsluze v česštině je na stránkách Cel-tec. Podívám se zítra. Ještě jsem neodhalil všechny vymoženosti.
LukyGs napsal:
V jakém programu stříháš video aby to bylo co nejlepší
To nechtěj ani vědět... Momentálně migruju na Mac, tak momentálně v ničem, ale budu to muset taky řešit.
Ale pro Win zkus třeba Sony Vegas Pro, ten mi přišel docela fajn na ovládání a umožní ti stáhnout Trialku asi na měsíc. Pro kvalitu videa ja asi zásadní kvalita kompresoru při renderu. Bohužel to je ruku v ruce o ceně. Kvalitní sw je RANEC.