Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 5 z 21:   1  ...  2    3    4    5    6    7    8  ...  21  

Volby 2012
vevis
Přidané 17.10.2012 00:07

Moderátor
Registrace: 05.03.08
LukyGs napsal:
Nevěděl jsem že je schvalování zvěrstev to že je volí. je to už dvacet let co se toto dělo, nemůžete to nechat spát a žít realitou? Jedna věc jsou zvěrstva a s těma nemusí člověk souhlasit a volí je k vůli jejich nynější politice? Jejich programu?

Už nebo teprve?helpless
A neznam jejich program ze 48.roku,ale verim,ze mohl byt taky pekny.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

LukyGs
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 00:11

Registrace: 25.08.11
vevis napsal:
LukyGs napsal:
Neříkám že nedělali takový věci.
Na druhou stranu je volí dost těch ročníků který je vyžrali nejvíc tak to asi něčím museli vyvážit. Beru že ti kterým se to dělo je dost a mají jich plnej žaludek ale psát o někom že pokud volí někoho kdo je proti mýmu přesvědčení že je guma?
Jinak, můj strejda taky seděl za komančů. Ožral se a přejel ještěrkou chlapa, jak po třech letech vylez tak pak taky rozhlašoval že to bylo k vůli tomu že se nelíbil komunistům.

Dobre,tak ne guma,ale treba naivni,hloupy nebo tak nejak.Na druhou stranu jsem mohl pouzit i horsi slovo.
Jak pise Kaca,proc KSC,vzdyt treba ta Piratska strana je dobrej napad.Po revoluci taky tusim existovala Strana pratel piva.

Ona je i pirátská strana? Grin

Teď vážně, nemám rád když někdo nadává nebo někoho uráží k vůli jinýmu politickýmu přesvědčení. To se pak bloknu a jdu do krve a tady sou ty případy v hojné míře. Dobře, dělali svinstva ale byl jsi někdy mezi normálními lidmi kteří si přejou zpátky komunisty a s klidem ti řeknou že raději budou stát frontu na banány než frontu na pracáku?
Pořád jsou volby sna o tom kterej program které strany mi vyhovuje nejvíc a tu jdu volit. To že zrovna komanči mají program kterej se líbý hodně lidem a některým je to trnem v oku a hned vytahujou zvěrstva 20let starý je u mě dětinské jelikož každý soudný člověk musí uznat že to co se dělo tenkrát tak už se po prožité demokracii opakovat nedá!!
Ještě bych jen dodal že třebas já osobně neznám nikoho kdo by to za komančů odnes stejně jak tvá rodina.
http://www.zednic...
http://luky2.rajc...

www.zednictvilukas.cz
LukyGs
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 00:13

vevis napsal:
LukyGs napsal:
Nevěděl jsem že je schvalování zvěrstev to že je volí. je to už dvacet let co se toto dělo, nemůžete to nechat spát a žít realitou? Jedna věc jsou zvěrstva a s těma nemusí člověk souhlasit a volí je k vůli jejich nynější politice? Jejich programu?

Už nebo teprve?helpless

Vevisi ty si ale zarputilej antikomunista annoy
Žijeme v roce 2012 tak snad program z tohoto roku né?
Upravil LukyGs dne 17.10.2012 00:17

www.zednictvilukas.cz
vevis
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 00:17

Moderátor
Hele a ty, jako myslim si uspesnej podnikatel nebo zivnostnik,s fungujici firmou si vazne myslis,ze se za vlady komunistu budes mit lepe?

vevis
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 00:24

Moderátor
LukyGs napsal:
vevis napsal:
LukyGs napsal:

Už nebo teprve?helpless

Vevisi ty si ale zarputilej antikomunista annoy
Žijeme v roce 2012 tak snad program z tohoto roku né?

Ver tomu,ze zas tak zarputilej nejsem a ta rodina prece jen nebyla uz tak moje blizka rodina.Prece jenom to byli prastrejdove,ktere jsem videl parkrat v zivote.Neco jineho je,kdyz ti zavrou tatu.Takze bych nerad,aby to vypadalo,ze konkretne ja se cejtim nejvic ublizenej.Spis jde o princip.
Taky dokazu uznat,ze komunisti nedelali vsechno spatne,ale neverim jim a nikdy nebudu.Vzdyt pokud vim,tak se od tech zlocinu dnesni KSC nikdy uplne nedistancovala,neomluvila atd.A Grebenicek je tam asi taky porad.helpless

swat
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 00:30

Registrace: 18.03.07
Je vidět že přišla zima......už aby bylo to jaro, snad vás to tlachání tady přestane bavit a budeme řešit jestli ma zetor malý péro a jestli je lepší ktm nebo bmw pray
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis Smile

stepan
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 00:31

Registrace: 05.06.07
LukyGs napsal:
Pořád jsou volby snad o tom kterej program které strany mi vyhovuje nejvíc a tu jdu volit.

Bože, jestli věříš na program, tak jsi stejně naivní, jako Stalin, když podepisoval Pakt Ribbentrop-Molotov

http://kouzelnyzivot.cz
LukyGs
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 00:36

vevis napsal:
Hele a ty, jako myslim si uspesnej podnikatel nebo zivnostnik,s fungujici firmou si vazne myslis,ze se za vlady komunistu budes mit lepe?

Hele a to si vážně myslíš že jako podnikatel a fungující živnostník se budu mít lépe s touto vládou která nám poslední dobou například ve stavařině jen háže klacky pod nohy i zvyšováním sazeb DPH. Myslíš že se to neodráží na zakázkách jak lidi urputně šetří? Vídám to dnes a deně a je to hnus, né protože by lidi nechtěli ale spousta jich je na hraně s financema. Když si vzpomenu že třeba před třemi lety jsme dělali zakázky ročně v objemu cca 6-8mil. a dnes je to polovina díky krizi a díky vládě která neustále jen zdražuje a pak se to logicky promítne u zákazníků i u nás živnostníků. Kde sou ty doby kdy jsme dávali třeba vanu od ravaku za 100tis. a zákazník byl spokojený.
Pořád jsem zastáncem toho a osobně si myslím že ani komunisti a ani VV nebo TOP09 nebo jakákoliv jiná strana už víc tuhle zemi podělat nemůže.
Stojím si i za tím že zřejmě váš panický strach z komunistů nebo nenávist vás zbytečně zaslepuje. Ruku na srdce, to si opravdu myslíš že kdyby se dostali k moci komanči že udělají převrat o 180° a bude tady 45rok?
Upravil LukyGs dne 17.10.2012 00:49

www.zednictvilukas.cz
LukyGs
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 00:37

swat napsal:
Je vidět že přišla zima......už aby bylo to jaro, snad vás to tlachání tady přestane bavit a budeme řešit jestli ma zetor malý péro a jestli je lepší ktm nebo bmw pray

Von má Zetor malý péro? Tý vado, hned to pošlu dál Grin

A to druhý je snad jasný ne? Samo že BMW
Upravil LukyGs dne 17.10.2012 00:40

www.zednictvilukas.cz
LukyGs
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 00:38

stepan napsal:
LukyGs napsal:
Pořád jsou volby snad o tom kterej program které strany mi vyhovuje nejvíc a tu jdu volit.

Bože, jestli věříš na program, tak jsi stejně naivní, jako Stalin, když podepisoval Pakt Ribbentrop-Molotov

Tak já jsem velkej optimista že jo. Já na ten program věřím a podle čeho vybíráš ty? To taháš sirky a když padne kratší tak jdeš do ODS? Smile

www.zednictvilukas.cz
stepan
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 00:43

Registrace: 05.06.07
LukyGs napsal:
stepan napsal:
LukyGs napsal:

Tak já jsem velkej optimista že jo. Já na ten program věřím a podle čeho vybíráš ty? To taháš sirky a když padne kratší tak jdeš do ODS? Smile

Už jsi někdy viděl, že by nějaká strana nezměnila po volbách svůj program?
Snažím se volit spíše napravo, a naposled jsem volil malou stranu, která nedostala ani 1%, protestní hlas jsem dal a komunisty jsem kvůli tomu volit nemusel.

http://kouzelnyzivot.cz
LukyGs
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 00:54

stepan napsal:
LukyGs napsal:
stepan napsal:
LukyGs napsal:

Už jsi někdy viděl, že by nějaká strana nezměnila po volbách svůj program?
Snažím se volit spíše napravo, a naposled jsem volil malou stranu, která nedostala ani 1%, protestní hlas jsem dal a komunisty jsem kvůli tomu volit nemusel.

Zatím ho ještě ani jedna nedodržela a více méně se odklání od roviny slibů. Nejvíce mi připadá poslední dobou odkloněná od slibů ODS.
U komunistů se mi líbí že maj v programu podporu mladých rodin, zatímco je nynější vláda ruinuje.
PS. nevolil jsem už tři roky nikoho protože jsem byl pokaždé o volbách v práci Grin
Upravil LukyGs dne 17.10.2012 00:56

www.zednictvilukas.cz
3axap
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 06:15

Registrace: 23.01.10
LukyGs napsal:
Tadle debata je fakt výživná a celá o hov.ě. Já bohužel volit nestihl jelikož jsem byl v práci ale kdybych šel tak bych dal hlas třebas na truc komunistům.
Pěkně tady rozepisujete velký zla který komunisti dělali a přitom hodně z vás je snad ani pořádně nezažilo protože chodili do školy a starosti dospělých jak už to v tomto věku bývá nám všem byli tenkrát někde.
Pořád se tu omílají zákazy a znárodňování atd., jistě, komunisti nebyli značka ideál ale to už je snad dávno pryč nebo ne? Komunisti "bídáci" znárodňovali a nynější čurá.i "vláda" zase pěkně rozkrádá nakradené a rozdává viz. vratky církvi atd. a přitom církev je největší zloděj a zabiják v lidské historii a zabavovala majetek jak se jí chtělo a nikdo tady nad tím ani nehlesne.
To jste vážně tak naivní a myslíte si že i kdyby se komunisti dostali do čela že by se něco z toho co se tu o komunistech píše mohlo zase s komunisty vrátit zpátky?! Myslím že asi těžko a v podstatě víc zdemolovat a rozkrást tento stát už snad ani nikdo nemůže protože ti co byli cinkat klíčema a prosadili slavnou ODS tak dosadili na vrch největšího lupiče kterej dostal tuto zem spolu s ČSSD rychle do sraček.
Teď ať se dostane do čela kdo chce tak stejně ponese břímě těch co tak velkoryse rozhazovali a bude nepopulární jelikož je potřeba začít vyrovnávat deficit a to bez nepopulárních kroků nepůjde, nelíbí se mi to ale je to bohužel nutné.

thumbs upDoufám že si to i Bluesberry přečte pozorně a snad to i pochopíSmilea přestane vypisovat o tom co bylo,pro všechny je důležitější co je a bude.

3axap
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 06:22

vevis napsal:
Jo a ty strejdove se oba vratili a dozili se docela vysokeho veku.Jednoho pamatuju dobre,neni to tak dlouho co umrel,bylo mu dost pres 80.A ten tata od tety se ve vezeni naucil nemecky a anglicky.Ono jako politickej vezen jsi se vetsinou octnul mezi dost chytrejma lidma.Takze vlastne proc to mit tem komunistum za zle.Treba ty lidi zavirali pro jejich dobro.hmm!

clapthumbs upVevisi,začínáš se mi líbit....

bluesbery
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 07:09

Registrace: 01.06.08
LukyGs napsal:
[quoteNevěděl jsem že je schvalování zvěrstev to že je volí. je to už dvacet let co se toto dělo, nemůžete to nechat spát a žít realitou? Jedna věc jsou zvěrstva a s těma nemusí člověk souhlasit a volí je k vůli jejich nynější politice? Jejich programu?

Zkus si dohledat, co vše komunisti před nástupem k moci nejen že nesplnili, ale přímo své sliby otočili proti svým oponentům.. A protože se nikdy neoprostili od své ideologie, nemám chuť se znovu přesvědčit na vlastní kůži (a na dalších 40 let), že až se dostanou k moci (snad k tomu nikdy nedojde), zase se všemi co s nimi nesouhlasí, zatočí..
Komunisti potřebovali mít lidi srovnané jako stádo ovcí (třeba jako na valašsku) a kdo vyčuhoval, byl třídní nepřítel. Tak tomu u nich bylo a tak tomu je i dnes.
http://www.edejin...0%93-1953/
P.S. Plky soudruha (továryšče) Vlastimila na tomto fóru, které jsou dlouhodobě a trvale mimo mísu, nemá cenu ani komentovat..
Upravil bluesbery dne 17.10.2012 07:10

www.temax.cz
Medik
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 07:22

Registrace: 04.05.08
Některé příspěvky jsem ani nedočetl. Je zvláštní, že někteří průměrně i nadprůměrně chytří lidé dokáží v některých ohledech být neuvěřitelně krátkozrací a proč to balit do slov - prostě blbý.
Co si kdo volí je dnes (prozatím) jeho věc. Ovšem svou stupidní volbou se přibližujeme k nevolbě.
Pocházím z "proletářské" rodiny. Vždycky jsme měli velké kulové a akorát mozoly a ohnutej hřbet. Restituce tudíž nebyly a dědictví se nekonalo. Nebylo co. Jeden děda byl redaktor Rudého práva, druhej původně švec, pak dělník v ČKD a kovanej komouš z přesvědčení. Ovšem více si pamatuji na jeho slova typu: Svinstvo vane z východu. Mladej pamatuj, nikdy se dobrovolně nezbavuj zbraně. Hitler a Lenin se dobrali podobného výsledku podobnou cestou. Lenin zavedl koncetráky a Hitler je pouze zdokonalil..... Od druhého dědy si nepamatuji nic. Nějak nepřežil rok 1968. Asi prozřel. Pozdě. Dodnes mám nějakej kádrovej škraloup, jsem nespolehlivej pro stát. I v dnešní době. A kupodivu, dneska jsem na to skoro hrdej.
A proti komunistům a lidem podobně smýšlejícím nemám skoro nic, jenom devítku, kulovnici, brokovnici a pracuji da dalších výdobytcích, abych nezůstal jako nahý v trní.
Společenská změna je nutná a obávám se, že již neproběhne "sametovou" cestou. Kdyby se místo plyše pár tisíc soudruhů rozvěsilo na kandelábry, mohli jsem na tom být dneska podstatně lépe a jako národ být morálně čistší.
Vřed se dá léčit, ale pomůže pouze jeho vyříznutí.

No a nyní musím makat. A kromě toho, že jsem zaměstnancem, takže otrokem systému, tak i živnostničím. A tam už je to jiné. Dobrovolně státu navíc nedám ani korunu. Lidí se rovnou ptám, zda to chtějí s Kalouskem a nebo levněji. Prostě tuhle vládnoucí elitu a je mě jedno, jestli je to komouš modrej, rudej, oranžovej, zelenej a nebo třeba veverkovatej, nehodlám je podporovat více než musím.

Daleko víc než sytit komoušské nenažrance mě těší, když někomu zase něco funguje a sociálno v sobě má každej slušnej člověk. Třeba tou nižší cenou u ženský, který je sama s dvěma hladovejma krkama navíc a nebo u dvou staříků, kteří by se rádi ještě ohřáli, ale z toho státního sociálna na to moc nemají.Sad

A závěrem - volit chodím. Pravidelně a s volbou menšího zla jsem již skončil. Mám své oblíbené uskupení, kterému dávám svůj hlas. Dokonce dvoje.
Upravil Medik dne 17.10.2012 07:24
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
3axap
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 07:31

bluesbery napsal:
LukyGs napsal:
[quoteNevěděl jsem že je schvalování zvěrstev to že je volí. je to už dvacet let co se toto dělo, nemůžete to nechat spát a žít realitou? Jedna věc jsou zvěrstva a s těma nemusí člověk souhlasit a volí je k vůli jejich nynější politice? Jejich programu?

Zkus si dohledat, co vše komunisti před nástupem k moci nejen že nesplnili, ale přímo své sliby otočili proti svým oponentům.. A protože se nikdy neoprostili od své ideologie, nemám chuť se znovu přesvědčit na vlastní kůži (a na dalších 40 let), že až se dostanou k moci (snad k tomu nikdy nedojde), zase se všemi co s nimi nesouhlasí, zatočí..
Komunisti potřebovali mít lidi srovnané jako stádo ovcí (třeba jako na valašsku) a kdo vyčuhoval, byl třídní nepřítel. Tak tomu u nich bylo a tak tomu je i dnes.
http://www.edejin...0%93-1953/
P.S. Plky soudruha (továryšče) Vlastimila na tomto fóru, které jsou dlouhodobě a trvale mimo mísu, nemá cenu ani komentovat..
Milý pane Bluesberry,je mi jasné že se Ti moje plky nelíbí.Velkou část života jsi se snažil vybudovat firmu a teď by se Ti určitě nelíbilo (jak tady někdo trefně napsal)že by přijela šestsettrojka a soudruh by ti sdělil že:se firma znárodňuje a Vy pane budete nyní zaměstnán na "uranu"GrinTakže je třeba psát o zločinech,zvěrstvech atd.Jenže dnes by se komunisti na znárodňování vyprdli.Proč by se měli starat o firmy když se o ně starají majitelé a oni by jen rozdělovali daně tak jak je to posledních 23 let.Nic by se nezměnilo jen by si pomohli k penězům další politici.A jestli já jsem mimo mísu tak Ty jsi očividně v míse...doufám že víš jakou mísu mám na myslicomfort

Medik
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 07:37

Registrace: 04.05.08
Vlastimil = troll http://cs.wikiped...nternet%29
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
3axap
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 07:43

Medik napsal:
Některé příspěvky jsem ani nedočetl. Je zvláštní, že někteří průměrně i nadprůměrně chytří lidé dokáží v některých ohledech být neuvěřitelně krátkozrací a proč to balit do slov - prostě blbý.
Co si kdo volí je dnes (prozatím) jeho věc. Ovšem svou stupidní volbou se přibližujeme k nevolbě.
Pocházím z "proletářské" rodiny. Vždycky jsme měli velké kulové a akorát mozoly a ohnutej hřbet. Restituce tudíž nebyly a dědictví se nekonalo. Nebylo co. Jeden děda byl redaktor Rudého práva, druhej původně švec, pak dělník v ČKD a kovanej komouš z přesvědčení. Ovšem více si pamatuji na jeho slova typu: Svinstvo vane z východu. Mladej pamatuj, nikdy se dobrovolně nezbavuj zbraně. Hitler a Lenin se dobrali podobného výsledku podobnou cestou. Lenin zavedl koncetráky a Hitler je pouze zdokonalil..... Od druhého dědy si nepamatuji nic. Nějak nepřežil rok 1968. Asi prozřel. Pozdě. Dodnes mám nějakej kádrovej škraloup, jsem nespolehlivej pro stát. I v dnešní době. A kupodivu, dneska jsem na to skoro hrdej.
A proti komunistům a lidem podobně smýšlejícím nemám skoro nic, jenom devítku, kulovnici, brokovnici a pracuji da dalších výdobytcích, abych nezůstal jako nahý v trní.
Společenská změna je nutná a obávám se, že již neproběhne "sametovou" cestou. Kdyby se místo plyše pár tisíc soudruhů rozvěsilo na kandelábry, mohli jsem na tom být dneska podstatně lépe a jako národ být morálně čistší.
Vřed se dá léčit, ale pomůže pouze jeho vyříznutí.

No a nyní musím makat. A kromě toho, že jsem zaměstnancem, takže otrokem systému, tak i živnostničím. A tam už je to jiné. Dobrovolně státu navíc nedám ani korunu. Lidí se rovnou ptám, zda to chtějí s Kalouskem a nebo levněji. Prostě tuhle vládnoucí elitu a je mě jedno, jestli je to komouš modrej, rudej, oranžovej, zelenej a nebo třeba veverkovatej, nehodlám je podporovat více než musím.

Daleko víc než sytit komoušské nenažrance mě těší, když někomu zase něco funguje a sociálno v sobě má každej slušnej člověk. Třeba tou nižší cenou u ženský, který je sama s dvěma hladovejma krkama navíc a nebo u dvou staříků, kteří by se rádi ještě ohřáli, ale z toho státního sociálna na to moc nemají.Sad

A závěrem - volit chodím. Pravidelně a s volbou menšího zla jsem již skončil. Mám své oblíbené uskupení, kterému dávám svůj hlas. Dokonce dvoje.

Nó moc pškně jsi to napsal....jen jsem neporozuměl tomu,že se lidí ptáš jestli to chtějí s Kalouskem nebo bez,a že nehodláš sytit komoušské nenažrance....on je teda Kalousek komouš?FrownNebo chceš dát najevo že budeš raději sytit současné nenažrance než komoušské?Takže od teď budeš bez ptaní´účtovat s "Kalouskem"?hmm!

3axap
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 07:45

Medik napsal:
Vlastimil = troll http://cs.wikiped...nternet%29

Tohle je staré...všichni si to pamatují...už jsi to jednou psal

Strana 5 z 21:   1  ...  2    3    4    5    6    7    8  ...  21  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 127
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,732
Nejnovější člen: Preker

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.53 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI